Fórum témák
» Több friss téma |
Az a bajom, hogy mechanikailag nem stabil. Nem szeretném ha a megrendelő azt mondaná, hogy sz...t csináltam neki. Olyan kell amit nyugodtan meg lehet dugni. :yes:
Moderálva!
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy az alábbi panelfúróhoz hol lehet venni olyan kis "tokmányt" (befogó pofát, vagy hogy is hívják ). Mert én Nyíregyházán nem találtam sehol sem, viszont jó lenne 1 mm-es illetve 2 mm-es fúróhegyhez, mert ami a fotón van az 1.5 mm-es és 2.5 mm-es és "nagy" .
nekem is volt ilyen problémám, kicsit máshogy oldottam meg: celluxot tekertem a fúrókra, hogy 2,5mm vastagok legyenek, máig is így használom...
én 0,8-asra vágytam.....
aztán egy verőfényes tavaszi délelőtt belebotlottam a praktiker áruházban...ahol is kis vitrinben vannak a dremel cuccok... volt egész készlet (0,5-1-1,5) és darabonként is lehetett vásárolni. A 0,8-asom asszem volt vagy 500 Ft. de megérte.
írány mogyoró pc bontó azt vesszel rossz(ha van) utp-s háló karit lehet hogy sikerrel jársz.. gondolom vmi csavarosra gondoltál..
Kedves Titkovics!
hol lehet ijen panel fúrót venni ami a képeden van?
én egy általános barkács boltba láttam..
áés esetleg egy e shoppingra alkalmas webcímet nem tudsz modani?
Asszem szegeden van egy Edison szerszám kereskedés és ők tudnak szerezni ilyet. Nekem a proxon mini furómhoz szereztek.
Skacok! Azt mondjátok el légyetek szívesek, hogy hol kapok pesten legolcsóbban csengőtrafót... Nagyáruház kilőve, mert ott 2-4e Ft.
Na, akkor a válaszok szépen sorban :
-Báddzsó: köszi a tippet, megpróbálom és remélem jó lesz ; -vicsys: a praktikerben én is láttam már korábban, de akkor nem vettem , mert nem volt rá szükségem és akkor minek? És tegnap előtt visszamentem, megkérdeztem az "eladót" és nem is hallott róla ; Marco HUN:ezt a panelfúrót nekem Debrecenből hozták egy nagykerből; -Tomee: előbb kipróbálom Báddzsó módszerét, és utána meglátom mi lesz, mert Szeged elég messze van és a postaköltség se lenne olcsó és így többe kerülne a hús mint a leves :yes: . Azért köszi a linket.
Uraim!
Többször, több helyen kértem, hogy a vulgáris szavakat mellőzzétek! Kezdem unni, hogy mindig ezeket kell javítgatnom!
naaa... valakí... hol vegyek weller whs-40 -emhez ceruza alakú pákahegyet... :rinya:
gondolom Angyalföldi út 38. Bp, 1134. Weller szaküzlet. tel: 340-8456.
A fejpénzt meg majd mondd meg, h nekem küldjék.
kösz, már nézegettem a weboldalukat, csak nemtom leküldik e nekem ide a Balatonra. ..
Biztos leküldik, csak kérdés, mennyiért... Lehet, olcsóbb, ha feljössz érte!
A piros "minidrill", hol mennyibe kerül?
üdv
és mennyire megbízható? Illetve mekkora szárat tud befogni? (0,5-0,8 benne marad?)
köszi
most vettem az auchanban 4200Ft-ért mindirillt. Vannak benne 0,8-2,4-ig fúrófejek, csiszolópapírok, körfűrésznek is használhato, kefe, 4tokmány nagyon jó! 18v-os 1A-es táp kell neki, de vele adják az adaptert. jah még annyit hogy van rajta fordulatszám-szabályozó. "Multifunkciós kisgép" néven árulják. Most fúrtam ki vele egy panelt. Tényleg csak ajánlani tudom, 12hónap garancia is van rá!
Madaras teszkóban lehet kapni? Tucc egy képet róla?
(Kedden megyek oda, tudjam, mit keressek! )
jaja madaras teszkó. öö ne az akciós cuccok között hanem ott ahol polcon vannak a cuccok. fotót nemtudok adni, de csak az az egyetlen van ott multifunkciós kisgép néven oda van írva a cetlijére, hogy 0,8mm-2,4mm
és mondom tényleg nagyon jó. sztem ha megveszed nekedi tetszeni fog. melyik auchanba mész? azért megpróbálok egy fotót...
nah sikerült egypár kép...
itt az első adag...
és itt a második adag alias a fúrófejek
egy év garanciát adnak rá ne felejtsd el a jótállást elvinni a vevőszolgálathoz!
OK, kösz, igyexem majd fellelni. (Ha tucc fotót is, az még jobb!)
A csömöribe megyek (a kórházba megy anyós, látogatni valami ismerőst, én meg addig vásárolok).
igen, én azthittem egy sima fúrót kapok fúrófejek nélkül erre kész kincsesbánya! nagyon sok minden van benne, ezért ajánlom!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |