Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hol lehet trafót szerezni?
Témaindító: Maverick91, idő: Aug 11, 2008
Témakörök:
sziasztok,
egy 2x130 W-os erősítőhöz mekkora trafó szükséges? Hol tudok trafót vásárolni? köszi: Maverick
Szia!
hestore.hu elektrokontha.hu conrad.hu hqvideo.hu ...
ismerem őket, de náluk nem lehet 40 V-os trafót kapni, sem ekkora teljesítményűt
Vagy hogy lehet trafót készíteni?
Akkor veszel egy 2X20V-osat(azt biztos kapsz), és sorba kötöd a két szekunder kimenetét.
Tehát az egyik oldalán 4 ér jön ki, amik párban vannak. Megfogod a egyik vezetéket az egyik párból és az egyik vezetéket a másik párból és összeforrasztod
ezek rendes torroidok, vagy leválasztott torroid kivitelűek?
Olyat veszel, amilyet akarsz. De a linkeken ha jól tudom, rendes toroidokat adnak.
Szia!
A Toroid-Vill-t ajánlom, én mindig tőlük rendelek toroidot. Nagyon szépen elkészítik a trafókat Itt a honlapjuk! :yes:
Én itt tekertettem:
Kléh György (1)291-5746 Budapest, XVIII. Köztársaság utca 27/a. Nekem egy 2x35V 5A - 12V 0.5A csinált 7500.- ért. Olcsóbb mint a HQ
köszi szépen mindenkinek a választ
jah és a modikat kérném h segítsenek a pontosztásban
Én is csak ajánlani tudom a Toroid-villt. Jó árak, és bármilyen trafót legyártanak, ami 1-2 héten belül az asztalodon van.
Vaterán is kapni egész jó árban trafókat. Én is ott vettem 2000-ért egy 230V/24V 100VA zsir új transzformátort.
5k-ért voltak 400W-os 24V-os trafók is. Más feszben ritkább, időnként rá kell nézni Szétnézhetsz a teszveszen is. Expresszen is szereztem már havernak Hirtelen ezeken néznék szét.
Vateráról nekem az a tapasztalatom, hogy az új állapotú termékeket csak megveszik boltba, azt felrakják, másnapra fellicitálják a bolti ár duplájára.
Használt trafót lehet ott jót kapni, jó áron. Szerintem.
Itt van még egy, nem mondom hogy a leg olcsóbb (igazából foggalmam sincs mivel csak velük gyártatok), de akik itt laknak azoknak gondolom jól jöhet. Gyöngyösi cég, de van boltjuk Budapesten is ahova ingyen át lehet rendelni a kész trafót.
Minden adat és árlista a dokumentumban. www.elektris.hu Nem reklámnak szántam, de nekem nagyon beváltak.
Hellósztok
Keresek trafót, 3kivezetéssel, 2x 40-45v-al, és 600w-al, valójában egy 2x 200wos erősitőé lesz, aminek max 50voltot lehet adni, de ajánlott a max 40-45volt, akor a 2x 45voltból egyenirányitva esik 40, 38ra ugye?? szóval ilyen trafó érdekelne, akár használtba is jó áron. Ksözönettel: Spaits András
Ha jól hámozom ki a leírtakat, neked egy 230V/2X35VAC feszültségű trafóra lenne szükséged. Ebből jönne ki nyugalmi helyzetben ~2X48VDC. A három kivezetés inkább legyen négy. :yes: 600VA akkor kell a 2X200W-hoz, ha 50%-os a hatásfoka az erősítőnek. Ilyen toroid kapható több helyen is, pl. Elektrokontha, HQ Video. De tekercseltethetsz is az Elektrisnél, vagy Letkésen, vagy még nagyon sok helyen. :google:
Kléh Győrgy a nyerő!
1*12v 300VA 3 nap alatt válalta és az ár: 7000ft+Áfa Ugyan ez máshol 9000-17000 FT Ja és két hét szálítással!
Sziasztok nekem tápot kellene javítani leégett tud valaki segíteni ebben hogy ki vállalná lemezjátszó táp!!!
szerintem egyszerűbb ha elviszed boltba, és veszel helyette egy ugyan olyat
fogadd el a tanácsom eleget s**roztunk
ez drága lenne szerintem mert specko Technics sl 1200 lemezjátszóban van 150 000 darabja ebből kifolyólag a tápot érdemesebb tekertetni szerintem
Üdv Zoli. Milyen feszültségű és teljesítményű a trafó ? Esetleg egy képet róla a formálya és felfogatása miatt.
Szia feszkót nem tudom pontosan de kizárásos alapon 12 v mert azzal elindult a készülék szépen.
Üdv. Ez egy külső adapter szerű táp? Külön van a készüléktől? Pici a kép. Oldalról ha látnám.Biztos van rá megoldás mert trafó az van sokfajta.
Igen az aljába van beleépítve
nagyon égett szaga van,lehet hogy 110 táp volt és 230 dugták
Nem tudom hogy 30 voltos e mert 12 voltot tettem ma a bemenő részre és ment a rendszer igaz picit gyenge volt a motor de gondolom a kis táp nem etette elég Amrerrel.Jó lenne tudnom mert holnap tekertetem.Egyébként köszönöm a doksit
Találgatások helyett egyszerűbb lenne szerintem lemérni egy multival...
Üdv Zoli. Este megnézem és jelzek. ÖregT
|
Bejelentkezés
Hirdetés |