Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A műanyag az öregedéstől ragacsos sajnos.
Hát akkor finom csiszolópapír
Közben egy ismerős azt javasolta, hogy esetleg óvatosan WD40-nel kezeljem a felületet. Nem tudom, hogy ez jó lenne-e.
Acetonnal szoktam lemosni, az vált be.
A WD40 egy csodaszer, egy próbát megér...
Üdv. Valamiért most nem segít a google rajtam pedig tudom hogy már egyszer sikerült megtalálni amit keresek.
Az invertert szeretném leválasztani a hálózatról és ehhez keresek egy megfelelő kapcsolót. Nem csak a bejövő ágat választotta le hanem azt is ami az inverterből kijött. Napfény szűkében feleslegesnek tartom hogy napi majd 2 kw megegyen az inverter. Nem tudjátok hogy kell erre rákeresni? A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2023
Nálam bevált. Vagy 5 éve lemostam egy díszdoboz ragacsossá vált fedelét, azóta sem ragad, színe ugyanolyan.
Akkor nem megfelelő felületű asztalon játszottak, mert nekünk sosem kellet púder vagy valami siklató. Vagy a "gombok" sem jó kiképzésűek vagy anyagúak voltak.
A Coca Cola is csodaszer. Mondjuk, erre nem használnám.
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2023
Mi olyan 2000-2001 körűl még ráégett műanyagot is le tudtunk vele szedni egy tartály oldaláról
mármint a WD40-el.
Sziasztok.
Izzót cseréltem kölcsön létrával magas mennyezeti konyha lámpában. Viszont a sietségben az egyik üveget a konzol alá szereltem és nem mögé. Szerintetek így is stabilan van az üveg?
Amíg ezt leínám ide, kijavítottam volna.
A fűnyírós viccet ismered?
Van már fejlesztés benne.
Üdv!
Autel robotics létező cég, profi dolgokat gyárt, de lehetséges az, hogy most egy 1000 eurós drónt 26.000 Ft-ért kínál? A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2023
Vagy átverős oldal. Most karácsony előtt biztosan sok csaló próbálkozik.
Kizárt. Átverős oldalon próbálsz vásárolni.
Granpa-val már beszéltünk róla, hogy a kandallónak letört a kallantyúja és ha átmelegszik akkor nagyon meleg. Most egy menetes csavar van behegesztve a csőbe fogónak. Milyen módszerrel oldanátok meg az átmelegedés problémáját?
Kandalló mellett tartani egy bőrkesztyűt.
Egy keményfa fogantyú segít a bajon. Például egy nagyobb reszelőnyél.
Tudom, kezet kellett volna mosni, de ezt tényleg felajánlom, karácsonyra. #2 Kényesebb izlés esetén, van sokkal menőbb. #3 Enyhén nedves konyharuha csak a használat végett, meg reszelő a hegesztés hibákat eltüntetni.
Kandallóajtó kilincset fából? Hátha meggyullad? jani éppen arról panaszkodik, hogy átmelegszik az acél kilincs.
Nagyon nem ajánlom, teszteld, pl. lábas fülén. Vizes konyharuha sokkal jobban vezeti a hőt, mint a száraz.
Nálunk a kandallón gyárilag fém kilincs van , mellé tettünk egy sütőkesztyűt , de én soha nem használtam . Ha nem markolod szorítod hanem egy gyors mozdulattal nyitod zárod , "csak jó meleg" , de nem égeti meg a tenyered
Ha meggyullad a kandallóajtón a kilincs, akkor már úgyis mindegy. Volt régen fa is, porcelán is. Csuklós lefüggesztéssel, mert úgy rossz a hőátvezetés.
Az a hüvelyk ujj köröm nem néz ki jól. Én megmutatnám bőrgyógyásznak.
Porcelánt láttam, de hogy fából... Nem kevered valamivel? Eléggé furán hangzik.
Nem tartanék tőle, az enyémen is az van sok éve.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |