Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Keresnék Pécel környékén 4mm vastag, 60 mm hosszú réz rudat.
A kedvenc pákámnak amit szinte minden nap használok, ez a hegye, már csak 3,5 centi szegény, alig lóg ki a fűtőbetétből.
Legrosszabb esetben valami réz kapupánt csavarból (nem végigmenetes) ki lehet faragni...
Villanyszerelési bolt 4mm réz vezeték, méterre kapható.
A "4mm²" átmérője: Ø2,4mm...a 10mm2-esnek pedig az átmérője: Ø3,7mm. Ingyen a boltból...?
Ez meg húszcentis: https://keseswebshop.hu/Vorosrez-rud-4mm
Ide keresek csatlakozó dugókat amiket majd kivezetek a kamera rendszerre.
C14 a neve a (szerelhető!) keresett dugónak...
Szerintem a következő találkozón lesz egy rakás ingyen vihető, mert mindig szokott lenni.
Nem ritka darabok mellesleg, régen CRT monitorokhoz ingyen járt, például...
Azok "öntött" dugósak... Bővebben: Link
Sziasztok,
a kezeim közt halt meg szeretett Pickit 3 as programozóm. Lenne esetleg valakinek aki már nem ragaszkodik a sajátjához ? Köszönettel Sanya A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2024
Köszönöm a tanácsot, már többször megjavítottam.
Sajnos most véglegesen leszakadt az USB cstlakozó aljzat a nyák fóliáról .
Nem menthető egy USB kábel fixen beforrasztásával?
Vagy beforrasztás után epoxigyantával merevíteni az egészet.
Örömmel elfogadnék, fiók alján heverő, de működő, kis tároló kapacitású mikro SD memória kártyákat. 1Gb, 2Gb, esetleg 4Gb tökéletes lenne. Nagyon szívesen adok helyette bármi olyan alkatrészt, ami a készltemben van.
Szia!
Lehet, hogy van ilyenem, beszéljünk privátban!
Hát nem tudom én egy sima monitor kábelt vágtam szét és szereltem rá konnektort. Elég barbár volt de hirtelen kellett az áram a keringtetőnek mert ép akkor ment el az áram mikor amúgy is jó forró volt a rendszer. Azóta is működik.
Igazad van, és is ezt csináltam volna.
Meg ezért nem dobom ki az ingyen vihetős/felesleges/egyik felén hibás beöntött hálózati kábeleket...
Szia!
A már ajánlott C14, vagy az "öntött" dugósból elég 1 db is. A vezeték másik végére felszerelsz egy igényednek megfelelő számú aljzattal rendelkező elosztót. "Öntött" dugósat tudok is adni, de szerintem többe kerül a postaköltség, mint az ajándék. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2024
Adok neked, ha eljössz érte a XI.-be.Természetesen a szerelhetőről beszélek.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2024
Csatlakozó típusok összeszedve. Lehet hasznos másnak is.
Szia Galfy!
Bocsi a zavarásért, van nekem egy erősáramú cimborám, aki gödörből gödörbe telefonálna kábel azonosítás céljából. Walkie-talkie nem jó (leárnyékolva!). Kellene neki egy pár (2db) telefonkagyló. Ha tőled kaphatna Nagyon szépen megköszönnénk! Válaszodat előre is köszönöm! Tisztelettel: Majlaci
Bocsánat hogy nem rögtön válaszoltam.
Értem és méltányolandó kérés (én is ástam kábelt annó), fel is túrtam a készletet éppen ezért, de már az utolsót is elvitték Moshi célra. Működőképes telefont meg nem barmolunk szét.
Valakinek lenne 1 darab 4017-es ic?
Pécel, Csömör, Bp. 16-17. kerületbe elmennék érte. Valamit adnék érte szívesen, nem ingyen gondolom, elnézést, nem tudom van-e ilyen topik HE-n ahol sos-be lehet alkatrészt keresni.
Tudok neked bontani több darabot is, ha eljössz érte 17.-be.
RCA gyártmány CD4017BE. Privátban megy a cím/tel.
Ha aktuális még, tudok adni vadi újat.
Szintén 17. kerület
Köszi szépen.
Bitmixerrel már le van beszélve a randi ma délelőtt 9 órakor megkapom a 4017-et. |
Bejelentkezés
Hirdetés |