Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   6 / 439
(#) Tomee válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 5, 2006 /

Azért kiványcsi lennék a helyi elák boltban dolgozó ember szakmai előéletére...
Szerintem sose látott még Pc táp, Tv vagy bármi más cucc belsejét. Ha elég lenne a paszta akkor minek raknak oda + szigetelőket.
Megnézném azt a pc tápot első bekapcsoláskor amiben nincs szigetelő lemez... (Olyan alkatrészekkel szerelve ami nincs teljesen müanyaggal beöntve.)
(#) szabi83 válasza Tomee hozzászólására (») Jún 5, 2006 /

jah én is, de mintha családi vállalkozás volna..
amugy a pasztát vagy féléve is van tán, hogy mondták, akkor még az "első" tda8560-hoz kellet..
szitu, bementem a boltba mondom, hogy az ic és a borda közé kellene szigetelő anyaga válasz: olyan nincs, arra a hővezető pasztát szokták alkalmazni.

egyik nap beugrok, s megkérdem azóta van-e már
1 másik szitú
1 oldalas lemez(-t szoktam venni) volt üvegszálásban meg bakelites..
az üvegszálas nekem szimpibb!
keressem az üvegszállsasat, közbe megkérdeztem nincs üvegszállas? erre nincs, nem is lesz!

sztem a bakelites olcsóbb, ergo több hasszonnal tudja eladni

nah ennyi offot..
(#) Norberto válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 5, 2006 /

Szerintem engem valósággal megölnétek, ha tudnátok, mik ácsingóznak itt a számítógépasztal környékén...
(#) szabi83 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 5, 2006 /

mesélj:yes:
(#) Norberto válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 5, 2006 /

Áh...nincs szívem hozzá

(Meg különben is...még 60 hozzászólás, és megvan az ezredik )
(#) gmezo válasza Thom hozzászólására (») Jún 5, 2006 /

Udv!

Tudom ajanlani tovabba a Lomex Kft.-t, tudomasom szerint ok is rendelkeznek a feljebb emlitett termekekkel, valamint a Sini Kft.-t!
Meg valami, nem biztos, hogy az arlistaban megtalalod ezeket a dolgokat, erdemes szemelyesen ellatogatni hozzajuk, foleg a Lomexbe, mindig van "akcios mumoka - jo cucc fillerekert..."!

A Lomex oldala
A Sini oldala

Sok sikert , Udv GMezo
(#) Frankye válasza gmezo hozzászólására (») Jún 6, 2006 /

Ez a két téma annyira összefügg, hogy együtt a helyük!
(#) ichr válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 8, 2006 /

vidéken ez a szép hobbi nem hobbi hanem méregdrága extrém sport: TDA2030 1000 ft
(#) Frankye válasza ichr hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Ilyen árak mellett már a csomagküldetés is megéri, jobban, mint bemenni, megvenni...
(Gondolom, az ellátás sem épp csúcs!)

Eszembe jutott, a bezért Király utcai üzlet! Jó lenne kinyitni, és csomagküldést is beindítani, hogy a vidéken élőknek se kelljen milliókat költeni az alkatrészekre! (Mert azért a példa szerinti TDA2030-as egy rugóért baromi drága!!!! )
(#) scatman válasza (Felhasználó 466) hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Én égre-földre kerestem ilyet, de nagyon drága mindenhol (~3000,-), ezért ezt most nem reklámnak szánom!

Aki LOCTITE hátsó szélvédő fűtőszál javítót keres (gyak. u.a., mint a ezüst vezető a conradtól, csak ez 2g-os) az a Bearing Kft-re keressen rá (XI. ker). Bruttó 720,-

