Fórum témák
» Több friss téma |
Szervusz !
Köszönöm a válaszodat.Ahogy írtad mindkét ajánlatodat megpróbáltam sikertelenül. A neve- új Xdrón HD kamerával-Az angol nyelvű útmutatás szerint FOLD DRONE. A használati útmutató a meglátásom szerint csak a kezelést ismerteti,hogy mi-mire szolgál. Ezzel azt hiszem jól befürödtem. Üdv:alita
Ha jól sikerült ennyi infóból, és a drón aljáról készült fotódból beazonosítanom, a távirányítón a bal oldali kar körül ívesen található három gomb közül, a középső gombtól száll fel. (Egy YouTube videóban látni). Egy másikban pedig kétszer kell a bal oldali kart feltolni, a másodikra indul el.
Ha most tippelnem kéllene, sanszosan az elsô repüléskor össze fogod törni, esetleg elrepül világgá. Ez nem az a drón ami magától egy szobában megáll... A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2024
Holnap megpróbálom még a két ajánlatodat.Bár csak sikerülne,de azért világgá a hozzá kapott 500 mA-os aksival csak nem teszi meg?Majd felfelé indítom el,és utána mindjárt a leszállás
gomb. Bárha nem indul majd én töröm össze,több napos kínlódás után. Köszönöm a segíteni akarásod. Üdv
Ez az útmutató egyszerûen remek , önmaga paródiája. Szerintem ez egy tipikusan három M-es drón.
Ha a második szomszéd háza tetején/ereszén landol, az már a "világgá repült" kategória, sose lesz meg.
Hol vetted? Esetleg pontos link? Találkoztam már olyannal, amelyik GPS jel nélkül nem szállt fel, s olyannal is, amelyiknél ezt a funkciót csak mobilról lehetett kikapcsolni. Volt olyan, amelyiknél a magához térése után (miután összeállt a távirányítóval) a bal oldali kart kellett le-, majd feltolni, ekkor indította be a motort, de volt amelyiknél kétszer feltolni kellett. A felszállás meg megint más kérdés volt, mert volt, amelyik ezt megoldotta gombnyomásra (távirányítón / telefonon) és máshogy nem is volt hajlandó felrepülni, de volt, amelyiknek elég volt a bal oldali kart felfele tolni és kis idő után el tudott rugaszkodni a földtől.
Ezen kívül nagyon fontos előfeltétel, hogy az akkukat töltsd fel, mielőtt próbálkozol!
Ez egy kb. 15ezer forintos drón, paliravevôs (mint régen TVshop) oldlaról, GPS nem lesz benne...
Köszönöm Mindkettőtök tanácsát.Holnap még egy próba ahogy írtátok és megy vissza az
eladóhoz.Megpróbálok élni törvény adta jogommal,nem akarok a 14 napból kikésni. Szervusztok:Alita
Hát ja, valami ilyesmi papírnak illene lenni mellette (érdemes az eredetit olvasni), de legalább valami tipusnak ráírva, amivel lehet keresni hozzá.
Összecsukható drón, kamerával nem egy precíz meghatározás.
Tisztelt Fórumtársak !
Az előzőkben leírt problémám csak-csak megoldódott.Lelket tudtam lehelni a kinai csodabogárba. Kérésem hogy tudtok-e telefonra tölthető kezelő programot küldeni,vagy címet adni ahonnét lelehet tölteni ingyenesen. A típusról annyit tudok csak sajnos,hogy a hozzá való akkumulátort így hirdetik: K10 MAX,K6MAX E100,E88,E88Pro. A róla készült képet az előző hozzászólásokban feltettem. Köszönöm a segítő szándékokat. Alita
A készülék dobozán (esetleg az indegen nyelvû használati útmutató elején/hátulján) nyilván találsz hozzá egy QR kódot. Azt beolvasva, letöltheted a hozzávaló appot.
Nagy eséllyel ez az app való hozzá: Google Play Link
Szervusz !
Igen ez az app való hozzá,csak az a baj,hogy az én telefonom LG-mini és a letöltésnél kiírja,hogy ez a készülék nem jó hozzá.Így sajnos csak megköszönni tudom a segítséget, csak ezért nem cserélek telefont.Marad a távirányító.,szórakozásra így is jó. Köszönettel és Üdvözlettel:Alita
Nem ismerem az LG telefonokat, ez az app Andorid 5.0 felett fut, tehát egy 8 éves matuzsálemen is kellene hogy menjen.
Linkelek egy oldalt, ahonnan le lehet tölteni a régebbi változatait is ennek az appnak, illetve meg lehet próbálni letölteni az .apk fájlt, hátha csak a Google nem engedi, pedig a telefon simán vinné. Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |