Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Itt érdeklődj
(+36-1) 320-2610, nagyker.: (+36-1) 349-5906. Fax: (+36-1) 320-3292, e-mail: info@lomex.hu.
Légyszi ha már megkérdezed őket, akkor majd írd be ide, hogy lehet-e kapni náluk. Engem is érdekelne, köszi!
oké
Természetesen lehet kapni A4-es méretig mindenképpen, olyat már vettem náluk. Csak gyárilag fotolakkosat nem árulnak - sajnos.
A RET-ben olyan is van. Különböző méretben 1 vagy kétoldalas.
Áldott karácsonyt mindenkinek
Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitől, akinek megvan ez a doksi és tudná vízszintesen tükrözni vasaláshoz azt nagyon megköszönném Már készen volt a nyák és akkor vettem észre, hogy ez nem jó vasaláshoz Nekem nem sikerült mert romlott a minősége és nem lett vasalható Hálás köszönet
Tökéletes
Így még el is ronthatom a vasalást egy párszor Hogy csináltad? Vagy meg volt így? Köszönöm
Mivel késő van, így elkezdtem gondolkodni
Tudom, kissé pazarló ötlet, de jónak tűnik: kétoldalas nyákra kell készíteni: egyik oldal a szokásos áramköri vezetősávok másik oldal viszont nem üresen marad, hanem ide lehet vasalni vagy fotózni a referencia számokat (R1, C1, TR1, U1) Feliratozás a nyákon rézből! Ez már eszébejutott valakinek? Esetleg egyből áramköri rajzot is lehetne a hagyományos alkatrész alá, a beültetési oldalra Tudok mi?
Idézet: „Tudok mi?” Tucc, tucc ! Réz nélkül is lehet beültetési rajzot vasalni
Sziasztok!
Nincs olyan progi ami kapcsolási rajzból Nyákot csinál? de olyan hogy bemásolod a kapcsolási rajzot és ő csinálja Előtre is kösz!
Nincs ! Mindent nem csinál meg helyetted a gép!
De olyanról már hallottam (lehet hogy átvertek) hogy a gép kimaratta kifúrta beültette a panelt és még ki is próbálta ! én a helyedben ilyen programot kérnék karácsonyra a jézuskától.
Olyan van csak, amelyik az általad berajzolt! nem bemásolt kapcsolási rajzból nyákot csinál. Tina a neve a 7-es verziónál tart olyan 260.000Ft körül van az ára. Vársz pár jézuskát ajándék nélkül és meg is veheted.
Nem a reklám miatt, semmi közöm a céghez de a
TINA 8.0 - Design Suite --> Alap verzió: 13 900 + ÁFA (Egyedüli korlát: az áramkörben max 100 csomópont lehet, amatőr célra legtöbb esetben biztos elég)
sziasztok!
nem tud valaki a fotópapíros technikáról?Mer aki tud az segítsen vagy adjon linket, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Milyen fotópapíros technikára gondolsz?
Fotózásra? Vagy vasalásra? Ez a fórum kb 40%-ban a vasalásról szól! Keress rá, hogy műnyomó... :google: Beírod, hogy nyák készítés és rengeteg találatod lesz Ráadásul hamarabb megtanulod az egészet, mintha itt várnál választ!
Ok!
megnézem de már,kerestem és nem jártam sok sikerrel ,Igen a vasalásos technika,de nem műnyomópapírral hanem,fotópapírral DE azér kösz
Ha elolvasod amit a műnyomó papírról írtak
egy az egyben használhatod a fotópapírhoz is !
Egyébként pedig: link.
Lassan kérünk egy olyan ikont is, amin az áll, hogy Idézet: „A Kereső is barátod”
sziasztok,,az én gondom az lenne hogy a lay formátumokból ill a letölthető kapcsolásokból hogyan lehet vasaláshoz a tényleges méretet kinyomtatni?most kezdem a vasalásos technikát szépen megy,,egyedüli gondom hogy amit találok vagy kicsi kinyomva vagy tul nagy,,köszönöm előre is
Szia!
Szerintem úgy hogy átméretezed valamilyen programmal én ilyen kor ezt tudom mondani :google: így próbáld meg 1 progival vagy tudom ajánlani a Format Faktorí programot ez is jó a te célodra és remélem ezzel segítettem
Helosztok nekem is lenne egy kérdésem!
Szerintetek laminálófóliára rálehet nyomtatni a nyáktervet,és laminátorral rálehet nyomni mert egy videóba láttam a youtube-on,és ahogy láttam nagyon szép, kész nyákot kapott? Remélem tudtok segíteni,előre is köszönöm
Szerintem az nem lamináló fólia hanem
lézernyomtatóhoz való írásvetítő fólia.
DE ott azt írta hogy laminálófólia és laminátorral nyomta ki
Hali!
Nagyon kezdő vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy egy nagyon alap NYÁKot úgy is tudok készíteni, hogy alapból a megtisztított NYÁKra rajzolom rá a szálakat alkoholos filcel és utánna lemaratom? Köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |