Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És amikor a világűrt mutatják? Az hogy fér bele? Ezek szerint az űr nem tágul folyamatosan, hanem képcső méretű? :hide:
Megdöbbentő! Nekem van egy Mini Vidi TV-m! Anank elég kicsi a képcsöve. Akkora a világűr, benne! De tágul. Tehát egyre nagyobb nyomás nehezedik a képcső falára (Egyesített gáztörvény). ÚRISTEN! MIKOR FOG FELROBBANNI?
Képzeljétek, letörtem a nyakát. Nem volt benne túlnyomás, ellenkezőleg! Vákuum volt. Ááh, mindenki átvágott! Emberek sem tolongtak benne!
Mint apósom lomtalanításnál... Életében nem vett szerszámot a kezébe, - és mit látok egyszer? Kalapáccsal üt egy TV képernyőt.
- Papa! Miért ütöd? - kérdezem én. - Mert nem akar betörni - ... - És az miért lenne jó? - Mert nagyot szól. :gumicsirke:
A megoldás a távolság! A nagy dolgok távolról nézve kicsinek látszanak pl. Tehát simán belefér egy csomó ember meg stadion csak messziről látjuk őket.
Ha nem hiszed el, akkor nézd meg a Man In Black-et. A film végén fény derül a világűr méretére, de nem lövöm le a poént.
Jó napot kinálok mindenkinek! Tegnap nemigazán tudtam ide feljönni, még estére is annyira tul volt terhelve a hálózat, hogy időtúllépés miatt szétkapcsolt. A hírekben is néztem hogy a T -com hálózatán 800.000 host nem működött, mert valahol elvágtak egy kábelt, és annak a "terhe" átterhelődőtt egy másik vonalra, ami meg az egésznek a túlterhelődéséhez vezetett, majd teljes leállásához.
LogiTech Kamera szakértők! Ha tudnátok segíteni E2500 vagy PRO9000 W2k driverrel, köszönöm!
(esetleg valamilyen megoldást rá...)
A laptopoknál hogyan van összerakva a monitor és a gép közötti kapcsolat?
Szeretném eltávolítani a monitort róla. Gyakorlatilag csak egy képernyő kéne az alapgépet egy dobozba dugnám a falba. Ehhez viszont nem akarok sem asztali gépet (túl hangos) sem pedig külön monitort felhasználni.
Huhh nem tudom mi a zene címe de 15 másodperc után meguntam
Egy pár eres szalagkábel köti össze kijelzőt. Külön lehet a kijelzőt választani a géptől, de a kábel eléggé rövid, és szerintem nem célszerű toldozgatni vagy meghosszabbítani
Másik megoldás lenne egy használt laptop (mondjuk hibás kijelzős, de jó vga kimenettel).
Csak kérdés honnan lehet ilyet szerezni. Gyakorlatilag egy 4Gb-os Pendrive elég lenne mindenre amiről egy linux el tud indulni. Végiggondolva a következő kéne: 1 monitor (érintő kijelzővel) ehhez láttam külön valamit amit rá lehet tenni. 1 gép min. 512Mb memóriával, bármilyen videókártyával Adattárolónak pedig egy 4Gb-os pendrive. Se vinyó se háló kártya semmi. Szinte csak megjelenítésre és pár művelet (lapozás, rajzolás-ra kéne).
No comment! Majd Ti commentáljátok, ha gondoljátok. Bekarikáztam a lényeget.
Lapozz vissza pár oldalt! Ott kibeszéltük!...
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre Szóval: Munkavédelemből kell írnom egy vázlatot... eddig minden oké :yes: eljutottam már oda hogy a "rezgések károsak a munkavégzésekre" itt van írva kisfrekvenciás és nagyfrekvenciás rezgések... Azt szeretném megtudni hogy METTŐL MEDDIG terjednek ezek a rezgések? Azaz kisfrekvenciájú rezgések x Hz - y Hz -ig Nagyfrekvenciás rezgések a Hz - b Hz-ig... Előre is köszönöm! üdv!
Asztaku+#@!!!
No comment!
Action! Eltudnád nekem küldeni a weboldal címét, ahonnét ez látható? Köszönöm. felcsigázott
Idézet: „pár művelet (lapozás, rajzolás-ra kéne” Nem tudom, Te hogy vagy vele, nálam a rajzoláshoz 189246387 féle művelet kell.
Egy magyar végfok gyártó oldalán van ez. Segítek.. Ágota.
Talált, csak nem akartam itt reklámozni.
Valaki nincs olyan torrent oldalon reggelve ahol a hídember fent van? Egy helyen megtlaáltam csak nem seed-elték.
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni, ugyanis egy filmnek a címe kellene. A történetét nagy vonalakban letudom írni: szóval, van egy amerikai magasrangú ember aki börtönbe kerül, és a börtönben összeállít egy sereget a gonosz () börtön igazgató ellen, aki különböző eszközökkel meg akarja ölni a foglyokat (helikopter, meg hasonlók). A vége az, hogy meghal a magasrangú ember és az emlékének állítanak egy zászlót (ha jól emlékszek a film címében is szerepel a "zászló" szó, de ez nem biztos). Remélem valaki tudja melyik filmre gondolok
Nem "Lobelt Ledfold" a főszereplő?
Mert akkor szerintem ez a film az amire gondoltál: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |