Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia!
Megnézem, hátha van. Ez borotvába kellene?
Bár nem vásárlási tanácsot kértél, de ezt olvasván:
Idézet: „nem találtam alkatrészforrást. Csak Kínából tudnék rendelni” azt gondolom, vennél is, ha találnál itthon. Ezt nézd meg, hátha jó: NYOMÓGOMB A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2024
2 perc Bővebben: Link
Ez nem jó, mert túl magas, nem férne be, Persze ettől függetlenül köszönöm a tippet. Előzőekben kaptam vásárlási linket ami jónak néz ki.
Nekem van pont ilyenem, többet is tudok küldeni. Írj rám.
Sanyi
Üdv! Elfogadnék DDR2 1GB -os RAM modulokat 3db-ot régi PCbe.
Nagyobb nem jó (2GB -al próbáltam), mert nem támogatja csak a max 1GB -os RAM-okat. Köszi.
Van, csak szerintem messze vagy... Keress magánban, ha aktuális
Alaplap típusát, vagy brand gép esetén a gép típust elárulnád?
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2024
HP Compaq DC7600 De úgy néz ki pipi már küld hármat. Ha az nem jó, kereslek. Köszi.
A régi HP-k sajnos időnként nagyon válogatósak voltak.
Inkább kérjél 4db modult, úgy hogy 2-2 legalább egyforma legyen.
Sziasztok.
Elfogadnék bluetooth-os vezeték nélküli headsetet. Nem baj ha nem működik a fülese, tennék rá 3.5-ös jack csatlakozót. Ami viszont jó lenne ha az akkuja kibírna néhány órát.
Sziasztok!
Ha véletlenül van valakinek elfekvőben egy 8GB-os SATADOM eszköze, amitől megválna, azt szívesen fogadnám. Aliról horror ára van, a 2GB-os meglévő pedig túl aprócska, nem megy rá fel az újabb rendszer...
Nem hiszem, hogy lenne, mert nem nagyon terjedt el. Miért nem kábelezel oda egy normál SSD-t?
Az lesz a vége, csak duáltápos cuccról van szó, ezért kénytelen leszek USB-ről levenni a tápot hozzá.
Keresek pár darab 50-80 mm-es pc ventillátort. Lehet kopott, selejtezett, csak működjön. Köszönöm.
12 Vdc, vagy 230 Vac táplálás (jó, 12 Vdc )?.
Keresnek jóárasított 2 db egyforma 19" vagy 20" 4:3 LCD/TFT monitort. Foxpostot természetesen intézem, állom, meg egy kis pénzmaggal megtoldom a fáradozását annak, aki becsomagolja, feladja.
Ennek nagyon örülök, mert eléggé nehéz szívvel ajándékoztam volna oda, mivel fém háza van, és hangtalanul suhan.
Régi vágású kamerarendszer beltérihez keresnék 12V 2A tápegységet, foxpost fizetve természetesen.
Sziasztok BEAG akt408 keverő kimenőtrafóját keresek akár több darab is szóba jöhet ha akad.
Még mindig keresek régi, forgós villanyórát, hátha valakinél nagyon foglalja már a helyet. Egy fázisú, 10-16A-es működő kellene. A kép csak illusztráció.
2db 80x80x25 mm 0,24A NOS példányt fel tudok ajánlani. (139-140 buszmegállótól 200m-re)
Találtam egy őskövületet a sufni mélyén, nem éppen patika állapotú,hogy működik-e gőzöm sincs.
Ha így megfelel szeretettel várlak Pécelen. |
Bejelentkezés
Hirdetés |