Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   248 / 3600
(#) googa hozzászólása Nov 29, 2008 /

Sziasztok! Mindenkinek szájmenése van ma? Bezzeg majd holnap milyen üres lesz itt minden. Minden vasárnap csodálkozva nézem, hogy milyen kiürült ez a topic. Néha olyan egyedül érzem magam ilyenkor. Nyomassátok!
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Nov 29, 2008 /

Ezzel én így így szembesülök!
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Nov 29, 2008 /

én holnap is leszek, és nyomatom a hülyeségeimet.

ja, és ld. melléklet! aztán ne azt kapjam vissza hogy áááááh, ez fájt

Twkfun1.zip

(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 29, 2008 /

Hehe ez tetszik
(#) moltam válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 29, 2008 /

Ez nagyon durva a viccek topikba is beillene
(#) KTobi válasza moltam hozzászólására (») Nov 29, 2008 /

félrementettem, lehet, megmutatom a suliban a tanárnak, persze élesben
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 29, 2008 /

Win3000.zip -ben nem akar elindulni az WIN.EXE .
A win$fos az mondja, hogy : a paraméter nem megfelelő!
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Vírusos! VIGYÁZAT!
(#) googa hozzászólása Nov 30, 2008 /

Azt most nem mesélem el, hogy miként van autóm egy éve úgy, hogy át sincs írva a nevemre, de mégis az enyém...
Most, hogy a biztosítok beakcióztak, gondoltam lecserélem a kötelezőm. Márcsak azért is, mert az öcsém éppen ilyen ügynékségben tolja az ipart éppen.
Eddig a biztosításom éves 82.000 forint volt, mert első autó, fiatal városi gyerek vagyok, meg hát ja...nagy darab autó. Találtunk egy olcsóbb biztosítást, így már csak éves 41.000, ugye ez pont a fele az eddiginek. Csak, hát túl sok gebasz volt a papírokkal. Úgyhogy gyorsan mozgósítottam a csápjaimat és megszereztem végre a törzskönyvet az előző tulajtól (aki persze kamura nem találta egészen tegnapig valamilyen okból) Na, gyorsan írtunk új adásvételit, kértem időpontot eredetiségvizsgára, meg az okmányirodába átírásra... Ma meg számoltam és rosszul lettem: Eredetiség vizsga 18.500 az átíratás meg 47448 Ft. Ez igen szomorú dolog. Főleg, hogy a kocsit is adózott pénzből vettem. Még jó, hogy ennyi bőr van rajtunk, mindet le tudják húzni...
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Miféle vírus van benne? Köszönöm hogy szoltál!
(#) titi válasza Topi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Ha lenne itt egy szégyenfal, akkor most biztos ő vezetné a listát...
...gondolom, ezek után sokan fognak segíteni neki...
(#) titi válasza Tom025 hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

...na igen, Kombany se volt semmi, de azért ezt a
Idézet:
„falusi népek”
kifejezést kikérem magamnak!
...én is "falusi" vagyok...
(#) titi válasza Action2K hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Hihi, úgylátom, nemcsak én porszívózok a fórumozók közzül...
(#) Kovidivi hozzászólása Nov 30, 2008 /

Régebben kerestem egy processzor sebesség lassító progit AMD procira. most találtam egyet. A neve: CrystalCPUID. Nagyon jó kis progi, 1900Mhz-ről lelassítottam a gépen 800Mhz-re. Ma kiderül, hogy mennyit ér ez a lassítás, pl. filmnézés közben. A játékok eléggé szaggatnak ilyenkor , cserébe viszont a gép hűtője maximum alapjáraton pörög, ami nekem nagyon sokat számít! Most szinte nics is a gépnek hangja. Internetezéshez, filmezéshez, zenehallgatáshoz tökéletes ez a sebesség. Majd írok, hogy mennyivel növekszik a gép üzemideje. (néhány infó: filmnézés teljes kijelzőn, semmi más munkafolyamat, nem használt programok bezárva (msn,skype,bluetooth,stb...), max. üzemidő 1h30perc... NFS Underground 2 , 1024x768, közepes grafika, ilyenkor a hűtőventi pörög, mint állat, és az üzemidő fél óra röhejes )
Jó éjt mindenkinek!
(#) Szárnyas válasza titi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Na de hajnali 1-kor? :wow3:
(#) titi válasza Szárnyas hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

...júj de vicces!...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 30, 2008 /

Megint itt, és ha már üzemidőnél tartunk, nállam bejött egy hiba. Csatlakozni szerettem volna az internetre, és nem tudtam, most a laptopról írogatok én is mert ez a hiba az asztali gépnél jelentkezett.
A hiba kódja: 720 Találkozott már valaki hasonló problémával?
(#) _ampervadasz_ válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Még a 800Mhz is sok, filmnézéskor a GPU eszik ilyenkor, nállam elég volt 443-Mhz -is. A legtöbbet az L2 Cache-n lehet spórolni, mert ez az energiazábló része a processzornak leginkább.
Ekkor már a Mario, vagy DXBall is akad, másodpercenként, egyszer egy pillantra.
(#) vtsoftware válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Tényleg. Nekem a Mario, a régi DOS-os, nekem mindenféle képpen egy 3Ghz-s procinál be-be szaggat.
Az XP miatt lehet? Mert ugye nem XP-re szánták
(#) Norberto válasza vtsoftware hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

A DOS valós módú op. rendszer. A DOS-os játékok nyilván DOS alá, azaz valós módú op. rendszer alá lettek írva, köztük a Mario-val. Az XP viszont már nem valós módú op. rendszer. Ez a különbség okozza az akadásokat.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Nekem van egy kis papíroskám a hibakódokról. Aszerint a hiba:
Idézet:
„720- A PPP vezérlő protokoll nincs beállítva. Ebben az esetben a TCP/IP protokoll, vagy a teljes Windows-kommunikáció újratelepítése válhat szükségessé.”

Szerintem töröld a kapcsolatot, majd csináld újra az egészet, hátha...
(#) DuMatyi hozzászólása Nov 30, 2008 /

Jó reggelt mindenkinek!

Ezer bocsánat, de tegnap feltettem egy win3000.zip nevű fájlt!

Action2k mondta, hogy vírusos, és valószínűleg le is vettétek. Köszi!

Azt nem értem, hogy 2 gépem van: mindegyiken más vírusírtóval!

Panda és AVG!

SEMELYIK NEM JELZETT!!!

Mégis milyen mentalitás ez?!?!?! vírust írni??? Mire jó ez?!?!

Állítólag már megjelentek PDA-kra, mp3-lejátszókra és egyéb kütyükre is...

az emberi ganyéság határtalan!!!

Ui: javaslatot kérnék, melyik a jó vírusirtó, ámbár szerintem nagy lesz a szórás! Mindenki másra esküszik, és a magazinok (CHIP) meg szerintem érdekből hozzák ki ezt, vagy azt a terméket győztesnek. Le van ez vajazva, kérem, mi meg meg vagyunk vezetve!

Köszi!

Matthew
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

...és én is "falusi" vagyok!!! csatlakozom titi-hez! (ámbár félig városi... )

egyébként jó ötlet: Topi hozzon létre szégyenfalat!
Oda felkerülhetne, kit miért zártak ki!

de kombany féle adapteres "erősítő" minden általam ismert hülyeséget űberelt!

Az ilyen először olvasson, aztán kérdezzen!

A kezdők könívtára-könyvajánló rovatba én is írtam, pont abszolút kezdőknek való könyvet. Ámbár ez a szakmát csak húzós kudarcok árán lehet megtanulni, és kockáztatni kell néha egy-két áramütést is...

Viszont: "csak eggyel többször állj fel, mint ahányszor elestél" - [ismeretlen szerző]
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Én Norton Antivurus 2007-et használok és Kerio tűzfalat (a winfost kikapcsoltam) meg a frissítések be vannak kapcsolva. Én meg vagyok elégedve velük.
(#) Topi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

A fájl nem volt vírusos, csak a nem megfelelően megírt vírusírtók a PIF kiterjesztűső fájltól összeroskadnak és egyből farkast kiáltanak.
Én is megnéztem, direkt levizsgáltam a ZIP-et. Úgyhogy nyugi, mielőtt kiborulsz bizonyosodj meg a tényről!
(#) DuMatyi válasza Topi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Köszi! Akkor visszatehetem a win3000.zip et?
(#) googa hozzászólása Nov 30, 2008 /

Szép napot mindenkinek! Egy kis mosolyogni való videó: csúszós út

Ui.: Nekem is hátsó kerekes, autómata autóm van. Az is "baromi engedelmes", ha csúszik az út. Minden újabb hideg nap, egy vezetéstechnikai tréning számomra.
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

és ha nincs abs akkor meg pláne.

Ámbár a XXI. században is fenntartom, hogy "meztelen" kocsival lehet igazán megtanulni vezetni!

(se abs se servo, se egyéb kütyük)

Mindezt azért mondom, mert lassan nem mi vezetjük a kocsit, hanem automatikák - persze helyettünk!

Nem azt mondom, hogy 200 km-es úton nem kényelmes a tempomat meg csúszós úton a blokkolásgátló, de teljesen elkényelmesít.

Igenis meg kell érezni, milyen sz*r amikor megcsúszik egy kicsit az ember, mert így tiszteli a kocsit és a sebességet is.

Más: én sz*r kínai 1500 Ft-os pákával kezdtem. Megtanultam forrasztani. Ezek után vettem csak magamnak wellert.

azt mondom, hogy nagyságrendekkel jobb, ehhez kellett összehasonlítási alap is!

...és ne legyen az ember elkényeztetve!

mert aki agyonszabályozott rendszereket kezel, annak túlontúl meg van könnyítve az élete! Ez pedig nem jó!

Remélem értettétek mire gondoltam! (Remélem "átment", de ezt a kifelyezést nem szeretem!)

Matthew

(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

igazad van! tényleg alig van valaki fent!

Tegnap írtad!
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 30, 2008 /

Idézet:
„Igenis meg kell érezni, milyen sz*r amikor megcsúszik egy kicsit az ember, mert így tiszteli a kocsit és a sebességet is.”

Ebben egyetértek.
Következő: »»   248 / 3600
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem