Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Honnan innen? Nekem speciel csak 50 km
Viszont nem kell annyit átszállni, mintha mondjuk Kiskunröcsögén lenne
Nekem innen csak 240km. Viszont olyan hely nincs ami mindenkinek jó lenne.
Szerintem találkozó volt, meg lesz is a MagyarokaMarson verseny, értesüléseim szerint leszünk egy páran. Valószínűleg találkoztam már ott egy pár emberrel, csak nem mutatkoztunk be egymásnak.
Egy zártabb körű, vagy csak kevésbé érdekelt találkozónak jó, mert max 150-200 ember. Több már nem igen fér be. Látnivaló adott. Sör, pogácsa is korlátozott számban. A nézősereg elég gyér volt májusban.
most 519!
Nekem kb 300km. Most volt egy pár osztálytársam nyíltnapon pesten, és csak az utazás vonattal 5000Ft volt. Ha már megy 4 fő, akkor olcsóbb kocsival felmenni, majd tömegközlekedéssel mászkálni.
Én nem bánom csak ne gyalog keljen menni
Jóetét mindenkinek!
Lenne egy kérdésem hozzátok. A szogáltatómra felkaptam a "cukrot", mert kaptam töllük egy csekket, holott a szolgáltatást rég felmondtam, felmonmdónyilatokat alapján. 2009. 01. 01. -ét irtam, be és a nyomtaványban azzal folytatódott, hogy erre még vonatkozik egy 8 napos felmondási határidő. De a suolgáltatás sem szünt meg, pedig kutya kötelességük lenne intézkedni, nem hogy csekket küldözgetni. 5550FT -os akarnak velem egy hónapra 1M -bites internetemre kifizetteni. ( lejárt a hűséfgszerződés). A felmondó nyilatokozatot ajánlva adtam fel, ami azt jelenti, hogy ha nem vették át a levelet a posta visszaküldi a feladónak. E-mail formában is válaszoltam nekik: Idézet: „Tisztelt szolgáltató! Tisztelettel megjegyezném, hogy a lemondó nyilakozatot letöltöttem, kinyomtattam, kitöltöttem, ill. aláírásommal elláttam, amiben kijelentem, hogy a szolgáltatásukat, 2009. 01. 01. -én 8 napos felmondási idővel felkivánom mondani. Mivel a felmondónyilakozatot szabályosan, hibátlanul kitöltöttem, feldtam a szolgaáltatnónak (ami jelenleg $EXTERNET$ néven fut (?)) ami azt jelenti, hogy 2009. 01. 09. -én meg kellett volna szünnie az internetszoürellgáltatásnak, DE nem ez történt, és még ki is küldenek egy csakket amit fizessek be. Milyen jogcímen? Ha a szolgáltatást lemondtam, akkor önöknek kötelességük megszüntetni a kiszolgálói vonalon a szolgáltatást (ami nem történt meg), és erre még csekket is kapok! Kérem szüntessék meg a szolgáltatást! Tisztelettel: egy, még türelmes felhasználó.” Azt szeretném tudni, hogy mit tehetek ilyenkor, kit küldhetek el a *******, ilyenkor?
Nekem innen 11.000 Ft oda-vissza, ha ketten megyünk, 22.000, ha gyerekkel akkor meg kb 28.000
Ha kocsival P+R akkor 8000-ből megvan a benzin és hamarabb is érünk fel. Sőt nem kell hajnalban kelni azért, mert nincs normális tömegközlekedés a vonatig. Amúgy itt vidéken pl azért nem tudnak dolgozni az emberek mert hiába van munka, ha nem tudnak bejárni mivel NINCS ismétlem NINCS semmilyen tömegközlekedés. Nade egy ilyen találkozóra megéri elmenni. KTobi: Ez hol volt? És mikor lesz ilyen?
Az EXterNyet nagyon durva szolgáltató, nekem 100.000 Ft-os tartozásokról szoktak papírt küldeni.
Ilyenkor a fogyasztóvédelmet kell felkeresni. Érdemes nekem már "kivizsgáltak" pár ügyet és mondhatom jó eredménnyel. Semmi esetre sem fizesd be a csekket addig amíg nem tisztáztátok az ügyet. A felmondó nyilatkozatról van nálad is példány? Vagy bármi amivel igazolni tudod, hogy a levélben a felmondó nyilatkozat és nem szerelmi vallomás volt?
Igen! Balatonakarattyán lakom. Utolsó buszom elmegy 19:10 kor Veszprémből. Hajnalban 5:52.kor megy az első! 3-as műszak kizárva! Megerősítem!
Csak a szelvény van meg ami alapján feladtam ajánlott levélként. Sajnos másolatom nincsen.
Fogyasztóvédelemnél, ez a metódus hogyan működik? Nekem még nem volt velük dolgom. Egy példányt küldtek, amit kitöltöttem az adataimmal, aláírtam és kész, feladtam nekik. Azóta "se cigi se kóla".
Itt Pécs mellett ha pl Pécsett szeretnél dolgozni akkor ok van busz, de ha bárhol máshol, pl Mohács akkor reggel van 3 busz amivel a 15 perces utat 40 perc alatt meg lehet járni, de így is legjobb esetben 8-ra tudsz beérni.
Hazafelé pedig vagy eljössz a 4-essel vagy majd másnap reggel. AZ egy dolog, hogy 8-16 óra között pont 8 óra van, de azért............................. (és csodálkoznak, ha sokan nem tudnak dolgozni, nem nem akarnak, hanem nem tudnak) Mindenki arra vár, hogy jöjjön egy multi aki megoldja a szállítást is.
Nem szabad ennyit várni! Ha nem szűnt meg a szolgáltatás, neked kellett volna lépned! (Nem jogilag, hanem a gyakorlatban) Mért nem jöttek a modemért, mért küldik a csekket, mért jó még a Net? Sajnos a postára nem szabad ilyeneket bízni, nekem egyszer az indexem keringett hónapokig mire visszaküldték, pedig képzelheted, hogy nem macskakaparással töltöttem, ki azt a minimum 3db ellenőrzőszelvényt, meg a borítékot mikor föladtam.
(Remélem nem használtad a netjüket az elmúlt négy hónapban! Gondolom csak látszik, hogy semmilyen letöltés nem volt.)
Ne gondold, hogy máshol jobb a helyzet. Ha délelötös vagyok fél4 kor kelek és du 5 körül érek haza. A 35km ut ami kocsival 40-45 perc. Credo-val 2 óra.
Idézet: „(Remélem nem használtad a netjüket az elmúlt négy hónapban! Gondolom csak látszik, hogy semmilyen letöltés nem volt.)” Ezt nemértem Anno én $Viva-net$ -es internetet rendeltem meg, a modemet én vettem külön. Azóta "becsődölt" és $EXTERNET$ -néven fut tovább. ( erre van egy elméletem hogy milyen indokból, a de lényege a pénz. ) A felmodónyilatkozat alapján, 2009. 01. 09. -ig hasznlálom az internetet, attól a pillanatól kezddve annak meg kell szünnie!
Elő kéne bogarásznod a szerződést, pl a Upc-nál van olyan, apróbetűs rész, valamelyik hátsó oldalon, hogy ha 3-hónapot meghaladó tartozás, illetve x-összegnél(pl: 10500-nál) több tartozásod van akkor megszűnik a szerződésetek érvényessége. Tehát, ha lejárt a hűség, a Upc akkor sem követelhet többet ez alapján mint 10500Ft. Tehát nem lehet visszamenőleg fél évre számlázni!!!
Hogy ennél a netes cégnél, hogy van, azt nem tudom, de kéne lenni valamilyen kitételnek a szerződés lemondására is. Gondolom, te azért is választottad ezt a módját! (Nem voltak ők már a tv1-en valamelyik műsorban, meg kéne keresni a neten) Persze ne fizess be semmit!!!
Azt mondod ügyfélszolgálat sincs? Ez azért gáz!!!
Idézet: „Kiskunröcsögén” Legyen ott? Jaaaa, hogy nincs ilyen hely? Akkor majd lesz! :hehe:
A főoldal:
Az a maximum 500px magas terület amit a felhasználók egy fórum jellegű oldalon egyből átlátnak. A többit nem nagyon szokták elolvasni csak ha unatkoznak . Sajnos mostanában az jellemző, hogy bejövök megnézem a friss témákat és megyek is így a hírek felett elsiklottam.
Elvileg úgy tudom hogy az $EXternet$ vásárolta fel a $Vivanetet$. ( vagy is becsődöltették, és felvásárolták)
Favicc következik:
Tudjátok mennyi a monoszkóp értéke? 3,14 Mertha rákapcsolom a tévét úgycsinál, hogy píííííííí...
Brühühühűűűűű! Öregem, formattáltad az agyam! Fizikailag! A fejemet a falba verem... Adott egy vezeték. Nincs áramerősség mérőd! Úgy tudod meg, hogy folyik-e benne áram, hogy rálépsz,és ha dagad... Nos, kipróbáltam, nem működik. :peace:
Nekem meg a horoszkópom megjósólta, hogy este a mikroszkópot fogom nézni!
Örülök, hogy segíthettem
Mert amúgy az áram alatt lévő vezeték ugyanúgynéz ki mint amelyik nincs, csak más a fogása És(el nemkezdünk mondatot) a krokodilcsipesz is akkor harap igazán, ha áram alatt van
Ezt egyszer megcsináltam egy szegény kissráccal (ritka gonosz is tudok lenni)
Egy idős néninek szereltem fel antennát, a kölök -gondolom unoka- meg mászkált utánam, amit én nehezen viselek-főleg, hogy 4-5éves lehetett. Az hiányzik, hogymég leesik a tetőről vagy ilyesmi. Szóval amég csak néhanéha kérdez hogy ezmicsoda azmicsoda addig szép türelemsen elmondom, de egy időután lefáradok. Aztán a fáradás közeli állapothoz érve kezébeadtam a tv hálózati zsinórját és mondtam neki, hogy szorítsa erősen, nehogy kimenjen az áram, mert szétfolyik a szobába és mindenkit megráz. 1,5 óra múlva jöttem le a tetőről, szegénykém még mindig ott szorongatta a vezetéket... Aztán megsajnáltam és elmentünk fagyizni |
Bejelentkezés
Hirdetés |