Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Conrad féle Infra Fénysorompó
Helló!!
Birtokomba került 1 conrad féle fénysorompó kapcsolási és beültetési rajza(+alkatrészlista) Ha esetleg valakit érdekel akkor feltöltöm valahova! (ha ez már elérhető akkor töröljétek a topicot) Ez lenne a fénysorompó
szia!
engem érdekelne, kicsit drágának találtam a conradban... Ide nem tudod csatolni?
Édekesség
![]() a http://www2.produktinfo.conrad.de/ honlapon az összes (vagy legalábbis jó nagy része) conrados áramkörnek fenn van a rajza/építési útmutatója. (a legbővebb a német leírás) CSak a cikkszámot kell megadni és kikeresi ![]()
Hali
Holnap lefényképezem és felrakom ide!!
ui.:a német leírás nekem is megvan
![]()
Íme, itt a német leírás a rajzzal, és a magyar hozzá.
HÚÚÚ köszi szépen valóságos aranybánya, végre magtaláltam egy hőmérőt amit hónapok óta keresek
![]()
hali!
az mért van hogy kb 1m-es távon beállítom hogy lássák egymást és 2-5 perc mulva nem látják egymást illetve a relé kattog?
Megépítettem... Fesz. ráad, relé meghúz, ha látják egymást, ha nem... Utána már semmire sem reagál. Hogy lehet egy ilyen kaput beállítani egyáltalán? Már mint gyakorlatilag, mert ugye elméletileg: egymással szembe állítod, potmétert tekergeted... Na jó, de ha millimétert megmozdul valamelyik is, már is nem látják egymást... Sajna nincs oszciloszkópom! Nem tudna valaki segíteni? Ja, ha egészen közel teszem egymáshoz az adót-vevőt, akkor az érzékelő érzékel, csak a relé nem húz meg...
Olyan kapcsolást nem ismer valaki, ami -20-30C ig is működőképes? Ha jól láttam az adatlapon, 0-tól felfelé dolgoznak csak. Esetleg vmi fűtést eszkábáljak a panelra?
Üdv!
Ha esetleg a közzétett PDF állományban szereplő nyákrajzolat alapján szeretnéd megépíteni, ahhoz ilyen típusú relét kell beszerezni
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |