Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   222 / 3609
(#) kobold válasza bandikala hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

A legtöbb kétkomponensűnek ez nem gond; van nálam UHU Plusz, 180 °C-on is ki lehet keményíteni (5 perc alatt), és jóllehet 100-at írnak a használatra, több hónapig is "dolgozott" nekem 140 körül, hiba nélkül.
(#) bandikala válasza kobold hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Honnan lehet szerválni és mennyiér?
(#) Sergei válasza bandikala hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

sajna nem vagyok járatos ezekben a dolgokban :no:
(#) googa válasza bandikala hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Epokit, vagy Eporapid. Ezek kétkomponensű ragasztók. Az epokit, az inkább gitt szerű, de nagyon nehéz csiszolni, az Eporapid, az meg nem víztiszta, de áttetsző, könnyebb csiszolni, csak egy kicsit merevebb, mint az eporapid. Ezekhez hasonló kétkomopnensű ragasztókat találhatsz festék és vegyszer boltokban, vagy Baumax, Praktiker stb festék/ragasztó osztályain... A dobozra rá van írva kötési idő és a hőmérsékleti tartományok is.
(#) vicsys válasza bandikala hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Bővebben: Link
Szerintem ez is jó.
(#) hapro hozzászólása Nov 8, 2008 /

Sziasztok!

tönkre ment az ezer éves DVD íróm (valószínű). Azért csak zárójelben valószínű mert nem vagyok benne biztos, mert egyik pillanatról a másikra egyszercsak nem volt hajlandó írni, mindig kiadta a lemezt és kész. 99% hogy software-s probléma nincs.
Szóval szerintetek melyiket érdemes megvennem ezek közül?
Bővebben: Link
(#) Sergei válasza hapro hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

üdv

én ITT válogatnék. :yes: lehet picit drágább de jobb véleményem szerint.

üdv Sergei
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Jókor köszönöm meg, de köszi!
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Köszönöm Frankye!
(#) Szárnyas válasza Sergei hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Én nem vennék Plextort, a 760-as tipus volt az utolsó ami "igazi" Plextor író volt, azóta csak a nevét adja a gyár. Az újabb írók beseje más gyártóktól származnak.
(#) hapro válasza Szárnyas hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Ok de akkor milyet vennél?
(#) googa hozzászólása Nov 8, 2008 /

Fú de utálom, hogy nem tudnak egy normális filmet leadni a tévében. Mindkettő vezető csatornán a sztárokat nyomorgatják...
(#) szamóca válasza Szárnyas hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Tényleg régebben nagy név volt a Plextor. Én is ezért vettem, de 1,5évet bírt ki nálam vagy 100 lemez írása után megadta magát. Most egy "Sámsung" dolgozik a gépben úgy 2 éve, ezzel még nem volt gond. /ezidáig /
(#) moltam válasza googa hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Én is igy vagyok vele.Csak tudnám mi ebbe a jó.
(#) KTobi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Több embert kérdeztem már, akik komolyan foglalkoznak számítógépekkel (eladás-összeállítás, stb). Nem egyforma a véleményük, van aki úgy van, hogy vedd a legolcsóbbat, mert egy év után úgy is cserélni kell, van aki márkát (NEC, de azóta már társult másikkal) ajánl, mert neki az van, már régi és eddig nem volt gondja. Van aki LGt mert állítólag arra két év gyári garancia van. Egy biztos van, garancia lejárta előtt kicserélni újra.

Bár fél évén hosszabb garanciát nem adnak a DVD/CD egységre az üzletek.

Üdv. Tóbi
(#) Szárnyas válasza hapro hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Mondjuk a Pioneer 216-osról sokaknak nagyon jó véleménye van, de szerintem nézz meg pár ilyen témába vágó fórumot, hogy mostanság milyen tipusokat ajánlanak. Pl ezt: Bővebben: Link
Én ha veszek valamilyen hardver cuccot, alaposan utánaolvasok a témának, mert a nevesebb gyártók termékei között is lehetnek rosszabb szériák.
Szerencsére az én Plextor 716A-m még bírja a strapát, remélem még jó ideig.
(#) googa válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Nálam is a Samsung a nyerő. Majdnem minden cuccom az, mármint a gépen kívül is. Mondjuk a legjobban az Mp3 lejátszóm és a telcsim vett le a lábamról. semmi bajuk évek óta és kiválló minőség.
(#) levii hozzászólása Nov 8, 2008 /

Ha már így szóba kerültek a meghajtók akkor szeretném megkérdezni hogy nem tudja-e valaki hogy hogyan kell firmware-t frisíteni vagy nem tud-e valami linket ahol ez le van írva vagy estleg mondja meg hogy hogyan keressem egyáltalán. Van egy régebbi LG DVD írom de nem mindegyik lemezt írja 16al hanem csak 4el és így tök lassú.

Egyébként van 3 Lg meghajtóm (4 volt csak az egyiket már használtan kaptam az nem bírta sokáig) a DVD írón kivül még egyikel sem volt gond pedig a CD íróm már jó pár száz lemezen túl van.

(#) moltam válasza googa hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Az én gépem:
Alaplap Dell táp Dell billentyu Dell vidikártya ati dvd olvasó Lg floppy Mistumi RAM modul Qlink monitor Compaq Hangkari 1ik creative sb16 másik Crystal
(#) levii válasza moltam hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Ez most hogy jön ide
(#) szamóca válasza levii hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Az LG CD íróm 4éves, egyszer kellett a lencsét portalanítani. Manapság ritkán írok vele de működik.
Sajna azért nem lehet pontos típus orientált tanácsot adni, mert tényleg minden gyártónak vannak jó, ill. kevésbé jól sikerült termékei.
(#) moltam válasza levii hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Idézet:
„Nálam is a Samsung a nyerő. Majdnem minden cuccom az, mármint a gépen kívül is. Mondjuk a legjobban az Mp3 lejátszóm és a telcsim vett le a lábamról. semmi bajuk évek óta és kiválló minőség”

Erre válaszoltam hogy nekem nincs nyerő márkám.
Ez van ezt kell szeretnem
(#) Szárnyas válasza googa hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

ehh, "sztárok"... :action: :duhos2:
(#) googa válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Én sem vennék IBM winyókat, amik 2000 tavaszán készültek a fehérvári üzemben. Én is ott tevékenykedtem a soron és nem voltam kíméletes. ha ebből indulok ki, akkor tényleg minden gyártónak lehetnek rossz szériái.
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Jóestét hobbisták! Pezseg az élet, és Bandikalával sem kell együtt törnünk a jeget!

Csak hogy beszálljak a vitába. Nállam 3 évvel ezelőtt, egy NEC DVD, íróm, a mai napig nagyon jól működik,csak besárgult, és hangosabb lett a tálca, mert a kopó alaktrészek hát persze kopnak.
Ez a DVD író, 3000db lemezen biztosan átrágta magát. ( Töneges DVD irások miatt, volt olyan nap amikor egy 25db -os DVD csomag elfogyott egy napon! )

Azóta egy ASUS SATA DVD R RW DL iróm van, ebben az a jó hogy az erősen rongálódott lemezt is képes "jól" olvasni. Vagyis amit más iró nem tudott elkezelni, ez eltudta. Viszolag is nagyon gyors, és ami feltűnő volt elsőre is, egyáltalán nincsen hangja, még akkor sem, ha felpörög 48X -os sebességre.
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Egyet értek, a tesvérem a Cserháti Tünde is ott dolgozott anno, még a felszámolás elött lépett, amit nagyon jól tett!

Üdv!
(#) szamóca válasza googa hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

Még jó hogy első kézből kapjuk az infót az IBM termékről. Még valaki esetleg dolgozott valahol?
(#) googa válasza szamóca hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

Hát én sokat mesélhetnék a mostaniról is...pedig ez egy komoly cég, csak hát aki benne él... Látom mi folyik ott lejjebb, ó na meg feljebb. Sőt, az egyik barátosnőm a Sanmina-nál dolgozik, ahol azért elég komoly elektronikai cuccokat szerelnek össze...szintén alacsonyan kvalifikált biorobotok.
(#) szamóca válasza googa hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

Idézet:
„az egyik barátosnőm”
Mé, neked hány van?
(#) fureszk válasza szamóca hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

Tudod olyan nő, aki csak barát. Nem csajom, barátosnőm. Nekem is van ilyen jópár. Csak én "barátp*ncinak" hívom őket. :smoke:
Következő: »»   222 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem