Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   9 / 440
(#) Tomee válasza Norberto hozzászólására (») Júl 4, 2006 /

Az a bajom, hogy mechanikailag nem stabil. Nem szeretném ha a megrendelő azt mondaná, hogy sz...t csináltam neki. Olyan kell amit nyugodtan meg lehet dugni. :yes:

Moderálva!
(#) titkovics válasza Tomee hozzászólására (») Júl 4, 2006 /

Sziasztok.

Azt szeretném megtudni, hogy az alábbi panelfúróhoz hol lehet venni olyan kis "tokmányt" (befogó pofát, vagy hogy is hívják ). Mert én Nyíregyházán nem találtam sehol sem, viszont jó lenne 1 mm-es illetve 2 mm-es fúróhegyhez, mert ami a fotón van az 1.5 mm-es és 2.5 mm-es és "nagy" .
(#) Báddzsó válasza titkovics hozzászólására (») Júl 4, 2006 /

nekem is volt ilyen problémám, kicsit máshogy oldottam meg: celluxot tekertem a fúrókra, hogy 2,5mm vastagok legyenek, máig is így használom...
(#) vicsys válasza titkovics hozzászólására (») Júl 4, 2006 /

én 0,8-asra vágytam.....
aztán egy verőfényes tavaszi délelőtt belebotlottam a praktiker áruházban...ahol is kis vitrinben vannak a dremel cuccok...
volt egész készlet (0,5-1-1,5) és darabonként is lehetett vásárolni. A 0,8-asom asszem volt vagy 500 Ft. de megérte.
(#) szabi83 válasza Tomee hozzászólására (») Júl 4, 2006 /

írány mogyoró pc bontó azt vesszel rossz(ha van) utp-s háló karit lehet hogy sikerrel jársz.. gondolom vmi csavarosra gondoltál..
(#) Marco_HUN válasza titkovics hozzászólására (») Júl 4, 2006 /

Kedves Titkovics!
hol lehet ijen panel fúrót venni ami a képeden van?
(#) szabi83 válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 4, 2006 /

én egy általános barkács boltba láttam..
(#) Marco_HUN válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 5, 2006 /

áés esetleg egy e shoppingra alkalmas webcímet nem tudsz modani?
(#) Tomee válasza titkovics hozzászólására (») Júl 5, 2006 /

Asszem szegeden van egy Edison szerszám kereskedés és ők tudnak szerezni ilyet. Nekem a proxon mini furómhoz szereztek.
(#) Tomee válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 5, 2006 /

Ja. De nekem min 5db kéne.
(#) scatman válasza (Felhasználó 466) hozzászólására (») Júl 5, 2006 /

Skacok! Azt mondjátok el légyetek szívesek, hogy hol kapok pesten legolcsóbban csengőtrafót... Nagyáruház kilőve, mert ott 2-4e Ft.
(#) titkovics válasza Báddzsó hozzászólására (») Júl 5, 2006 /

Na, akkor a válaszok szépen sorban :
-Báddzsó: köszi a tippet, megpróbálom és remélem jó lesz ;
-vicsys: a praktikerben én is láttam már korábban, de akkor nem vettem , mert nem volt rá szükségem és akkor minek? És tegnap előtt visszamentem, megkérdeztem az "eladót" és nem is hallott róla ;
Marco HUN:ezt a panelfúrót nekem Debrecenből hozták egy nagykerből;
-Tomee: előbb kipróbálom Báddzsó módszerét, és utána meglátom mi lesz, mert Szeged elég messze van és a postaköltség se lenne olcsó és így többe kerülne a hús mint a leves :yes: . Azért köszi a linket.
(#) Frankye válasza titkovics hozzászólására (») Júl 5, 2006 /

Uraim!

Többször, több helyen kértem, hogy a vulgáris szavakat mellőzzétek! Kezdem unni, hogy mindig ezeket kell javítgatnom!
(#) scatman válasza scatman hozzászólására (») Júl 6, 2006 /

:no:
(#) Báddzsó válasza Báddzsó hozzászólására (») Júl 6, 2006 /

naaa... valakí... hol vegyek weller whs-40 -emhez ceruza alakú pákahegyet... :rinya:
(#) zaik válasza Báddzsó hozzászólására (») Júl 6, 2006 /

gondolom Angyalföldi út 38. Bp, 1134. Weller szaküzlet. tel: 340-8456.
A fejpénzt meg majd mondd meg, h nekem küldjék.
(#) Báddzsó válasza zaik hozzászólására (») Júl 6, 2006 /

kösz, már nézegettem a weboldalukat, csak nemtom leküldik e nekem ide a Balatonra. ..
(#) Frankye válasza Báddzsó hozzászólására (») Júl 7, 2006 /

Biztos leküldik, csak kérdés, mennyiért... Lehet, olcsóbb, ha feljössz érte!
(#) szabi83 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 7, 2006 /

A piros "minidrill", hol mennyibe kerül?

üdv
(#) zaik válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 7, 2006 /

és mennyire megbízható? Illetve mekkora szárat tud befogni? (0,5-0,8 benne marad?)
köszi
(#) fureszk válasza zaik hozzászólására (») Júl 8, 2006 /

most vettem az auchanban 4200Ft-ért mindirillt. Vannak benne 0,8-2,4-ig fúrófejek, csiszolópapírok, körfűrésznek is használhato, kefe, 4tokmány nagyon jó! 18v-os 1A-es táp kell neki, de vele adják az adaptert. jah még annyit hogy van rajta fordulatszám-szabályozó. "Multifunkciós kisgép" néven árulják. Most fúrtam ki vele egy panelt. Tényleg csak ajánlani tudom, 12hónap garancia is van rá!
(#) Frankye válasza fureszk hozzászólására (») Júl 9, 2006 /

Madaras teszkóban lehet kapni? Tucc egy képet róla?
(Kedden megyek oda, tudjam, mit keressek! )
(#) fureszk válasza Frankye hozzászólására (») Júl 9, 2006 /

jaja madaras teszkó. öö ne az akciós cuccok között hanem ott ahol polcon vannak a cuccok. fotót nemtudok adni, de csak az az egyetlen van ott multifunkciós kisgép néven oda van írva a cetlijére, hogy 0,8mm-2,4mm
és mondom tényleg nagyon jó. sztem ha megveszed nekedi tetszeni fog. melyik auchanba mész? azért megpróbálok egy fotót...
(#) fureszk válasza fureszk hozzászólására (») Júl 9, 2006 /

nah sikerült egypár kép...
itt az első adag...

és itt a második adag alias a fúrófejek
egy év garanciát adnak rá ne felejtsd el a jótállást elvinni a vevőszolgálathoz!

Kép(15).jpg

OK, kösz, igyexem majd fellelni. (Ha tucc fotót is, az még jobb!)
A csömöribe megyek (a kórházba megy anyós, látogatni valami ismerőst, én meg addig vásárolok).

Huh, köszi! Ez mind az árban volt?!
(#) fureszk válasza Frankye hozzászólására (») Júl 9, 2006 /

igen, én azthittem egy sima fúrót kapok fúrófejek nélkül erre kész kincsesbánya! nagyon sok minden van benne, ezért ajánlom!

Hálás köszönet!

az adapter épp ki volt véve a dobozból, de az is tartozék...
nincs mit! sok sikert a vásárláshoz!
amúgy néztem obiban meg sima teszkóban is, de egyik helyen se volt minifúró azért az obiban lehetett volna!
Következő: »»   9 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem