Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok !
Egy Orion CTV1225M tévén valahogy elállítódtak az opciók. Tudna nekem valaki egy táblázatot küldeni az eredeti kódokkal ? Egy egészen rövid leírás is kellene, hogyan kell ezeket bevinni a távirányítóval. (először egy már megválaszolt Colorion-os topikba írtam a kérdésemet, de az teljesen lesüllyedt, és mivel új vagyok itt, nem egészen világos nekem, milyen szempont szerint vannak rendezve a fórum témák) Előre is köszönöm !
Szia!
OPCIÓ: (szervizmód 15-23 SAA1250 IC-láb összezárogatása) 39 programhelynél: 1.opc:178, 2.opc:35678, 3.opc:1 4.üres 55programhelyes: 1.opc:135678, 2.opc:3678, 3.opc:13, 4.opc üres A leirt bitek a bekapcsolt "1" szegmensek, többi nulla. Üdv
Hello. Én egy eprom tartalmat találtam. Legalábbis annak tűnik.
Egy txtben ez vala írva. TV COLORION CTV1225 CPU: TVPO2066-A41 EEPROM: MDA2062 alex-bbb@mail.ru A másik file egy bin file ami majdnem csak 0xff-t tartalmaz. Sok sikert.
köszönöm a válaszokat, de a szóban forgó sajnos csak 29 programhelyes :O
Helló!
Itt van a komplett szervízdoksi a gépről. Nekem is van egy ilyen tv-m, már programoztam be. Szervízfunkciós távirányító kell hozzá. De lehet, hogy működik atya28 leírása alapján is a két láb összezárásával is, mintha a között lenne a szervízgomb. Ne foglalkozz azzal, hogy más a típusa a doksinak teljesen megegyezik a tieddel. A 30-dik oldalon van a beállítása.Bővebben: Link Üdv: Ricsi A link halott. (mod) A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2016
Szia!
Saját tv-d szervizmenűjét felülírás elött írd le (amit jelez az kijelződ). A kód amit elküldtem (ORION-CTV222M, CTV1228M, CTV1225M-TX, CTV225M-TX) szervízdoksihoz volt csatolva. Ha 4.opc:8 a szervíz saját menűdben akkor hagyd úgy mert az az OSD vezérlés. Ha mégis sikerült véletlenül kiiktatni ugyan annak a gombnak megnyomásával ujra aktivizálhatod. Sok sikert! Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |