Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   333 / 3610
(#) Action2K válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Miért a kis kék emberkét már észre sem veszed?
Egyébként ere mondjuk azt, hogy minden rosszban van valami jó is!

Ja, sziasztok! Szép estét!
(#) hapro hozzászólása Jan 4, 2009 /

Na most néztem meg egy filmet...
Gyilkosság online.

jó film.
(#) levii válasza hapro hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Idézet:
„jó film”

Ez jó hír én is mostanában akartam beszerezni de nem voltam benne biztos hogy érdemes.

Szóval kösz az infot
(#) Action2K válasza Action2K hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Kész a radiátor tuningom Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ válasza Árpy hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Köszi a sorrendet, megnézem majd.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Nagyon "váááó"! Gondolom most jóval melegebb van, de tudtok aludni ennyi ventillátor mellett? ( ha csapágyas nemszóltam, mert az nagyon halk)

Jóreggelt mindenkinek!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 5, 2009 /

Na mi van mááár, csak én vagyok szabadnapos!?
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Szia!
Nos jónak tűnik a hatásfoka, bár még csak 1-2 napja meg, komolyabb teszteket (mérések) még nem végeztem.
Aludni tudunk tőle, mert:
1. tényleg csapágyas,
2. 12V helyett 9V-ról mennek,
3. nem a hálószobában van (még)

Én melózok már, de itt vagyok!

Melóhelyről lehet internetezni? Ezt hogyan? Sajnos nem vagyok "telefonos kisasszony", úgy hogy én nemtudok!

No persze, a melóhelynek olyannak kell lennie, hacsak nincs veled egy laptop Amúgy egy számtek szervizben, ahol én vagyok, elég nagy szükség van a netre.

De jó neked! Számítógép őrült vagyok, nagyon sok számítógépet javítottam már én is, illetve magamnak össze is raktam már egy izmosabbat. Sokkal jobban szeretem mint a villanyszerelést az már biztos. Ergo, az elektronikát jobban!

szerk.: most is "laposról" írok, akár elmehetnék vásárolni is miközben netezek, mert van egy pár száz méter STP kábelem.

Na én is ilyen számítógép, elektronika őrült vagyok.
Első szakmám amit megszereztem az az Erősáramú berendezésszerelő, de hamar átmentem a gyengébb elektronikai cuccok (PC) felé. De ennek ellenére Sokat dolgoztam az ÉDÁSZ-nál, meg a Vízműnél is mint villanyász. Persze a kellemes melegben bütykölgetni az jobb!

Idézet:
„van egy pár száz méter STP kábelem”

Ember! Nem hallott még a mikróról? Persze nem a konyha verzióra gondolok!

Dehogynem, hallotam én! Csak az itt nincsen. Csinálnék én azt is, de akkorát, hogy seki se tudja a mágnes kártyáját használni, vagy bármit, ami mágneses úton tárol bármit is.

ui.: nállam sajnos az anyagi helyzet miatt nemtudtam elvégezni az elektrót, ezért lettem villanyász, illetve ebben is póbálok most már elhelyezkedni. A tűzjelző hálózat szerelői viszgát, illetve a vagyonvéfelmi hálózatszerelőt szeretném elvégezni, majd vállalkozóként indítani egy BT -t. Ez hosszadalmas megtakarításokat jelent, és türelmet. (3-5 év)

szerk.: azért nemválaszoltam sokáig, mert a videómat meg kellett javítanom 13 videokazetta után, mert a képszinkon alul felül, bevágódott, és az AUDIO fejegységet "kicentíroztam", mert tompa volt a hang.
Egy pár pillanat és felteszek képet rólla.

Idézet:
„Ember! Nem hallott még a mikróról?”
Az építkezésen csak ez volt igyen, kupon se kellett hozzá! Ha már építkezés, a falakra szoktak "ilyen" "T" idomokat felrakni. Ezek tartják fenn az üvegygapot szigetelést, és erre rakják a gipszkarton falakat. Fogtam egyet és hazahoztam, azzal a célzattal, hogy "zászlónak" majd jó lessz, mondjuk egy 7805 -ösnek, vagy bármi másnak. Már vágtam le belölle egy pár csikot, amikor a mértete véletlenül akkora lett hogy egy 2X40W -os 38mm -es fénycső kényelmesen elfér, ekkor határoztam el hogy díszkivilágítás lessz a végzete! az egyik képen nem jelöltem be, az aluminium idomokat véletlenül, de ott van, az álvány mögött, a betonfalon

A tegnap kezdtem el VHS -ről számítógépre digitalizálni, és szép fokozatosan ütött be a hiba. A video már egy jópár éve itt porosodott, és most jól is jött. Most a "korrigácó" után már a hang is élesebb, és a kép teljesen tiszta, nem sávos, nem "nyírt", nem mattos, nem hangyás.

(#) huba válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Szia. Látom winfastal digitalizálsz. Milyen tömörítő beállítások mellett? Mikor családi videókból tettem fel felgyorsult a videó, a kézremegés sokkal zavaróbb lett és 1mp se volt 1mp hanem kevesebb. :no: DVD Movie factory capturja barátságosabb képet adott csak sokszor félnapig fájt a fejem mert nem akart átállni NTSC-röl PAL-ra.
(#) Müszi válasza huba hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Én is Winfasttal szoktam.
A DVD video opciót használom, és eddig minden felvételem hibátlan lett.

üdv
(#) _ampervadasz_ válasza huba hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

ÜDv!
video codec: MPEG2 6000Kb/s tömörítés: 800
audio codec: MPEG1 layer II 224Kb/s

Ezekkel a beállításokkal egy filmet, rátudok tenni egy DVD -re. Azért ezekkel a beállításokkal dolgozom, mert az amúgy sem jó minnőségű felvett filmet, nemszeretném jobban rontani.

A felgyorsult videó, a hibás Codek miatt van, tegyél fel egy jobbfajta kodekpackot (pl. ACE , XP 1.0), majd ezután próbáld uygana azt lejátszani.
(#) _ampervadasz_ válasza huba hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Elfelejtettem még: az XP 1.0 FFD Show codekját nem szereti az XP, nemtudom miért, de nállam a PowerDVD , MovieMarker, Winamp megbolondul (gyakran összeomlik), amikor wmv, MPEG, AVI formátunokat játszottam le, és mindegyik egy FFDShow.ax fájlára hivatkozott. (Miután elt eltávolítottam, és szereztem egy másikat, ezután ez megszünt szerencsére)

szerk.: ami meglepő ebből a kártya típusból kettő féle volt, mert a haverom is vett egyet. Az enyém már három éves, de "igényesebb kidolgozású minden benne volt, de az övé, már "ocskább volt". Az én kártyámon azt vettem észre, ha nincsen használva, is elképesztően forró az MPEG processzor, ezért egy Acorpos alaplap Chipkészletének a hűtőbordáját raktam rá, azóta még csak kézmelegnek sem meondható, mert jól hül.

DSC00939.JPG

(#) huba hozzászólása Jan 5, 2009 /

Köszönöm a válaszokat. Most még szűz a gép, teljesen friss rajta az xp. Akkor felteszek rá egy ACE kodekpackot és remélem minden rendben lesz.
Még úgy is jártam hogy felvettem egy kazettát és utána vettem észre hogy a hangot mikrofonról gyűjtötte volna, ami nem volt bedugva.

Amíg nem olvastam el a leírásod végét, fel sem tűnt, az a kakukktojás hűtőborda.
(#) llaci56 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Ampervadász! A 343392-es hozzászólásodat a szerkesztő (vagy itt: moderátor) kiegészítette?
Középtájt így folytatódik a szöveg: "Szerk.:"
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Bocs, de ez megmosolyogtatott!
(#) _ampervadasz_ válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Nem moderátor nem egészítette ki. Ez azért van mert másodjára módosítottam kiegészítettem a hsz. -em.

Amikor elsőre beírtam valamit, azt úgy irtam be, mint ahogyan más is tenné, majd küld gombot nyomtam. Ezután szokott általában a mondandóm javarésze eszembejutni, amikor átolvasom ismét a hszt, és akkor rányomok a módosításra, ütök kettő entert majd odaírom "szerk.:", és folytatódlagosan beírom a mondandómat, és ismét küld gombot nyomok. Ebből más is tudni fogja, hogy miközben már válaszoltam egy hsz. -ra (és közben már olvashatta), mert amig kiegészítettem nem láthatta az utólagosan szerkeztett részt, majd csak amikor ismét frissít az oldalon, akkor rudja hogy a mondandómat kiegészítettem, és akkor újra elolvashatja, vagy csak a "szerk.:" részétől, a mondandóm végéig. Ezt nagyon megaztmondtam, remélem érthető volt.

szerk.: megjegyzem ha moderátor írta volna azt a részt, az tuti hogy más színnel, a másik nem a témához kapcsolódóan, irt volna, illetve alá szokták "írni"

A kakuktojás hűtőborda nagyon tökéletes, szerecsére éphogy befért oda!

megj.: eléggé meg van kopva a plexi teteje, most polírozom, de egy pár mélyebb karcolás sajnos még mindig ott van.

szerk.: este 8 -ra jövök vissza, auTós iskolába mentem.
(#) mex hozzászólása Jan 5, 2009 /

(#) kobold válasza mex hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Amikor elolvassa, dühöng, amikor megnézi, ki írta és honnan, hümmög. Aztán munkára fogja Tranyókát...
(#) Action2K válasza mex hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

(#) DuMatyi válasza mex hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Amellett, hogy ez nem motorokkal foglalkozó oldal (Ha jól tudom kibogarászni, azzal lehet baj), nem szabad senkit kinevetni! Főleg nem a nyelvtani hibákért, NEM TEHET RÓLA! Halkan írom, a nagyanyám hat elemit végzett, egy életet lenyomott szalag mellett! Az írásképe és nyelvhelyessége borzasztó! Nem kinevetem, inkább "megkönnyezem"! Tizenhárom éves kora óta dolgozott! Látogatom, amíg tehetem! Továbbá: lehet, hogy az idézett illető például diszlexiás! (b-p csere!) Azért meg igazán övön aluli kinevetni! Kérnék mindenkit, ebbe is gondoljatok bele! A hétköznapi ember nem találkozik olyanokkal, akikkel én... mert benne van a tanmenetben!
(#) kobold válasza Action2K hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Hm... Miket nem veszek észre, pedig azt hiszem, figyelek...
(#) mex válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

Már bocs,de először is nem nevettem. Másodszor: a regisztráció folyamán találkozik a Tranyókával "aki" mindenféle jótanáccsal is ellátja az újonann érkezett látogatót. Végigolvassa,azután beirja az ominózus hsz-t. Ez szerintem elfogadhatatlan.
Következő: »»   333 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem