Fórum témák
» Több friss téma |
Hát, ha így nem, akkor fordítva.
Keresés ezt hozta fel: link. Nem passzol a típus, de szerintem ez nem is számít. A bekötés hasonlít, és ez alapján a GND és a FLASH között kéne világítani egy lámpának (LED-es fénynél a FLASH a pozitív).
Szerintem a GND és a FLASH-t próbáltam tegnap, de már nem vagyok benne biztos, holnap végig nézem újra. A fájlt én is megtaláltam, ez alapján indultam el és feltételeztem hogy tudja. Vicc, hogy szivat De az is, hogy nincs egy értelmes leírás hozzá...
Na, szereztem 24 voltos, 5 wattos izzót, jobban szeretem, ha látom is, mi történik. Okosabb mondjuk nem lettem:
- 24V és GND közt világít mindig, ez nem újdonság - FLASH és GND között szintén, ez sem új, csak fura - FLASH és 24V között jön a trükk: halványan világít ha megy a motor, akkor is ha megáll és csak akkor alszik el, amikor az irányfény (én csak tapogatónak hívom ) is elalszik, jó 2 perc a motor működése után. Ha jól emlékszem a FLASH 35-37 volt körül ad ki, gondolom azért világít halványan a 24 voltos izzó, mert a 24 volt és a 35-37 volt közt a potenciál különbség tizenpár volt, ez pedig alig hajtja az izzót. Amit abszolút nem értek, az az, hogyha az irányfénnyel együtt elalszik az izzó is amikor a 24V és a FLASH közé van kötve, akkor feltételezem hogy a FLASH lekapcsol; de akkor miért világít az izzó minden esetben, ha a FLASH és a GND közé teszem? (ott nem alszik el akkor sem, ha az irányfény lekapcsol) Garázskapu motorÜdv!Nincs véletlen valakinek leírása Normstahl Perfekt SE tipusú motorhoz? Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |