Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
erről ennyit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_
(türelem. dühből nem oldódik meg semmi. mindenkinek van hsze (nekem is), amire nem kapott választ. lehet, h csak nem tudják. szal, relax..
köszi szépen! És mindegy, hogy A, vagy B?
A legtöbb áramkörnél nem szokott lényeges lenni, hogy A, B, C vagy sima.
Sziasztok!
Vezetekes Telefon -javitas: KSP 94 Tranzisztort mivel lehet helyettesiteni? Egy BC 327 -et raktam helyette,mintha picit melegedne,es a telcsi eppen csak el,nagyon(-nagyon) halk. Megneztem a KSP94 adatlapjat, C-E=400V! Kell ekkora fesz.-u tranzisztor telefonba?
Igen mert a vonalon alapban van 50V ez csengetéskor 150V is lehet!
(nagyjából)
(digitalis vonalon is?)
Ok,akkor keresek valamit nagyobb fesz.-re. Koszi!
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy idebennt a PLC kimeneti kártyákban IRF9510es(p-csat., 100V, 4A, Rds:1.2Ohm) FET-ek vannak, és mostanában hajlamosak elpukkani. Nem találok magyarországon ilyeneket és helyettesítőt sem. Ha valaki tud valami helyettesítő típust, az kérem mondja el nekem! Köszönöm szépen! PLaci
Tud-e valaki olyan honlapcímet, ahol áram fesz és egyébb paraméterek alapján lehet alkatrész típust keresni!!!
Fizetőset már találtam, de igyenes???(most hirtelen a fizetőset sem találom) Van egy SMA5113-as Fet array ezt kellene kiváltanom! Paraméterei: Vdss 450V Vgss +-30V Id +-7A Pt 10W kb Tudzok ajánlani helyette valamit???? (nem kell array-nek lennie,jó a sima tranyó is)
Szia!
IRF9530N az tud 100V, 14A és Rds:0,2Ohm
hellosztok!
Adott egy tranzisztor, a következő van ráírva: S3016PH T8 22 a típusa pedig PHIL(IPS), és zárlatos lett szegényke, és ki szeretném cserélni, de ilyet nem lehet kapni boltban, azt szeretném megkérdezni, hogy mivel tudom helyettesíteni? (villanypászrot elektronikájában volt)
pár dolgot kiderítettem róla, ITT
meg tudjátok nézni, hogy mi, de még mindig az a kérdésem, hogy mivel lehet helyettesíteni?
Szia!
Kérdeznék egy-két dolgot; mi a következő alkatrészeknek a mai beszerezhető változata: SU169, KT206, KR203 Köszi a segítséget
A diak lehet DB3, a triaknak jó a BT136 vagy 138 attól függ, hogy hány A-t szabályoz, a 136 4A, a 138 pedig 12A-t bír, és mindkettő 600V-ot! A tranyót nem tudom, hogy mivel lehet helyettesíteni!
A SU169 helyett nem jó 2n3055 v. bd249c???
Sziasztok!
A SU169 helyett mi használható, mert a neten semmit nem találtam és a boltba is bementem és azt mondták ilyen tranzisztor nem létezik. Catolom a rajzot amibe kéne a helyettesítés. Előre is köszönöm mindenkinek: : Müszi
Talán ez az adatlap segít a helyettesítő típus megtalálásában.
Üdv.: Zoli
amúgy érdemes mailezni a lomexnek, elektroartnak, hátha tudnak segíteni. Vagy ha minden kötél szakad ott az apróhirdetés.
lomexnél van 1 találat az online árlistánál...
Már vagy az ötödik topicban találjuk megy a SU169-es kérdésedet....
Az egyik tranzisztor-katalógust felhasználva ezt a listát alkottam:
BUV48A BUV98A BUV98AV BUW133A BUW13A BUW13AF ESM3045A ESM3045AV ESM4045A ESM4045AV ESM6045A ESM6045AV MJH16006A MJH16010A Remélem ez segít.... :nezze:
Mindenkinek köszönöm a segítséget, csak azt nem tudom ki kapja a pontot...
Az adatlap ugyan nem SU, de legalább kétszer többet tud minden paraméterben.
SU169 létezett, ahogyan NDK is volt
Az a vicc, hogy több oldal is ezt a datasheet-et adja vissza a SU169-re, ezért logikusan azt gondoltam, hogy jónak kell lennie.
Zoli
A szóban forgó tranzisztort sikerrel helyettesitettem Trabant gyújtáselektronikákban. BUY69A,vagyBU326A-tipusokkal.
kérdező: sagem1977
Szia.Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy autónak a vezérlőegysége és el ment benn a gyujtást vezérlő tranzisztor.A tranzisztoron csak számok vannak,mégpedig: 242 1789 30004 és sehol nem találok róla semmit.Tudnál nekem abban segíteni,hogy lehet-e valamivel helyetesíteni?Köszönöm szépen.Szia |
Bejelentkezés
Hirdetés |