Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Engem is visszadob, azzal az indokkal, hogy hibás felhasználónév vagy jelszót írtam be. pedig biztos jó, mert telóba írtam fel és onnan néztem most is, meg már többször is.
Oké, köszi szépen a megerősítést! Én txt-ből másolom ki csak az a fura, hogy 30 perce még be tudtam jelentkezni.
Akkor megnyugodtam valamennyire, hogy nem itt van hiba, viszont fontos lenne, hogy beléphessek mert még rendelést szeretnék módosítani.
Mi van Richárd, bioindítású géped van!
Néha rá kell segíteni, hogy menjen. van, hogy kifagy és semmi nem segít. Ilyenkor kikapcs, majd újraindít és ilyenkor sem mindig indul. De ha ütögetem, akkor általában elindul. Addig ütögetem míg végleg megadja magát, vagy a laptop háza törik el.
Idézet: állítom, a windows is ezt csinálja „Bejegyez, nem létező fájlokat” Én (egyelőre) nem szenvedek virusoktól, most nemrég raktam ujra a rendszert, természetesen XP SP2-t. Szerintem ha ügyes az ember akkor ki lehet védeni az ilyen izzéket. Leírom tehát már nagyon nagyon sokadjára hogy normális tűzfal és vírusírtó kell, a windows tűzfalat kikapcsolni és figyelmesen böngészni, nem regisztrálni minden reklámnál ami előbukkan. Tűzfal: Kerio, antivirus: Norton.
Nekem 1év 2hónapja van fen az XP, Avira-val, és Win tüzfallal. :yes:
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, lesz nyitva alkatrészbolt 31-én valahol Budapesten? Lomex zárva, hqvideo ugyancsak. Nem sok minden kellene, csak egy marék elkó. Tévét javítanék a hosszú hétvégén, de nem jutok el ma és holnap olyan helyre ami nyitva van.
Nálam is csinált ilyet, aztán rájöttem hogy csak a tápkábel kontaktos (Azt ne kérdezd hogy mitől lett kontaktos, de összébb nyomtam a kis sarukat benne és máig semmi probléma, pedig nem egy gagyi táp...)
Az InComp-ra kérdezz rá, azt hiszem, Ők nyitva szoktak lenni.
Valaki nem tudja, hogy lehet-e menteni az előzményeket és a mentett jelszavakat ff3-ban? Csak úgy néz ki, hogy megint formázás lesz, de jó lenne menteni előtte a dolgokat.
Bővebben: Link Szerintem :gumicsirke: Bár lehet, hogy Frankye nem erre gondolt...
Jól gondolod, nem Dunakeszin, hanem Pesten, a belvárosban vannak. A linkelt oldal az Övék.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy konvertáljak mp3-ból aac file formátumba zenét (nokia 6300-ára) mert ami a zene mappában van alapból aac kiterjesztésűek, viszont én leszedtem a xilisoft audio convertert, betallóztam a zenét, kiválasztottam encoder-nek, az aac-t és, hogy aac kiterjesztésbe konvertálja... Ráteszem a telóra, abba a mappába ahol minta zenék is vannak és nem látja.
Ehhh, én meg már lélekben felkészültem, hogy ki kell másznom a gyíkba Dunakeszire.
Köszönöm a segítséget! Éljene az eldurranó elkók!
Nincsenek nyitva 31-én.
Mégis Dunakeszi lesz ebből...
Üdv Mindenkinek! Ma végre eljutottam az edzőterembe megint. Nyárra szép izmos szeretnék lenni, a mostani fókazsíros állapot helyett. Egy óra módszeres súlyemelgetés, aztán 40 perc futógép, vagy vele egyenértékű társa...levezetésképpen 30 perc szauna és 20 perc jakuzzi. Ez az utóbbi kettő ma különösen jó volt, mert voltak csinos fitness hölgyek, jól elrötyögtek a hülyeségeimen...én meg így, végig beszélve, kibírtam azt a rohadt forró szaunát, ami állítólag egészséges...de inkább forró.
Idézet: „azt hittem, hogy megfőtt a gép, de amikor rávágtam egyet a gépre, oda ahol a vinyó van egyből életre kelt. Ez jelzi, hogy az utolsókat rúgja a vinyóm.” Szerintem ments le róla minden fontos adatot... amíg nem késő... pláne, ha a felvetésed igaz... Amúgy meg nem szép dolog püfölni a gépet Nem azért, mert fáj neki, hanem mert a hiba okát ez a módszer nem hárítja el, nem leszel tőle okosabb, hogy tudd, legközelebb hova, mire, mely alkatrészekre, mely csatlakozókra koncentrálj, ha hasonlót tapasztalsz...
A program neve, amit ajánlok a művelethez: Easy CD-DA Extractor
Kb. 5-6 éve használom ezt a programot, teljesen tökéletes konvertálási feladatokra. 10.5.0 verziót keress, az azon felüliekhez csak szerencsétlenül megírt "javítás" létezik, ami semmit sem ér sajnos.
A fontos cuccok megvannak az asztali gépen is. Tudom én, hogy nem szép dolog ütni, de másképp nem kel életre. Hiába indítom újra a fagyás után, a boot képernyőnél megfagy, majd kb 5 perc múlva kiírja, hogy nem tudja olvasni a vinyót. nem mindig szoktam ütni. Ha van kedvem, akkor kiveszem a vinyót és jól megrázogatom, így általában helyrerázódik és megy. Szerintem néha kiakad a fej, vagy valami és azért nem megy, mert a lemez az pörög közben, meg világít a töltésjelző led folyamatosan.
Mondja a nagymamim, hogy jujj fiam mennyivel megnőtt a vilanyszámla így télre. Majd neki áll fejtegetni, hogy mert ott a három hűtőláda, meg a villanybojler, meg a villanysütő, meg a mosógép...aztán mondom neki, hogy ezek nyáron is mentek.
Aztán rájöttem, hogy így télen azért többet kell világítani, mert ugye többet van sötét, mint nyáron. Hogy mik vannak?!
Oké, köszi a tippet nemsoká ki is próbálom!
Hova szoktál járni edzeni? Én is járok edző terembe, de kellene egy kis változás, mert ahova járok az nagyon hideg és nem fűtenek, ilyen "pince kondi"!
Meg persze a szauna se volna rossz utána meg a futás. üdv
A manóért kell nekem pilótavizsgát tennem, hogy a 900i-s Samsung mobilomra feltegyek egy szövegszerkesztő java alkalmazást. Ehhez képest egy nokiára csak rámásoltam a jart, s már települt is. Itt meg hiába van Samsung menedzser progim, még mindenféle ppp-vel, meg kódokkal, kell szórakoznom... Egy napja szenvedek, hogy megnyissak egy egyszerű szövegfájlt, amit egyébként fel is ismer, de a beépített böngésző csak nettel indul el
Ez konkrétan Székesfehérvár, Főnix xxxx
Havi korlátlan kondi-wellness bérlet, szaunával, jakuzzival, kultúrált gépekkel 10ezer. Tíz alakalmas 8000, most karácsonyi ajándék gyanánt 6500 volt.
Jujj ez igen kínos a samsungoknál. Ráadásul csak korlátozott alkalommal teheted meg, ha jól emlékszem. Én már nem is kűzdök vele többé.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |