Fórum témák
» Több friss téma |
Ha csak ez a baja, akkor igen, mert ez nagyon ramaty állapotban van.
Többet vegyél mert megvan az esély rá hogy a táp IC is halott, ha nem mechanikusan okozták ezt a sérülést. Sőt az se baj ha inkább rögtön a kondikat és a táp ict is cseréled, nem nagy befektetés.
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2024
Szia moltam. LNK364GN Egy ilyet találtam benne ,ez az lenne?
Köszönöm,akkor beszerzem mindkettőt,és próba.
Sípolás, nem indulásSziasztok!Vettem egy LG RH80T2AP6M szárítót. A gondom vele az, hogy néha a beállított programnál mikor az indításra nyomok, egy hosszú kettő rövidet sípol és nem indul el, második nyomásra (indítás) indul, de nem találtam leírást mit akar ezzel jelezni. Ha valaki tudja, megosztaná! Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2024
Szárítógép fűtés problémaSziasztok!Navon BFT 7aadm hőszivattyús szárítógépem (https://depostore.hu/navon-bft-7-aa-dm-hoszivattyus-szaritogep-7-kg-a.html) pár napja már nagyon gyengén szárított, így elhatároztam, hogy kiatakarítom a készüléket, főleg a hőcserélőt. Szétbontottam, kivettem a hőcserélőt (kompresszorral együtt), és szépen kitisztitottam. (borzasztó mennyire volt koszos). Összeszerelve viszont észrevettem, hogy nem fűt. Mivel mindent úgy szereltem vissza ahogy volt, és vigyáztam a szétszedésnél is, így a szerelésnél (remélem) nem volt hiba. A szétszedés előtt, az utolsó használatnál már a szárítás leállt, hibát jelezve (a szárítófokozat két jelzése villogot). ezért is álltam neki takarítani. A készülékben van két hőbiztosíték, (elől a hőcserélő mellett a levegőjáratnál, és egy a kompresszornál, a csőbe) lehet ott valamelyik tönkrement? A próbajáratánál észrevettem, hogy a kompresszor bekapcsol pár másodpercig megy majd leáll, később újra beindulva pár másodpec után leáll. A kompresszor maga meleg, a csövek hidegek, a levegő hideg (esetleg langyos). Lehet itt a hőérzékelő hiba? Esetleg valakinek ötlete mi lehet? A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2024
Szia! A kompresszor csatlakozókat ugyan úgy raktad vissza? Ha biztos jó helyen vannak akkor a kompresszor kondenzátorát kellene ellenőrizni, ha mérni nem tudod akkor cseréld egy ugyan olyan értékűre.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2024
Köszönöm, a csatlakozókat csak egyféleképp lehet, azt megnéztem. a kondenzátort megnézem/ megmérem. Ezek szerint a kompresszornak állandóan kellene menni?
Igen menni kellene neki, sok az áramfelvétele és azért kapcsol ki. Ezt vagy zárlat okozza, vagy megszorulás és a kondenzátor kapacitásvesztése. Ez utóbbival tudsz egyedül kezdeni valamit.
mellékelek SM et
Köszönöm, ez nagy segítség. Megnézem, és cserélem ha nem jó.
Kicseréltem, és teljesen jó lett. Tökéketesen szárít. Köszönöm a segítséget.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |