Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „hozzon magával kavicsot” Ezért jó az estrich
Észrevettétek, hogy már több mint negyedmillió hozzászólás van a HE-n?
3 évesek vagyunk, ez napi majdnem 250 hozzászólás átlagban!! Bár az átlagot sajnos rontja a múlt, mert jelenleg napi cca. 300-320 hozzászólás születik.
Topi: nem értem... hogy tudta egy Svindli c. animációs film megelőzni a HE-t a C3 Szabadfogású Számítógép versenyen?
Megnéztem a két videót, mint kiderült, ezeket már régebben láttam! De nem bántam meg, hogy most is megnéztem, ugyanis annyira az alkotás hatása (vagy a fáradtság?! ) alá kerültem, hogy az hihetetlen. Maga a tudat, hogy valaki otthoni körülmények között képes ilyenre! Az ilyen számomra igazán tiszteletre méltó! Majd a két videó után kilyukadtam ide: LINK Nem ez volt az első, amit ettől a felhasználótól megnéztem negyed órán belül, de ez a videó volt a számomra a "csúcs"... Ugyanis itt már nem tudtam tisztán eldönteni: vagy ?!
Öcsém nem semmi olyan mint egy nagy neonreklám. Vagy mint egy óriási karácsonyfa Mi lenne ha kivennénka mikróból a magnetront és bombáznánk vele a karácsonyfára lógatott izzókat?
Úristen ez a manusz hülye? Beteszi az iphonet a mikróba
Amúgy pedig tényleg csodálatos látvány ahogy készíti a csöveket. Élőben elnézegetném egész nap. :yes:
Tegnap este el kezdett fájni a torkom. Mára meg már annyira fáj hogy nyelni is alig birok. Lehet a hideg sör + sok jégkrém megártott neki. Tud valaki valami gyors módszert, amivel meg lehet gyógyítani?
Szokott ilyen lenni, évente 2-3x, és 4-5 nap alatt el is múlik, csak hátha tud valaki gyorsabb módot
Hát nem is tudom, ez csak torokfájás, az orvos is annyit mond mint amennyit tudok: meleg mézes citromos tea + strepsils vagy micsoda.
De nekem kivették a mandulám még anno...
A szuritól meg félek
Nekem is szokott ilyen lenni. nekem még meg van mind a két mandulám, de viszont ilyenkor nem az gyullad be, hanem valami nyirokcsomó vagy ilyesmi. én se tudom pontosan. a meleg tea az jó ötlet és ha tanácsolhatom kerüld a hideg sört és a sok fagyit.
Ja most literszámra iszom a teát, remélem segít
Nézd meg, ki írta a #265679 sz. hozzászólást, és megérted.
Mostmár a Jóisten se mossa le Rólatok, hogy Ti vagytok a HE első párja, még ha nem így van, akkor se!
Hát az I phone-nal csak egy a bibi! Már az elején gyanús volt, mondom ennyire már csak nem bolond a csávó... És ha jobban megnézed, akkor egy sima dummy-t rak be a mikróba. Ezt a hozzászólásokban is írják! :yes: Amúgy kíváncsi lennék, hogy hány mikrót tett ezekkel a kísérletekkel tönkre. Nem néztem meg az összes mikrós gyilkolását, de 4-5 különböző mikrót láttam a videókon.
Látod, Kovidivi, nem én kezdtem :gumicsirke:
Csak halkan jegyzem meg:.Ebben azér szerepe van Zolinak a^3 .
Bocsi, én csak köbzoli hozzászólására adtam meg a magyarázatot!
De erre inkább büszkéknek kellene lennetek! Ilyen még úgysem volt a HE történetében! (És ki tudja?! Lehet, sőt biztos, hogy zsezsa egy csinos, ifjú hölgy, Te meg egy jóképű srác vagy, aztán innen már bármi lehet a folytatás...)
Csakhogy zsezsának van barátja, amit tiszteletben tartok!
Lehetek gonosz?
Idézet: . Még. :hehe:„Csakhogy zsezsának van barátja” Bocsánat, Zsezsa! :puszis:
És ezt a lavinát egészen pontosan mikor és mivel indítottad el? Már régóta figyelem a hsz-eket a két "ABC- vége belivel" kapcsolatban!
Erre a részre emlékszem... De hol kezdődött ez az egész?
Szóval a leges- legelejéről, ha lehet!
Nem ez volt Zenetom hozzászólása, amiben elárulta magát? Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |