Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lassan neki kell látni az ajándékok elkészítésének.
Nem érezném magam mázlistának, ha ilyet találnék.
Most mi bajod vele? Állítható a nagysága, derót nem lóg ki belőle, tehát bluetoothos ... és vegán!
Amennyiben a "lapraszerelt" húsgolyó egy élő bocit jelent, amiből nekem kell összeállítani a húsgombócot, és csak egy alapvető szerszámot mellékelnek hozzá (többé-kevésbé éles bicska), úgy én sem tudom, örülnék-e a nyereménynek
Egy gyöngyszemet találtam, az egy bolond százat csinál kategóriából.
Battery Tester Repair - YouTube Link Amikor ilyenek tanítanak javítani, és majd az AI is ezt veszi készpénznek, ott nagy baj lesz... Gondolom volt negatív beszólás szép számmal, amiket úgy oldott meg, hogy letiltotta a kommenteket, és csak hozzácsapta a leíráshoz hogy átmenetileg jó lesz az. Rendeltem egy ettôl komolyabb (digit kijelzôs) tesztert fillérekér, megjött, de csal picit felfelé, gondoltam megnézem mit találok ezekrôl...
Nem értem mi bajod vele, gyári minőségben javítva....
Itt néhányan nagyon komolyan veszik a helyesirási szabályok betartását. Na nekik egy kis fricska.
Egyébbként az üvegben lötyögö folyadák hasonloan magas minöségü mint a cimke. (ihatatlan)
Ha előtte megiszol néhány pohár pálinkát, a címke olvashatóvá válik, ezt akkor kell kibontani.
Ez nem újdonság. Nálunk a helyi napilapban naponta több tucatnyi hasonló '"nyelvújítás'" van.
Feltétlenül ki kellett húznod a szóvicc dugót?
Idézet: „Have everything tongue? Yes, sure. -> Mindennek van nyelve? Igen, minden bizonnyal.”
Ha már szóvicc.
Mit érdemes Romániában megnézni a férfiaknak? Bra show-t
Jónéhány éve szülőfalumban akartak nyitni egy agyagbányát/téglagyárat, természetesen volt népszavazás róla, azóta is emlegetjük a "szavazzon NEM-el a téglagyárra" plakátokat.
Bár végül is nekik lett igazuk és nem lett téglagyár (Önmagában vicc, hogy téglagyárat nem akarunk -csak pénzt)
Semmi baj a szóviccekkel.
Az érvényesüléshez hozzátartozik az, hogy nyalni kell. -Az segít? -Dehogy! Az talpát. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2023
Hú...
Ebből a mennyiségnek a minőségbe átcsapása fog következni...
Én ezt végvári vitézekkel ismertem, amikor az egyik panaszkodik a másiknak, hogy neki nem megy a "hagyományos" szex... De a válasz nem egészen net-kompatibilis...
Karácsonyi kultúrkör szerves része a Granpusz, akit mindenki szeret és tisztel.
... és onnan lehet felismerni, hogy a táskájában mindig lapul egy-két grimbuszkulcs
Na, ez nekem is fájt.
Szerintem csak megálltak tankolni.
Lehet a jó oktánszám, kitisztította a hajtóművüket is.
Micsoda szerencse, hogy az ilyen kutatók is média szakon végeztek, ahol felvételi követelmény reál tantárgyakból a színegyes bizonyítvány.
Nem Ufó volt, emberek voltak, a jövőből jöttek vissza, pontosan tudták mikor robban(t)
Akkor miért nem csaptak rá a tisztelt tiszt kezére amikor megnyomta a gombot? Jobb lett volna egyáltalán nem robban, mint utólag tankolgatni. Ufó volt az meglásd biza!
A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2024
Miért nem csaptak rá? Erre két válaszom is van:
1. Az Időfelügyelet szigorúan tiltja a múltba történő beavatkozást, így a beavatkozással az időutazási engedélyüket kockáztatták volna. Megfigyelőként történő utazásra is csak azokba az időszakokba kaphatnak engedélyt, amikor a helyiek vallási eseményként (középkor végéig) vagy ufóként (20. század elejétől - 21. század közepéig) értelmezik. 2. "Más kárán tanul az okos" elv alapján gazdaságosabb és biztonságosabb volt nekik ezt a mi időnkben megengedni, mint a saját korukban megismételni. Idézet: Jól megtanultad az utazókódex 1. paragrafusát , te is kolléga vagy ? Én is figyelem itt ezeket egy ideje .... „1. Az Időfelügyelet szigorúan tiltja a múltba történő beavatkozást, így a beavatkozással az időutazási engedélyüket kockáztatták volna. Megfigyelőként történő utazásra is csak azokba az időszakokba kaphatnak engedélyt, amikor a helyiek vallási eseményként (középkor végéig) vagy ufóként (20. század elejétől - 21. század közepéig) értelmezik.” A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2024
|
Bejelentkezés
Hirdetés |