Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Én keresem Ati X1550 AGP 512MB-ak a VGA biosát. Sajna nincsen sehol ahol lelehet tölteni. Nem tud ebben valaki segiteni? Teljesen szét eset a biosa. Pedig nem is let tuningolva. Igaz a gari meg most nem rég járt le. Ha tud esetleg valaki biost küldeni szoljon. Hali
szia
Sapphire Radeon X1550 512MB AGP
Szia
Minden rendben van. A kép olyan mint egy kirakos játék lenne. A garancia is adig van amedig nem jelent keznek a hibák.
Szia !
Ha eddig nem piszkáltad a bios-t, nem valószinű hogy csak "magától" megváltozott a tartalma. Ha nem mutat extrém melegedést a kártya,még mindig lehet forrasztási hiba a BGA-procin. Üdv! Luki
Szia!
De pont akkor megy tönkre amikor lejár a garancia? Egy frissités talán meg oldaná?
Szia !
A mai cuccok nem olyan tartósak mind sokan hiszik. Néha már akkor örülni kell, ha a gar. időn belül nem megy tönkre. De vissza a te problémádhoz: Miből gondolod hogy sw. hiba,és egy fissités megoldja? Tesztelted a kártyát sw és hw oldalról? Üdv! Luki
Szia
Annyira szét van esve a kép hogy elolvasni se lehet mit ir ki. Minden el van csuszva. És igy nem hiszem hogy tudnám tesztelni ha nem látom mit ir ki.
Szerintem amemóriája döglött meg,akkor csinálja ezt,nekem egyszer egy geforce4 csinálta ezt,az csíkozott,és két perc után meghalt mindíg.Biztos hogy nem bios hiba,az csak addíg kell,amíg a rendszerindításnál a kártya elindul.
Az a baj hogy a Windowsban is ugyan az a helyzet.
Ugyan olyan szar a kép. Elindul mindha jó lene, betölt mindent. Mit lehet vele csinálni?
Nem hiszem hogy ez a "javitható kategória" ,akár memória, akár proci hiba.
Sajna kuka.Csodák nincsenek. Üdv! Luki
Akkor hö fuvoval adokneki egy kicsit.
Más ötletem nincsen nekemse.
Szia
Szerinted ha át forasztgatom a kártyát akkor esetleg meg javulhat?
Inkább ne adj. Ha túlmelegíted a többrétegű nyák felpuffadhat, a BGA golyók összeshetnek mivel a kézi hőlégfúvónak nem tudod a hőmérsékletét pontosan szabályozni. Onnantól tényleg javíthatatlan. Ha tényleg forrasztási hiba gyanús keresni kell GSM szervizes havert az majd átmelegíti hőlégpákával.
Értem.
Csak az a baj hogy ilyen hibával még nem volt dolgom. Keresek valami Jó BGA emberkét akkor. De várom a ti váloszotokat is. Hali
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=3322&pid=153012&mod...=&st=& Ezt találtam használd egéséggel lehet hogy tud segíteni. De lehet hogy nem softveres lehet hogy hardver lehet hogy melegszik azért csinálja nézd meg a hűtőt és ha a windows elindítása előtt is olyan a kép akkor hardveres vagy bios de ha csak akkor jelentkezik mikor betölt a windows akkor biztos hogy softveres.
Szia
Nem igazán van itt hasznos info számomra.
Szia!
Cseréld ki az összes elkót. Nagy valószínűséggel táp hiba.
Üdv
Nekem egy inno3d-s kárgya robbant fel 512mb-os volt A mostani gépemben 2X 8600gts-van. És a kondi csere amit: Szabi o-írt szerintem az lessz a megoldás. 7805
BGA-t én egy 150W-os hallogénlámpával szoktam átforrsztani!Kimaszkolom hol nem kell melegíteni alufóliával az elkókat kiszedem Ráteszem a lámpicseket az rágyujtok még melegítiAkkor elég meleg ha a kis smd alkatrészek könnyedén mozognak rajt ha a finoman megpiszkálomÉn a laptop chipsetemet is így forrasztottam át azóta (4 hónap) tökéletes!Arra nagyon vigyázni szoktam,hogy nehogy megmozduljon a panel mert elmozdul lepotyog róla egykét alkatrész azt mehet a kukába!Ha már elég meleg a lámpát ki be kapcsolgatva hűtöm vissza nehogy rideg legyen a forrasztás!Hőlégfúvó leszedi az smd alkatrészeket ha nem jól használod és még az smd-k potyognak le a chip meg sem melegedett rendesen!BGA-t nagyon drágán cserélnek ill forrasztanak!Ha kiveszed újra is kell golyózni ami nem egyszerű dolog és komoly felszerelést és tapasztalatot igényel!Ha simán megmelegíted hogy írtam a helyére ugrik a bga mikor felolvadt alatta az ón és tökéletes!Nekem 30 ezerért akartak chipet cserélni akkor kísérleteztem egy két panelon utánna pedíg élesben is és bevállt a módszer!Persze ezt akkor javaslom ha már minden meg volt próbálva és ki van zárva más egyszerűbb hiba!
hali patexati
Nem rossz az eljárásod. Majd kiprobálom akkor egy halot panelon. Csak lámpát kel akkor beszereznem. Szia
Kis kultéri 230.as hallogén mien szok lenni mozgásérzékelő is ez egy sima!
Szia Patexati
Ilyenlet a kép hogy egy kicsit javitgatam. Mit csinál hatnék még vele? Szia |
Bejelentkezés
Hirdetés |