Üdv!
(#) ichr válasza ichr hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Bizony télleg olcsobb lett volna még postaköltséggel is. Csak elkövetem azt a hibát h nem tudtam h menyibe kerül is valójában amit veszek. De ennek már vége
Mellesleg nem tudtok olyasvalakit aki kedvező áron tud beszerezni ic-ket ellenálásokat kondikat és postán elküldené borikékban néhányszáz forintért? (persze a cuccoket a megrendelö fizeti ) Sztem sokan rendnének töle és sok néhányszáz forintbol hamar sokezer lesz.. egyáltalán nem megterhelő munkával...
(#) ichr válasza ichr hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Ha valaki beválallná igény szerint még egy dinamikus oldalt is irnák neki amin egyszerüen lehetne rendelni, az illetö pedig a rendeléseket átlátható formában kapná meg, akár nyomtatható verzióban is stb stb... ezzel is leegyszerüsitve a munkáját
(#) Norberto válasza ichr hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Én esetleg benne lennék a dologban...sok bolt van a környékünkön, hamar odaérek mindegyik fontoshoz (MSCBp-egy körpésre, Lomex cangával 35 perc, HQVideo-úgyszintén 35 perc)...de ezt csak úgy lenne érdemes megcsinálni, hogy nekem is legyen vmi hasznom belőle (Na nem 100 ezer forintokra gondolok, de lehessen belőle megvennem 1-2 zsömlét )

(Már amúgy is van 1-2 emberke, akinek küldtem már csomagokat...na persze eddig ingyen, mert csak 1-2 volt ...viszont be lehetne vezetni azt, hogy többeknek küldöm...)

Akit érdekel ez a dolog, az keressen meg a részletekkel!
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Nekem tetszik az ötlet! Amúgy több cég is foglalkozik ilyesmivel. Itt egy olyan: Pesti bolt honlapja. (Tatabike-nak boztos ismerős! :yes: ) De sok cég foglalkozik ilyesmivel, bár - ahogy észrevettem - kisebb tételeknél nem nagyon kapkodnak csomagot küldeni, ami végülis tök logikus, ui. ha több a postaköltség, mint az alkatrészek ára, akkor nagyon nem éri meg.
Na de - kérdem én - melyik hobbista engedheti meg magának, hogy többezer forintért rendeljen alkatrészeket?
(Ezért IS gondoltam a Király utcai, bezárt boltra. No meg az ott felhalmozott rengeteg áru miatt is, persze! És talán még Tóni bácsi is visszahódítható lenne... ::sóhaj:: )
(#) ichr válasza Norberto hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Nagyon jo Mertem remélni hogy nm hujjogtok le
Persze hogy neked is lenen hasznod belőle, senki nm várja el hogy ingyen mászkálj. A megrendelö fizetné a cucot amit rendelt, a postaköltséget (nagy 'pufiboríték' 110-150 ft-bol kijönne (szálitással együtt) ) és ebbe a boritékba rengeteg cucc belefér: ütésálö, vizáló.. mi kell még? No és persze ezen felül még fizetne neked is. Kérdés hogy neked mennyit ér meg a dolog?
(#) Tomee válasza Frankye hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

http://elektronikai-alkatresz.hu/
Kicsit ismerős vagyok erre felé és azt mondták, hogy bármit be tudnak szerezni (sos árlista, német conrád árlist) és persze nem túl drágán. A posta költség meg azért ilyen drága mert nem ismerik akinek küldik és így sokba kerül a posta (biztosítás, csonagolás, stb.).
Szóval ha kell akkor esetleg én is bármit be tudok szerezni...
A lényeg az, hogy mi elektronikát kedvelők segítsünk egymáson!
(#) Tomee válasza Frankye hozzászólására (») Jún 9, 2006 /

Bocs Frankye, de csak most látom, h ogy ugyan azt linkeltük be. Csak ma tudtam, hogy van webcímük is.
(#) Frankye válasza Tomee hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

Semmi gond, én is a múltkor tudtam csak meg, de nagyon megörültem neki!
(Azon meg jót mosolyogtam, hogy u. arra gondoltunk! )
(#) tatabike válasza Tomee hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

Ja, ez jó hely, én itt lakok mellette a Vörösmarty u. 7-ben.... De azért azt nem állítom, hogy olyan olcsó, pl. a HQ-nál 1700 Ft az az STK IC, ami az Incomp-nál 2300, plusz a HQ-nál vagy van mindig, vagy max 2 hétre vállalják, az Incompnál meg tuti nincs, és 4-6 hétre vállalják....ez az én esetem volt, lehet egyedi, de mondjuk alap-dolgokat beszerezni nagyon jó. Ja, és mellette lévő épületben meg van egy másik elektronikai üzlet, ott meg lehet venni/rendelni a Videoton-hangszórók utódjait, meg SAL-okat is, és ezzel a két bolttal szemben meg van egy műszer-börze a pincében, rengeteg használt kacattal, trafóval, műszerrel, meg mindennel, ami árammal megy, fillérekért szinte. Én pl. 1ezer pénzért vettem a régi C64-esemhez egy tökéletes monochrome Philips videómonitort.
(#) tatabike válasza tatabike hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

Ja, bocsi, most néztem az árlistájukat, a kérdéses STK HQ-nál 1700, Incompnál 3600... na, ez már azért erős egy kicsit...
(#) ichr válasza tatabike hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

Jah bocs... Tölem a megközelebb 25km-re van elekrto bolt, kemény 2 szem, és egyik szarabb mint a másik, azon verenyeznek hogy melyik a drágább.
Szóval nagyon jo lenne ha beindulna a levelezös alakatrészküldös móka, sok sok vidéki hobbistának nagy segitség lenne sztem
(#) zaik válasza ichr hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

hmm.. újabb közhasznú vállalkozás. tuti Norberto keze van benne , bocsi . de elkezdett érdekelni, a fenébe is. Tőlünk is van egy sarokra egy elekros bolt, igaz, minden itt sincs, de persze mindenre még nem is kérdeztem rá. Szóval, lehet, hogy érdekel a dolog.
(#) Tomee válasza tatabike hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

Hát ja lehet, hogy pár dolog náluk drágább. Szerintem a Lomexben is meglehet egy két dolgot olcsóbban kapni. Szerintem akinke gondja van az alkatrész beszerzéssel az feltehetné itt, hogy mire van szüksége és mi pestiek majd elküldjük a cuccost.
Szerintem ez csak megbeszélés tárgya.
(#) isamisa válasza Tomee hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

Ez nagyon baráti gesztus lenne töletek .
Én hamarosan igénybe is veszem
(#) zaik válasza Tomee hozzászólására (») Jún 10, 2006 /

esetleg külön totyik? vagy itt tenné fel a kérdést? sztem az ilyen egy különy topicot érdemel, feltéve, ha vannak olyan jószándékűak. (sztem vannak)
(#) Tomee válasza zaik hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

Szerintem tők mindegy, hogy külőn topic vagy sem. Talán egyszerübb lenne a külőn topic, de nekem mindegy.
(#) Frankye válasza zaik hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

Azt nem ígérem, hogy egy-két napon belülbe tudom szerezni, de szívesen besegítek, ha a Vörösmarty utcaiból kell beszerezni. De még mindig azt mondom, hoy a Király utcai boltot kellene újra kinyittatni... Az meg már csak hab lenne a tortán, hogyha Tóni bácsit is vissza lehetne csábítani...
Esetleg Topi mesternek nincs valami ötlete? Mondjuk cégen belül?
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

Ja, Tóni bácsi nagyon jó. Árban meg még mindig a HQ verhetetlen. A Király utcai bolt meg azért (lenne) jó, mert tele van elfekvőből felvásárolt készletekkel, és néha tized áron meg lehet venni dolgokat.
(#) szabi83 válasza tatabike hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

hq verhetetlen???? sini kft (aswo)-ban van pá ic ami olcsóbb!

azért a hq video drága néha a lomexnél. pl... 10 000 µF/63V -os kondi rendelem 2-t és csak 1 volt a HQ-videoban...

meg a lomexben néztem ott olcsóbb..

üdv
(#) Tomee válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

Szerintem általános alkatrészeket (ellenállás, kissebb kondi, tranyó, dióda) mindegy, hogy hol veszi az ember. A többit meg árlista alapján válogatni kell.
Következő: »»   6 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem