Fórum témák
» Több friss téma |
ebook, epubA kérdésem nem hardveres inkább szoftveres jellegű. Kerestem egy könyvet, nyomtatott változatban akartam megvenni de nincs, kizárólag ebook formában (epub) formában lehetne megvenni de most épp az sincs, viszont le tudtam tölteni angolul. Le kéne fordítani magyarra. Nem is lenne vele gond, mert vannak online fordítók ahova ha feltöltöm lefordítja. Na de, az a bajom, hogy csak ott tudom olvasni, nem tudom lementeni onnét. Van erre valami bevált mód, szoftver ami ezt tudja?
Két lehetőséget látok: vagy amint már mondtam, hogy a bekapcsoló gomb kehes, vagy pedig a SIO / EC vezérlő (ami az alacsony szintű hardver műveletekért - így bekapcsoló gomb megnyomásának érzékeléséért is - felel) környékén van valami gond.
Illetve ha korábban beázott vagy leesett a készülék, az további hibafaktorokat adhat hozá.
Nem fog menni, mert az oldal fizetős, csak akkor lehet letölteni.
De a Libranet-en most több mint 100.000 magyar, és több mint 5.000 idegen nyelvű könyv van több féle formátumban. Mi után nam írtad, hogy mi kell, ebben nem tudok segíteni.
Dr. Dale E. Bredesen- Az Alzheimer kór vége - kellett volna de már megoldottam...
Pedig ott van 3 formátumban is.
Akkor már letöltötted?
Vezeték nélküli füles - de duplánIdőnként szoktunk az asszonnyal úgy filmet nézni a PC-ről, hogy 2db fejlhallgató van rákötve. Vezetékekkel ez nem túl kényelmes, és arra gondoltam nézek valamilyen drótnélküli (pl. BT-os) fülest.Nade létezik-e, megoldható-e olyan, hogy 1db "adó" van a PC-be csatlakoztatva, és arra 2db füles csatlakozik egyszerre. A TV-m is tud elvileg Bluetoth-ot (még sosem használtam, de elvileg tudja), vajon azzal megoldható?
A Samsung telefonokon például van a Dual Audio funkció, ami ezt teszi lehetővé, vagyis maga az elv működik. Olyan BT adót keress, aminél ez a funkció adott. Biztosan kell lennie.
Elvileg ha van kéznél két bluetooth eszköz, próbáld meg a géphez párosítani, majd telepítsd a Voicemeeter nevű programot. Windows beállításokban válaszd ki alapértelmezett hangkimenetnek a program által generált virtuális hangkártyát, majd add a programhoz a két bluetooth eszközt.
A hozzászólás módosítva: Szo, 20:24
Nem, mivel mint írtam sehol nem találtam. Lefordítottam, laponként gyorsan ment, nem tartott sokáig. A két könyv egyébként csak látszólag az, egyébként teljesen más, a szöveg is eltér, a képek meg teljesen, de azért köszönöm ezt a verziót is.
VGA tesztSziasztok!Kaptam egy Gigabyte GV-N7800C-3GD VGA-t. Sajnos nincs hozzá a 2x4x8-as plusz tápkábel (meg nincs is itthon olyan gép, amibe beleférne, nem játszom). Az a kérdésem, hogy csak magába, ha beleteszem egy alaplapba, akkor be tud-e indulni vagy mindig kell neki a plusz tápcsatlakozó?
Köszönöm, akkor marad a dobozban, majd egyszer...
Szia!
Kellenek a plusz tápcsatlakozók mert a PCIE sínről max. 75W-ot vehet fel. Meg egy bika tápegység is mert a gyári ajánlásban 600W-os tápot kérnek mellé: GV-N780OC-3GD. A hozzászólás módosítva: Vas, 20:00
Videokártya csereA tegnapi napon sajnos a szeretet és gondozott 1024MB ATI AMD Radeon HD 6570 (MSI) videokártya elsötétült örökre. Nézegettem hogy milyen kártyákat lenne érdemes venni de elakadtam. Jó lenne ha tudnék rajta néha játszani de ne akarjon felszállni és én se legyek rosszul az ára miatt. Leginkább call of medal of honor játszom a gyerekek néha minecraft akarnak volna játszani. Az elképzelés GeForce 1050Ti / AMD RX570 with 3Gb vagy hasonló tudású de újWIN11 24H1 elérhetőségeSziasztok!Honnan lehet letölteni a win11 korábbi telepítőit? Konkrétan a 24H1 érdekelne, de az MS oldalán csak a legújabbat ajánlja fel. A 24H2 kezd túl sok borsot törni az orrunk alá, egyre több laptopunk kezd kék halállal kedveskedni.
Talán mert sosem létezett...!
Nade melyik Windows 11...Home, Pro? Nálam semmi gond a W11 Home 24H2-vel! A hozzászólás módosítva: Sze, 11:07
A Home verziót nem lehet céges domain környezetben használni.
Vagyis mi a PRO verziót használjuk, és sajnos a korábbi telepítőt felülírtam a legújabbal. Vagyis a korábbi fő verzió telepítő ISO kellene. Egyébként létezett, csak lehet hogy nem ez volt a lánykori neve. A hozzászólás módosítva: Sze, 11:18
Vagyis nincs 24H1, csak Windows 11, version 23H2...ez volt az elődje (nálam is).
Igen, valóban a tavaszi frissítő csomagnak nem adtak fő verzió számot.
Sikerült a 23H2-re a downgrade. Most nincs kék halál. Aztán remélem a következő nagyobb frissítő csomag megint jó lesz. Nálam az itthoni gépeimen sincs semmi gond a 24H2-vel. Pedig van Inteles, meg AMD is. Nem tudom miért borul meg néhány gép miatta, ez furcsa. Én mindig PRO verziókat telepítek minden gépre. Nem nyafog az MS fiók után. Legalább is átléphető. ![]() Legacy bootolásAkadt egy gondom az új ASROCK H610M-HVS/M.2 R2.0 alaplappal. Csak UEFI bootolást tud, a Legacy módhoz kellene videokártya. Mi ez? Hogy függ össze? Nem értem.Most az alaplapi videót használom, nekem ez elég.
Persze. De van olyan program, ami csak Legacy booton indul. Például az új Samsung SATA SSD Firmware. Ennél derült ki a probláma.
A Samsung Magician nem alkalmas arra a célra?
Kell hagyni valami régi gépet a sarokban ilyen célokra. Nagyon régóta kizárólag Asrock alaplapot veszek mert a legolcsóbbak voltak, ennek ellenére nagyon megbízhatóak is, sosem volt egyel sem gondom, és teljesítményben sem voltak annyival elmaradva a többszörös árú neves társaiktól.
Aztán pár éve változhatott valami, mert nem csak az áruk kezdi utolérni a többit hanem efféle gondok is adódnak. Nekem 2db H310 van (12400Ft volt darabja újan 2 év garival), ezekkel olyan gond van, hogy miután használ valami USB-s kütyüt az ember és azt eltávolítja, random időben leveszi a tápfeszt az összes nem használt USB csatlakozóról és úgy is marad. Tehát, hiába akarok mondjuk fél óra elteltével újra rádugni egy eszközt nem fog menni, csak ha újra indítom a PC-t. Nem is értem, hogy kapcsolgatja külön az USB portokat mert azoknak vagy mindenek működni kéne vagy egyiknek sem. Mert amin a billentyű meg az egér van az természetesen működik tovább, csak az üresek nem. És nincs ehhez semmiféle energiagazdálkodás beállítva az USB-re sem a bios-ban sem a win10-ben mégis lekapcsolja őket egy idő után.
Samsung SSD Firmware frissítés win alól történik..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |