Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sima kézi gravírozóval (nyák fúró). Meg maró és csiszoló fejekkel.
Aztaleborultszivarvégét! Ez nagyon ott van! Csak annyit mondhatok: :kalap:
Nah, én is épp ezt tudom mondani, miután felocsudtam.
Sziasztok!
Hobbielektronikás pólója gondolom van már jópár embernek. Szeretném megtudakolni, hogy kb. milyen méretűek ezek a pólók. Szóval inkább kínai méretezés szerinti,mert akkor XL-es kell, de "normál" jelölésrendszerben L-es is elég szokott lenni. (178cm-re, vékony testalkatra)
Üdv!
A bizonyos zene: Mark Mendez - Beneath You (Youtube-on) Használd a Tunatic-ot! Az találta meg nekem is, és már korábban is ajánlottam itt..
Jesszus, mennyi ideje kerestem ezt a zenét
És most Te megtaláltad nekem. Nem fér ide ki annyi szmájli meg köszönöm hogy kifejezzem a hálám Köszi szépen!!
Most kaptam egy levelet molnar01-től, mert bezártuk egy újabb témáját.
Nyitott egyet, áthelyezte valamelyik moderátor. Aztán nyitott egyet, és írta hogy azért nyit mert a másikat senki nem olvassa. Ezekután warn. És kaptam egy ilyen üzenetet. Szó szerint idézem: Idézet: „Küldő: molnar01 Targy: Sorry! Elnézést kérek az miatt, hogy számomra kibaszottul fontos dologról érdeklődök erőteljesen. Elnézést kérek az mitt, hoyg azt szeretném, hogy hátha valaki tudna segíteni nekem!! Egyébként meg tiltsál ki baszod azt úgy szájba baszlak, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!! Azt mivan ha kitiltasz hülyegyerek......reggelek újra paraszt!!!!! Azt ha IP cím alapján tiltassz ki???? Akkor megváltoztatom buzi..... inkább szerezz csajt és ne a töködet vakarászd......meg keménykedsz itten ahelyett h tényleg segítenél kis köcsög....buzi kocka...... Üdv: Anyád...” Válaszoltam is: Idézet: „Küldő: Topi Targy: Re: Sorry! Aranyos vagy Tetszik a stílus, aranyba kéne önteni! Remélem most örülsz. Nem tiltalak ki, neked az ittlét és kultúr emberek társasága nagyobb büntetés! -- Topi” Szerintem annyira aranyosak az ilyen primitív emberek.
Hát igen. Az ilyen emberek csak saját magukat írják le.
Tom025 neked melyik verziója van meg a Tunatic-nak?
Ez brutál én a helyébe be se jönnék ide többet ű
Szerintem 1 kicsit félreértetted...
Az nem semmi. Mióta beszél ilyen kib****ottul választékosanez a tag. Nem semmi remélem kitiltottad . Jah túléltem ezt a napot nem semmi müzemzavar volt a munkahelyemen
Köszönet a moderátor úr(ak)nak aki javította a cikemet. (főleg a szi-tis képért :yes: )
Én meg már attól is parázni szoktam, hogy akihez szólni szeretnék annak jól írjam a nevét a megszólításban. Igaz mostanában inkább csak olvasó vagyok. Erre meg jön egy ilyen tacskó és oktatást tart. Mik vannak? Az ilyet tényleg moderálni kell! A kereső meg azért van ...... de ezt mindenki tudja!
No komment!
De azért nem tudom megállni. Mi lett volna akkor, ha mondjuk nem lett volna bezárva a topikja, megkapja a választ a házijára, másnap bemegy a suliba, a tanár megnézi.... és karó! Nos, ha egy ilyen kis áthelyezés miatt így berág, akkor mit tett volna ez esetben? Megkeresi azt aki a rossz válasz adta és tényleg szájba sexuálja vagy mi? Annyira elegem van az ilyen nagyképű állati szintre süllyedt emberi egyedekből. :violent: :boxer:
Na ja... én is "parázok", nehogy megbántsam azt az egyént, akinek elakarom mondani, hogy úgy reménytelen - az amit akar - ahogy van.
Idézet: Szerintem a kavicsnak magasabb az IQ-ja. Jah ha eggyest kapott volna rá akkor este a hiradóban lett volna hogy megverte a tanárt. „állati szintre süllyedt emberi egyedekből.”
Zenetom, ennyit tudtam kiszedni a telepítési logból, verziószámra nem tért ki sehol az amúgysem túl sok menüponttal rendelkező kis programocska..
Signature=515 Language=^HU Product=Tunatic ProductId= Date=2008.04.26. Time=17:55:11 CurrentUser=Both Tamás Ez a molnar01 meg tényleg kőkemény, úgy látszik mindig keveredik ide egy-két ilyen ember..
Elviszem a mai második offot . Régebben volt egy srác már nem tudom mi a neve de arra emlékszek hogy mindenki azt beszélte az oldalon hogy ki lessz e csapva innen vagy nem,(emiatt késtem a melóból is) Most akkor ki lessz a következő?
Meg volt egy Megavolt-unk is régebbről, aki még emlékszik, ő sem volt semmi..
Holnap kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún.
Hm..valami rémlik...
sound.man: lassan ez az év is eltelik...
Lassan
Nemrég ment el a nyuszika és már jön is a télapócska! :wave: (bocs Mikulás, csak szoci korban nőttem fel)
Közölnöm kell a sjanálatos hírt az orosz légvédelem leszedte a mikulást, mert angolul próbálta magát azonosítani. Most tanulja a nyuszika a mig-rén nevű télapó szánt vezetni
Zenetom: ott a pont Danirobot volt Idézet: „mig-rén” Pihent-agyúak gyülekezete! Nekem nincsen csizmám. Valószínüleg a maratós akváriumomat teszem az ablakba ajándék reményében!
Ha már a falusi népek, akkor szerintem jobb volt a "Kombany"-féle eset..
Basszus, Advent meg tényleg most kezdődik.. A koliban ilyen dolgok valamiért könnyen elfelejtődnek az állandó tanulás-bulizás kettős mellett... Régebben, még emlékszem mennyire vártam hogy na, mikor csináljuk már a koszorút, általában kész is volt egy héttel előre, erre most ez... |
Bejelentkezés
Hirdetés |