Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Keresnék egy egyszerű felépítésű akkutöltő rajzot 25 RIA 20 M 200V 25A típusú tirisztorhoz, max 200Ah-aksikig.
Szeretnék egy rajzot a képen látható infrakapuhoz hogy egy riasztó beindításához szükséges relé behúzásához.
A relének behúzni kellene ha megtörik a nyaláb. Elég behúzni egy pillanatra és kiengedhet.
Most látom, hogy írtál, bocsánat.
Nem igazán tudok közelebbit, három panelom van csak belőle, megpróbálok keríteni egy fényképezőt, hátha képek alapján el lehetne dönteni...
Tudtok segíteni?
Szevasztok! Nem tudna valaki nekem ELKA E típusú elektronikus fordulatszámmérőhöz kapcsolási rajzot föltenni?
Előre is köszönöm
Itt van egy "PEK".
PEK= Piszok Egyszerű Kapcsolás. Amig a fototranyót az infra fénye éri addig húz a relé. Most látom neked a forditottja kell.
Ezekhez nem jó?
Egyszer már feltetted a képeket! Minek mégegyszer?!
A fórum szívességi alapon működik, tehát nem "illik" sürgetni, követelőzni! Felesleges kérdés, hogy "Senki nem tud segíteni?" Ne várjuk el, hogy egyenként mind a néhányezer fórumtag beírja válaszul: "Bocsi, nem tudom." Jó lenne a fórumszabályzatot el is olvasni, nem csak végiggörgetni!
A fototranzisztor milyen mert nekem csak az elöbbi képen látható diódák vannak meg az nem jó?
Neked is fototranzisztorod van a kép alapján.
Amelyik két szélső lábainál E és C betűk vannak. E=emitter C=kollektor. A bázisláb le van vágba,vagy nincs is kivezetve. A rajzomon sem kell sehova bekötni. Remélem igy már érthetőbb. Bár a képen nem látom a diódánál A,ésK betűnek kell lennie. Gondolom be tudod azonositani a rajzon az egyes kivezetéseket. A kapcsolást esetleg át lehet alakitani más feszültségre is,ha nem kapsz 12V-os relét.
Újra megnézve a képet neked 2db fototranzisztorod van. Diódának infravörös tipust vegyél.
Az univerzális távirányítóba is ilyen van?
Mert az van törött de a led asszem jó
Elment a fele hajam, mire egy fényképezőt tudtam szerezni... Nos, ennyi panelom van, az említett InfraColor TV-ből. Tartok tőle, hogy ránézésre nem nagyon lehet majd eldönteni a pontos típust, de ha sikerülne valakinek, és volna hozzá kapcsolása is, örök hálára kötelezne
Nem, nem volt már sok, így kétszeres veszteség, hogy annak is odavan a fele
Szervusztok!
EMG 11590 vagy más néven TR 0307 tipusú 100Mhz-es Impulzus Generátorhoz keresek kapcsolási rajzot vagy gépkönyvet! Előre is köszönöm a segítségeteket!
És mi a gond? Egy Kobold, úgy sem a szépségéről híres.
Mondtam, hogy a 4327SP lesz az, de csak 4326-os rajzot találtam, ami a tápjában különbözik.
Van nekem is egy komplett japán képcsöves, meg ilyen panelek is készleten. A rajz is megvan valahol, de még nem scanneltem be, mert senki sem kérte. Ezekhez annak idején még járt rajz is...
Sziasztok! Szükségem lenne valaki(k)nek a
segitségére ,aki Zip meghajtó kiváltásában (vinyóra) tudna tanácsot esetleg ,átalakitási ötletet adni .Tudom jópáran ezt már megtették! Előre is köszönök minden segitő szándékot!
Sziasztok!
Érdekelne a Videoton R 2102 Velence De Luxe rádiós erősítőnek a kapcsolási rajza. Ha valakinek megvan ossza meg itt.
Szia hapro!
Ez egy tök jó erölködő! Evvel a rajzzal most találkoztam először. De van egy pár alkatelem ami nehezen beszerezhetőnek tűnik. Te kaptál hozzá mindent? Van egy ehhez való toroidom, azért érdeklődöm . ui: Mennyiből jön ki 1panel beültetve? Idézet: „Egy Kobold, úgy sem a szépségéről híres” Nos... Öööö... Így van Most mondjam azt, hogy az asszony sem a szépségemért szeret...? Sebi: köszönöm szépen a rajzokat, nekiállok böngészni
Melyik a nehezen beszerezhető alkatész?
BAT85 helyett bármilyen schottky dióda jó ami 30V 200mA-t kibír. BY254 síma 3A-es dióda legyen minimum 2X akkora feszültségű mint dupla tápfesz, vagy több. LM393 kb 50Ft NE5534 kb 100-150Ft KTY81-122 Hqvideonál 250Ft. A többi minden símán beszerzhető, végtranyóknak minimum MJ15003-at és 4-et használj, vagy inkább MJ21193-4-et. 15003-nál gyengébb minőségűt és teljesítményűt ne használj hozzá, nincs értelme, mert úgyis el fog szállni. Egy 10-esből megvan úgy szűken.... Akkoriban (úgy jó 10 éve) 8000ért árultuk a kész élesztett panelt. üdv.: Zoli
SZIASZOK! USB to GAMEPORT átalakító kapcsolási rajzot keresek. A midi nem érdekes. Joysick-ok akarok rákötni, de új alaplap miatt nem tudom bekötni a gameport-kivezetésemet.
Sziasztok!
Kapcsolási rajzot vagy szervízkönyvet keresek EMG 11590 (TR 0307) tipusú 100Mhz-es impulzusgenerátorhoz.
Köszi a választ. A rélére kerestem rá, de már látom standart lábkiosztású, nem speckó. A lomex-nál néztem a hőszenzor, meg a shottky csak közelébe van.(bár kevesebb mint féláron )
Lehet belevágok, ne porosodjon itt az a bazi 1,5KVA -os toroid..... Továbbit. |
Bejelentkezés
Hirdetés |