Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
pm-665 van fent az elektrotanyán, hátha van hasonlóság...
Bőbennen: LINK
Sziasztok, valahol láttam egy műterhelést 2N3055-ös tranyókkal de egyszerűen nem találom, nincs meg valakinek a rajza?
Üdv.
sziasztok!keresnék egy SHARP C 1020G tipusu tv-hez rajzot ha tud valaki segitsen mert sehol sem talalok
Hello!
Szeretnék segítséget kérni, keresek egy Grundig FineArts A-903 erősítő servise manuált vagy kapcsolást!
Hello!
Alien CTV 7282 st txt e tévéhez keresek rajzot vagy valamilyen dokumentációt.A többi alien is érdekelne. Előre is köszönöm
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Sansui AU-D33-as erősítőm és keresek hozzá kapcsolási rajzot. Ha valaki tudna segíteni, kérem ne habozzon!
A kép elég rossz minőségű lett, de hátha segít... Előre is köszi! Attila
Sziasztok!
Régen láttam egy áramkör rajzát, de nem emlékszem, hogy hol. A 230voltos hálozaton keresztül valahány kilohertzel egy relét lehetet kapcsolgatni. Egy adóból és egy vevöböl áll. Valaki nem tudja, hol találhatom meg ezt a rajzot?
Itt a cucc ha még kell.
Üdv: Doncso
....azzal törlöd?? Csak vicceltem Nehogy félre értsd! Te is most akartad feltenni?
Senkinek nincs???
sziasztok. Nincs valakinek egy TDA 7384-es kapcsolási rajza? előre is köszi!
Haver, te nem olvastad a fórumszabályzatot, ha nem kapsz választ egy kérdésre, annak több oka is lehet, Pl, senkinek nincs értékes infója a számodra, vagy bármi, gondolj bele, mindenki leírná neked, hogy nekem sincs, meg nekem sincs, hamar tele lenne a szerver....
Bocsi a tanulatlanságomért...
Köszi köbzoli de ezt már én is megtaláltam csak fizrtős ...
Engem nem zavar, csak a modikat!
Azt veszem észre...
De igazuk is van. Én voltam a hülye. Kezd megoldódni a probléma...Két egyforma értékű alkatrésznek ugyan az a jelőlése
Két alkatrésznek?? Nem értelek pontosan, lemaradtam valamiről.
Például van két 1 kilo ohmos ellenállás, akkor mindkettőnek pléldául R5 a jelzése. És így nem nehéz kitalálni hogy mekkora
De ha ez így nem jó, akkor szólj lkégyszi, mert elég hiányosak az elektronokai ismereteim.
Hello!
Hát ez így elég értelmetlen. A pozíció jelzés, pont azért van, mert több egyfora értékű ellenállás közül is el lehessen dönteni, melyik hol van a kapcsolásban. Az érték, rajta van az ellenálláson. Minek azt még a panelre is felírni? A rajzon is ott az ellenállás értéke, akkor minek a pozíció szám? Szóval ennek se, füle se farka. Vannak alkatrész listák, ahol látható, hogy bizonyos ellenállásértékű (teljesítményű,tűrésű) alkatrészekből hány darab van beépítve, és azok melyik pozícióban csücsükéznek. üdv! proli007
Én sem értem igazán ezt a fiút. Ennek így tényleg se füle se farka, nem értem ilyen ellenállásokról is van szó? Mert az eredeti kérdés egy kapcsolási rajz kéréséről szólt.
Huh... Ennél már nem birom saját szavaimmal érthetőbben leírni!
Az ellenállást csak példának hoztam fel... de beszélhetnénk akár miről is a kapcsolásban amiből legalább kettő darab van. Akkor mind a kettőnek ugyan az a pozíció jelzése. Ha az egyik a nyáklap egyik sarkában van, a másik meg a másik sarkában, akkor is. Teljesen mindegy. Nah ennél jobban már tényleg nem megy hátha így érthetőbb Atys
Hello!
Az érthető és értelmetlen, nem ugyan az a fogalom. Szerintem értjük a mit leírtál, csak Te nem látod be, hogy nincs értelme. Ha minden azonos lélekszámú helységet ugyan úgy hívnának az országban, akkor hogyan tudnád meg mondani, hogy hol laksz, mikor öt lenne belőle? üdv! proli007
Nézd, az R5 az egy poziciószám, az 1K az értéke, olyan mint a kocsi rendszáma és tipusa, a rendszámból 1 van a tipusból lehet több ugyanolyan
Idézet: „Akkor mind a kettőnek ugyan az a pozíció jelzése. Ha az egyik a nyáklap egyik sarkában van, a másik meg a másik sarkában, akkor is. Teljesen mindegy. Nah ennél jobban már tényleg nem megy” ezt értem én, bár ez így hülyeség, egy készüléken csak egy R5-ös pozíciószámú alkatrész lehet!!! persze ettől még leget több ugyanolyan alkatrész, ugyanolyan értékkel, de azoknak más lesz már a pozíciószámuk, a pozíciószám az egyfajta sorszám, ami alapján be lehet azonosítani egy alkatrészt a rajzhoz képest, így nem lehet két R5. De én még mindig nem értem, hogy az erősítőd kapcsolási rajza kellett neked eredetileg, na ebből hogy kanyarodtunk el a pozíciószámokhoz???
Sziasztok, OMSZÖV multiteszter kapcsolási rajzát keresem, vagy bárkit aki valamit is tudna segíteni a készülék javításában, esetleg bármilyen hasznos infót adna róla nagyon szívesen fogadnám!!
A típusa OE-140, esetleg ötleteket is elfogadnék, hogy merre keressek doksit hozzá, mert google nekem nem segített. Előre is hálás köszönet!
Értem én hogy mire gondoltok, de mégis így van...
Tudom is hogy nektek van igazatok, de mégis. Próbáltam le fényképezni is de annyira rossz a minősége, hogy nem lehet. Pedig a saját szememmel látom hogy úgy van. De az is lehet hogy csak káprázik a szemem vagy hogy én vagyok a hülye Azért köszi hogy próbáltok segíteni
Szia!
Akkor lehet igazad, ha egy masinában ugyanabból a fajta panelből kettő van, akkor egyezik rajtuk a számozás. Egy panel esetén inkább elírásnak tűnik!
Pedig egy panelon vannak azonos pozíció jelzések.
Sziasztok!Egy AKAI CT-1407D tv-hez kéne olvasható rajz mert mit leszedtem az elektrotanyáról nem olvasható Az R425 ellenállás és a ZD 402-es zenerdióda értéke érdekelne!Sűrgős lenne köszönöm!
Szia!
R425=5.6 ohm 3W DZ402= 12V 1W
Ezer hála!! Gondoltam a dióda 12V de az ellenállás elégett és szakadt azt nem tudtam behatárolni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |