Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
hűűű, mindíg egy ilyenre vágytam! :nevetes1:
Na elmegyek innen és máris produkáltok 2-3 oldalnyi olvasnivalót. Ez pompás
Ilyenkor nem tudom, mi volna a jobb: ha úgy teszek, mintha nem láttam volna semmit, és nem veszek róla tudomást, vagy egyetértek azzal / felháborodok amiatt, hogy az ember - megfelelően alaposnak látszó indokokat hangoztatva - bármit megtehet a világ többi lakójával.
Utálatos mélysége ez az emberi tudásnak, még ha szükség lehet rá, akkor is...
Nyilván ma már ilyet nem tehetnének meg (hivatalosan), de úgy láttam, hogy a videó a 40-es évekből való Szovjetúnióból, ahol azidőtájt úgy mint akkoriban Németországban is, gondolom ezerszámra végeztek hasonló kisérleteket nem csak állatokon.
Én örülnék ha nem esne a hó!
Ugyanis akkor busszal kéne bejárnom az iskolába, és utána még gyalogolni is kell, és a lábamnak nem valami kellemes... De ha nem esik akkor biciklivel símán. Idézet: „De ha nem esik akkor biciklivel símán.” Még ebben a szakadó esőben is, ami most nálunk van?
Jól!
Nagyon szép helyezés! Megelőztünk olyanokat is, akik simán elöl lehettek volna (statisztikailag), csak ott nincs ekkora öszetartás (vagy épp nem a kedvence)!
Ráadásul ne feledjük azt sem, hogy minket menet közben lenulláztak. :yes:
De szerencsére, hála a "Print Screen" gombnak, nagy részét vissza is adták! Igaz Topi?
Nagynehezen beküzdöm az LPT portos scannerem csatiját a gépem hátuljára (persze bekapcsolt gépnél), erre nem kiesett a 230-as dugója
Dugd vissza gyorsan, aztán gyere vissza a He-re.
Itt vagyok!
Muszály scannelgetnem, mert teszek fel pár akciós karácsoni ajándéknak való terméket a netre. Leginkább a gyerekeknek való kifestők, meg rézkarc készítő szetek, festékek.
Mi az warn rekord??? Most lesem hogy 4en vannak warnosok. Vagy voltak már többen is fent? Először azt hittem úthibát jelez a felkiáltó jel de tévedtem
kobold beindult mint moderátor és gyomlálja a hülyeséget
wiii szerintem az hogy uj témát nyitok nem hülyeség, de az hogy nem használom a keresőt....
Nyugi Tom, Ampi.V. mindjárt hazaér a melóból.
Nyugi... hm.
Ez a hét nekem most valahogy nem akar jól menni. Elhagytam a pendrájvom, szerencsére csak 1 GB-os volt. Akkor a tanár is felmérgelt hogy (na nem irok inkább semmit, nem kel utelekadásjelzőtábla). Vettem egy fülest, de másikat kelett volna, mert én vájtfülű vagyok... Meg még sorolhatnám
Jaja kihalt nagyon, én meg rövidet váltok szal este 10kor go vissza melózni, és nem offolhatok úgy fáj a szivem, ilyet kihagyni.... nah megyek az ágyba és OFF :d
Üdv minden Pákabarátnak!
Most látom, hogy kaptam egy szép kis piros háromszöget... Enterkedéseim miatt Nem is merek entert nyomni többé, de gondolkoztam a szóközök és az írásjelek bojkottálásán is... Becsszóra nem káromkodtam... Ha igen, akkor azt én magam kicsillagoztam... Még az Ádiótechnikát is R nélkül írtam le... Nem láttam, Kobold mikor szólt, ám legyen...
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül ajánlani nekem egy olyan progit, ami kilistázza az éppen aktív TCP/UDP kapcsolataimat? Olyasmi jellegűre gondolok, mint pl. a windows-os netstat, csak annál picit lehetne nagyobb a tudása. Régebben volt egy ilyen progim, de sajnos nem találom sehol sem - sőt, még a nevére sem emlékszem. Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném (tudom hogy nem PC-s fórum, de remélem az OFF topikba azért még belefér...)
Nekem most csak egy komoly progi jut az eszembe, amely a GFI LANguard Network Security Scanner.
Igaz, régen szóltam... Tegnap...
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |