Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Wireless hangdoboz probléma

Témaindító: amex, idő: Okt 26, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) amex hozzászólása Okt 26, 2008 /

Sziasztok. Nemrég Skóciában vettem egy pár Wireless hangfalat. Az a problémám, hogy állandóan elvesziti a jelet. Vagy valami piszok modon zavarja. Tudna valaki segiteni, mit lehet csinálni? Amikor visszavittem a boltba ott tökéletessen ment iPOD-ról. Itthon meg laptoprol és MP3-rol nem mükszik jól.
Elvileg 100 m-ig kellene működnie, ehhez képest közvetlenül mellé helyezve a jeladót, sem tökéletes. Gipszkarton és fa építésű házban lakom, valószinüleg ménkü sok acél is van a falak között, merevítésnek. Először arra gondoltam, talán az zavarja, de a jeladó és a hangfal is ugyanabban a helyiségben van, tehát az nem okozhatja a problémát. De akkor mi? a jeladó panelján két poti van, az egyik a panel feszültségét, ezzel együtt a hangerőt szabályozza, a másik a jelszintet, de az csak egy bizonyos tartományban müködik. Szal tanácstalan vagyok. Kérem ha valaki tud segitsen. köszi.
(#) szbalint25 válasza amex hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Hello!
Ha laptoprol üzemeled akkor szerintem a tápegység zavar be neki!

De majd még más is véleményt nyilvánít!
(#) googa válasza amex hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Milyen wireless technikával működik? Bluetooth, wi-fi, fm, vagy tökre nem tudjuk?
(#) amex válasza googa hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Szio.
Tökre nem tudjuk, bár fm-re gondolok, mert van az adó panelján egy ua. dobozka mint ami a tv-kben szokott lenni.
A laptop nemhiszem hogy zavarná, hiszen mágnessen árnyékolt a tápja
Pont ezért.
szal más lehet a gond. De mi???
(#) bazsoo válasza amex hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Háláó! a feldobnál egy képet a panelról az sokat segítene! Esetleg nincsenek a panelon kis potik amikkel lehet szabályozni a frekit vagy ilyesmiket? Nekem egy Thomson rádiós fülesem van az is ezt csinálta szétkaptam az adó részt és volt 3-4 poti és bekelett lőnöm! Próbáld meg hátha segít. Bátran tekergesd csak őket baja nem lesz!
(#) googa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Támogatom.
(#) szbalint25 válasza amex hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Nem az hogy
Idézet:
„mágnessen árnyékolt a tápja
hanem az hogy kapcsolouzemu táp van benne és az zavarhatja meg őt!!!
Amúgy meg nembiztos!!!!
(#) amex válasza bazsoo hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

sziasztok.

sikerült ra panelokrol képeket csinálni. Remélem ezek alapján jutunk valamire.
(#) amex válasza amex hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Van még pár kép.

a Panelokon levő trimmer potikkal már játszottam, azokkal nem értem el semmit.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem