Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez jó volt! Mindig boldogságot tuszd lendíteni az emberbe! nállam legalább is ez van most, meg máskor is...
Jó reggelt mindenkinek!
Téma indítóbnak bedobom ezt: Gondoltam egyet, és a muterom élettársának letöltötem az APEH$ oldaláról az adóbevallási programot, és az adókártya igénylő "plugint". Eddig minden rendben van, elkezdem kitölteni neki, és közben a közterület jellegénél tartottam, miközben véletlenül rákattintottam a srokban található kis piros "szamárfülre", és lám, milyen formái jött elő, a közterültet formáinak. A kép magért beszél. Erre mindig azt mondom hogy: mindig tanul az ember! ![]() Akkor én Komáromban veegyész akna-alsó, állat és növ. kert, árnyék, ház, játszótér, kapu, lakóház, lépcső, pince, sarok, telep, szél, temető, tető, utcában lakom, majd a levélre így szíveskedjen mindenki feltünteni! ![]()
Állítólag nyelvtan órán elhanzott valamelyik "villanyász" suliban a következő:
"Pista fiam mondj egy megszemélyesítést! Megb...ta az áram! ... Nyelvtanilag helyes...
Pl. a Kiss Ádi is mondogatta a Showder Club-ban.
Sziasztok!
Informatikai gondom van azért írtam ide. Kipróbáltam az alábbi dolgot: Bővebben: Link de mikor mindent visszaállítottam az alapártelmezettre, akkor ugyanúgy nem engedte, hogy olvassam a file-okat amik többszörös mappákban voltak. Most odáig jutottam, hogy az előbb még a partícióba sem engedett be, most állítgatom folyamatosan a dolgokat de nem enged be a partíción belüli mappákba. Ami csak simán a partíción van film azt engedi megnyitni, törölni, módosítani, viszont a mellette lévő mappára jobb gomb-tulajdonságok menüben azt írja ki, hogy 0 byte foglalt terület stb... előbb a partíciónál is ezt írta ki. Nem tudom, hogy lehet visszaállítnai. Már csináltam rendszervisszaállítást is, meg ezeket is visszaállítgattam úgy ahogy a többi partíció van (ami működik) Valaki tudna segíteni? Tudom, hogy ez elektronikai fórum, ezért tettem csak ide fel a kérdét.
Fiuk! Ha még ma este rendelek Hestore rol akkor hétfön átvehető lessz a csomag? Fontos lenne, mert kimegy egy barátom és csak hétfön tud bemenni.
![]()
Szerintem ez leginkább attól függ, hogy a rendelt termékek valóban a központi raktáron vannak-e.
Kedves Moderátor Urak!
Nem tudnátok Tranyókát úgy idomítani, hogy emlékezzen annak a nevére, aki már ismeri a szabályokat kívülről-belülről? Amikor megjelent az oldalon, mindenki Vele okosította az újjakat és mivel ész nélkül kattingattam én is a linkekre, sokszor végig kellett rajta rágnom magam. Aztán már figyelemesebb (fóbiás) lettem és minden kattintás előtt megnéztem hova mutat a link. Aztán meggyógyultam ![]() googa
Pont azért írtam, mert ma megint bele nyúltam hosszú idő után
![]()
Fiúk!
Az mért van, hogy én nem találkoztam "Tranyókával"? Meglátta az asztalomon a jó öreg orosz kétsugaras szkópomat az orosz tekerőtárcsás multiméteremmel, meg mindenféle kütyükkel és úgy döntött, hogy: áhhh, ennek már nem kell magyarázkodnom! Ui.: Megyek Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmet nézni, 2 óra múlva jövök vissza.
Sziasztok
![]() Nekem is bejön a tranyóka... ![]() De egy fehér lapon, és ha bejön akkor a fórum szabályzat se jelenik meg csak a fehér lap.... ![]() Lehet azért mert linuxom van? ![]() További szép estétt sziasztok ![]()
Ez nem volt szép!
![]() Már megint beugrottam! ![]() Jó pap holtig tanul! ![]()
Érdekes, én direkt rákatintotam, de csak a HE kezdőlapja jött be kijelentkezve, (holott be voltam
![]() ![]()
Vicsys link-je után/miatt kétszer kellett tranyókát végig-kattingatni!
![]()
Én most csináltam másodszor, mert véletlenül rámentem (nem egészen véletlenül), a link nem arra mutat, de átdob. Mikor először csináltam még nem volt a kétperces időzítő. Topi, az új téma nyitása link csak nálam nincs fent, mint régen, vagy egységesen eltüntetted, javítani kellene tranyókát is.szamóca azóta se került bele az impresszum-ba
Véletelnül láttam most egy női focimeccs utolsó három percét. Olyan bedobást láttam, azt hittem rosszul látok, rá is kerestem gyorsan a YouTube-on: Footsal Throw In
Onnan meg egyből ráakadtam erre, ez is nagyon komoly: 6-7 punch/second
Haláli ez a tranyó
![]()
Nincs új a nap alatt! Nem akartam plagizálni
Nokérem! és mi az: drót végén egy darab szén?
amatőr villanyszerelő. Mi volt a kezdő villszerelő utolsó mondata? Ugye a kék a fázis? ampervadasz, el ne olvasd! Mert nem tudod abbahagyni a röhögést ![]() ![]()
...és mellbedobással nyertek
![]() ![]()
Már én is
![]() ![]()
Majd ha vissza pislog a szén akkor az én voltam!
![]()
Nah azt hiszem kész vagyok még egy tükörrel
![]() ![]() ![]() ![]()
szeretek rajzolni, meg fantázia. A legjobb no alkohol no kézremegés
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |