Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Sziasztok! 758DC-nek az adatlapját keresem.
Szia! Ha jól értelmezem, ez egy gyártó jelölése, és lehet helyette mást használni, konkrétan ULN2244A-t. De javítsatok ki, ha tévednék.
Köszi!
Sziasztok! Találtam adatlapot ehhez, de nem tudom, hogy mire való: LM258P. (Texas Instruments gyártja)
Szia!
Két darab műveleti erősítő van benne(így keress rá a neten leírásért). Előerősítőhöz, szűrőhöz, komparátorhoz lehet felhasználni, leírni is lehetetlen a számtalan felhasználási módját!
Labortápba nem jó? Van a nyákon 3 vezeték, az egyiken olyan van, mintha poti lába lenne. R1-gyel van még egy poti helye jelölve.
Műveleti erősítőkkel lehet labortápot is építeni. Ki kell egészíteni egy megfelelő áteresztő tranzisztorral. Labortápos topikban nézz szét. De amennyire értem, neked már van valami NYÁK-on egy ilyen IC-d, körülötte egy-két alkatrésszel. Azért ez így önmagéban nem sok infó. De az biztos, hogy ez nem az adatlapos témába vág.
( azért van itt egy link. egy bevált műv-erősítős tápra, példának. De ezért a modik fejünket fogják venni. )
Tisztelt Fórumozók,
Triton DLX 208 telefonközpont (2/8) leírását, kézikönyvét keresem, legyetek szívesek utána nézni, akinek van hasonló modellű TRITON telefonközpontja. Köszönöm előre is, jutalom jár érte.
Találtam róla infót, de egyenlő a 0-val
Idézet: „8 belso es 2 kulso vonal csatlakoztatasara alkalmas” Itt találtam, de aztán ennyi... :nemtudom:
Köszi, ezt olvastam én is, meg őt találtam, aki szintén ezt keresi, de sajnos semmi több.
sziasztok!
van egy fordulatszámmérőm, amiben egy ELEX 14304DB ic végzi a munka érdemi részét. azonban erről az ic-ről semmit nem találok! ami oldalt a keresők eddig kidobtak, az vagy csak megrendelni engedné hongkongból (de nem akarok rendelni!), vagy pont ugyancsak keresne róla egy lábkiosztást (német alfaromeo fórum) az ic-n ezek a feliratok találhatóak: ELEX 14304DB 1673A 4593 dip18-as tokozású
orosz gyártmányú dióda adatlapját keresem: "D161225"
A segitséget köszönöm sita
Sziasztok!
2SB407 tranzisztor adatlapját keresem.
Sziasztok!
Ennek az IC-nek keresem az adatlapját. Googleban nem találtam, csak olyan oldalakat, ahol vásárolni lehet, se adatlapos oldalakon. Tudomásom szerint ez az IC egy mikrokontroller, hogyan, és mire tudom én ezt felhasználni?
EMG1535/b az idézett könyvből.
tudna e segíteni valaki két kijelzőnek kellene a rajza VQC10C az egyik VQB 71 a másik . előre is köszönöm
Az egyik adatlapja csatolva van.
Sziasztok!
MLSS-3431A/BR kijelző adatlapját keresem. A net szerint nem is létezik, tud valaki segíteni? Kösz, arti
Sziasztok
"HY534256S-70" és "TC514256AJ-70" IC-khez keresnék adatlapot. Sajnos én nem találtam, viszont ha valaki rálel vagy valakinek van kérem szóljon. Köszi szépen
Hi.
Hirtelen csak ezt találtam.
Sziasztok!
Van egy kettős, az az (dupaszámlapos) hétszegmentes kijelzőm ez van rá írva az oldalára: WF WQE 23 F . És van egy sima (egyszámlapos)ez van rá írva az oldalára :TFK-526 D200PAF. Ezek sajnos nagyon régiek és nem találok a neten adatlapot hozzá, vagy lehet én vagyok béna. Havalaki ismeri és van kapcsolási, vagy bekötési rajza küldje el, legyenszives. Üdv: pumpa
Szerintem ezek sima 7 szegmenses (+tizedespont), illetve 2*7 szegmenses (vagy előjel+7szegmenses) ledes kijelzők. Multiméterrel diódavizsgáló állásban kimérhető a bekötésük.
Nagyon szépen köszönöm.
Norberto sturbi köbzoli!
Köszönöm a segítséget. A TFK-526 D200PAF még mindíg nem találtam meg. Ha másként nem megy akkor megpróbálom kimérni. Üdv:pumpa
Az alábbi végfok ic-k adatlapját keresem: RSN35H2, RSN314H41, RSN315H42. Ha valaki találkozott vele és belinkeli akkor nagyon megköszönöm.
TEA1002 adatlapja után kutatok. Mindennemű segítséget szívesen fogadok.
A kijelző 003.jpg képen lévő 7szegmentsesről annyit tudok hogy közös anódú ilyet egy vttv ből szedtem ki.Egy ellenállással és elemmel be tudod azonositani a lábait.
Itt van a TEA1002 adatlapja: Bővebben: Link
Hello! Tudna nekem valaki egy használható dokumentumot küldeni az alábbi tft kijelzőről? tc018theb6 Nekem csak ez van de a lábkiosztása érdekelne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |