Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   129 / 129
(#) furko válasza FAZ1 hozzászólására (») Sze, 7:52 /

Köszönöm!
Elég messze vagy, posta vagy csomagautomata megoldható?
Idézet:
„Bár az még együtt van a saját beépítő keretével, vagyis a rack fiókosan kivehető belőle.”

Ha ez az a fajta aminek a másik végén is szalagkábellel kell az alaplapra csatlakozni, akkor nekem nem jó. Olyat keresek amivel USB-n rá tudom kötni a HDD-t egy gépre.
(#) uniman válasza furko hozzászólására (») Sze, 10:50 /

Hello! Csak szólok, hogy a HDD mérete sem mindegy. A 2,5"-os még elketyeg az USB-ről, de a 3,5"-os IDE HDD-k már külön külső tápot is igényelnek.
Én pl. ilyet (is) használok (a 3,5"-os vinyók kapnak még egy +5V/+12V-os tápot).
(De néhány HDD-t, - ha van az alaplapon IDE csati is-, a legegyszerűbb egy hosszabb kábellel csatlakoztatni "külsőleg" a PC-hez.)
A hozzászólás módosítva: Sze, 10:58
(#) furko válasza uniman hozzászólására (») Sze, 12:46 /

Igen, ezt tudom. Az általad linkelt adapterhez hasonló van nekem csak SATA-hoz, csatlakoztatható hozzá 12V-os dugasztáp.
Nem tudom hogy van-e az alaplapomon IDE csatlakozó. A gépem eléggé be van "téve" a helyére. Ha nem lesz más megoldás kiveszem, lekapom az oldalát és megnézem hogy van-e az alaplapon csatlakozó. Szalagkábelem is van még valahol, de régi tápcsatlakozó a gép tápegységén tuti nincs.
Volt nekem IDE HDD-hez külső rack, ahhoz is volt dugasztáp. Elajándékoztam egy volt kollegának amikor már csak SATA HDD-ket kezdtem el használni. Most hagyatékból került hozzám néhány IDE HDD ezeket szeretném megnézni. Gondoltam hátha maradt valakinek ilyen rack-je amit már nem használ, és megválna tőle.
(#) 444Tibi válasza furko hozzászólására (») Sze, 15:57 /

Van nekem 3,5"ide/2,5"ide/sata-to-usb adapterem.
Tápot kell csak adni a lemeznek, és ez az adapter.
Ha gondolod, borítékba is belefér, kölcsönadom szívesen.
A hozzászólás módosítva: Sze, 15:57
(#) furko válasza 444Tibi hozzászólására (») Sze, 17:00 /

Ez az!
Ez jó lenne.
(#) 444Tibi válasza furko hozzászólására (») Sze, 17:23 /

Privizz meg, add a címedet.
(#) david87 hozzászólása Sze, 18:52 /

blackview

Keresek Blackview tab 8 hoz hátlapot.
ezüst színűt.
Következő: »»   129 / 129
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem