Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia!
Fb.-n, ketten is felajánlottak. Azok nem jók?
Dehogynem csak aki elérhető távolságban van, a 10. kerületbe, ő most fél órája válaszolt a privátomra, a másik kedves felajánló meg a 20. kerületben van, és oda meg nem megyek ki, nem éri meg.
Ezért tettem fel itt is a kérdést. Vannak itt a szomszéd faluból is, meg a 17. kerületből meg a 16. ból is, hátha találok közelben.
A bólogató virágban is van !
Magnó kazettaHa valakinek fetreng a kacatok között műsoros magnókazettája, néhányat szívesen elfogadnék.
Mire kell? Én a régi háznál hagytam mindet. Törlés után azt teszel rá amit szeretsz.
Nyúlnak van egy magnós rádiója és valamit hallgatni akar rajta.
No, pont emiatt (idekerült magnók próbája) hoztam haza eredeti műsoros kazettát (a régiek úgy eltűntek, hogymég).
Ehhez képest már az is eltűnt -pedig miattad még kerestem is... Ui: de ha megtalálom a Walls of Jericho-t, azt szeretni fogja? A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2024
Ha előbb mondod vittem "vóna "neked .kedden
Köszönöm. Nyúl itthon van, akármikor hozhatod, ha épp erre jársz. Neki kell úgyis, én meg Györökön nem magnózok.
Fenyőfa izzóKeresek olyan már használaton kívüli fenyőfa világítást, amiben színes izzók vannak. Nekem csak az izzókra van szükségem, mert a LED-es világításból hiányzik a hangulat. Sajnos az én izzósoraimban már számos izzó nem világít, amitől a többi még megy (ezek rövidre zárják magukat ha kiégnek), így a maradékra egyre nagyobb feszültség jut. Ezeket szeretném lehetőség szerint pótolgatni.Akinek van ilyen feleslegessé vált fényfüzére, és hajlandó feladni nekem akkor kérem jelezze.
Körül nézek otthon. Egyszer az egyik lomgyűjtő szomszédom -isten nyugosztalja- hozott egy zacskónyi összetekert ilyen fényfűzért. Sajnos egyik sem működött, mert mindegyikben volt néhány törött vagy kiégett darab. Talán egynek álltam neki és kijavítottam, néhány napig működött aztán vége volt annak is. Ha nem került kidobásra, akkor szólok és valahogy megoldjuk, hogy eljusson Hozzád.
Köszönöm. Ha meglesz, akármilyen automatába jó nekem a kézbesítés, aminek természetesen előre leutalom a díját.
Szia!
A tieid hány voltos izzók? Van pont ugyanilyen foglalattal, izzótartóval kb. 10-12 db, DE ezek nem színesek, és 3 V-os izzók, eredetileg egy kültéri 24 V-os füzérben voltak.
Ezt most nem tudom megszámolni mert mind a két füzér a fán van.
Az egyik kb. 35 db-os, a másik kb 20 db-os. Előbbi kb. 6 V-os lehet, utóbbi kb. 12V-os.
Egyetértek. Ezeknek még szép fényük van. Én egy dimmerrel kb harmad feszültségen vagy lejjebb járatom, így a fénye is szebb és tovább is tart. Kaptam már innen valakitől ilyen izzókat, nem azonosak a feszültség-teljesítmény értékek, de a csökkentett feszültség miatt egyik sincs túlterhelve. Egyébként kiégve nem csupán rövidre zárják magukat, de egy fix feszültséget ejtenek, így nem kezdődik láncreakció. A lábak közt van egy fémes lapka, gondolom valami varisztor.
LEDesből is van kellemes fényű, csak jóval ritkább.
Itt egy video a miértekről. Bővebben: Link
Szia!
Ezeket találtam hirtelen, sajnos nem sok, de ha dimmerrel járatod, kb. örök élet Nekem a régi csavart gyertyás verziók vannak a fán.
Az ilyen izzóknál a vékony korrodált drótkivezetéseik a problémás. Főleg a szabad ég alatt használt kültéri füzéreknél...
Hasonlót találtam Bővebben: Link
Ha jó akkor talán jó
Szia. Ilyen izzót csak fellelni lehet,vagy esetleg van kereskedelmi forgalomban is?
Nemrég küldtem be egy linket ott van hasonló.
Bocsánat,vagy vagyok még a sütiktől Köszönöm.
Jó lehet, bár az éppen elfogyott, de ez van: fehér egy db 380Ft-ra jön ki, most gondolj bele, 100-as sorom van. Korábban 10Ft körül lehetett kapni.
Amit eddig láttam az csak hasonló de a formája is más, és ebben nincs a kiégés utáni áthidalás. Anélkül meg elég kínos. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2025
Érdemesebb felvásárolni egy komplett füzért bontásra és abból kiszedegetni.
RB-LCD-5-3V1Sziasztok!Valakinek van véletlenül elfekvőben kölcsön a HESTORE-ban is kapható RB-LCD-5-3V1 modulból? 1-2 hétre kellene, míg kipróbálok pár apróságot. Külső rack IDE HDDSziasztok!Keresek külső racket IDE csatoló felületű HDD-hez. Vagy IDE - USB adaptert. Ha lenne valakinek, és nem használja, elfogadnám. Van néhány régi IDE merevlemez, meg szeretném nézni mi van rajtuk. |
Bejelentkezés
Hirdetés |