Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
A TAXI állomást!
Valaki, aki ismeri az Árpád híd / Váci úti aluljárót, segítsen Zolinak! Hol kell felmenni a József Attila Színházhoz? Mi van kiírva? (Talán Róbert K. krt. felé...?)
Menjen fel egyenesen a buszpályaudvarra és onnan már látja a színházat a túloldalon, ha balra fordul. Ezután visszamegy és a jobboldali első feljárón feljön. Arra nem emlékszem, hogy fent van-e zebra a Váci úton, de mintha valami rémlene, mert a felüljáró alatti parkolóba is oda lehet menni valahogy. Vagy kérdezze meg a járókelőket, hogy merre a színház. A Róbert K. krt. több feljáró is van.
De feljöhetne pont ott, ahol a TAXI állomás van, (mert ott tudok megállni a legegyszerűbben!) ha tudnám, mi van kiírva lent az aluljáróban. És akkor nincs más dolga, mint ott feljön, és megáll.
Volt már egyszer arra fele dolgom. Ami eddig beugrik, az az, hogy M3-ról Forgách utcánál feljöttem, elmentem az Árpád híd alatt, majd felszálltam talán a 32-es buszra. Akkor már félig megvan, hova kell mennem. Csatolok egy rajzot, ezen be tudjátok jelölni, hol kell lennem?
Berajzoltam a feljárót, és Te vagy a piros kör! (ott kell lenned!)
Akkor tiszta minden! De nem piros kör ruhában leszek ott! Előre is köszönöm!
Amúgy mennyi költőpénzt érdemes vinni? Mert úgy volt, hogy csak nézelődni megyek, de kaptam otthonról egy kis anyagi támogatást és attól félek, hogy valamit muszáj lesz vennem!
1 millió régi román lej? Egyébként ott leszek, ha a szüleim be nem kontráznak! Ti. születésnap lesz szombaton!
Szerk.: egy rugóra jár az eszünk, zolee Én gyorsabb voltam kivételesen
Na és miből egymillió? Szerintem az sem hanyagolható!
De csak mert már nagyon fáradt vagyok! Megyek is aludni, holnap 6-kor kelek!
Sziasztok!
4 piros kör van :eek2: ! Lehetne inkább lila háromszög?
Nagyon fáradt lehettem tegnap, és nagyon kinagyítottam a képet, - nyilván így nem vettem észre, hogy van már 3 db Zoli rajta. Magamban még Norbertot is meg gyanúsítottam, hogy moderátori lehetőségeivel élve telerakta a képet piros karikákkal. Aztán megnézve az eredetit be kellett látnom, én voltam a (na ezt azért nem írom ki...). Szerencsére Zolinál is meg van az eredeti, így csak azt kell kiderítenie, hogy a négyből melyiket tettem én oda.
Jó reggelt!
Megkértem a barátomat a NASA-nal, hogy csináljon egy fotót a kérdéses találkapontról, hátha vizuálisabban jobban sikerül a helyet megtalálni. Fel is kommenteztem a közeli nevezetes épületeket. És természetesen van egy Zoli nevű kör is. Neki már csak bele kell állnia, az árnyéka már ott van.
Ohh, köszönöm, kicsit úgy érzem magam, mintha én játszanék a GTA-ban! Készítettem két képet, hogy jó helyre tévedtem-e, de a színház és a taxik megtalálása után már biztos voltam, hogy jó helyen járok. Egy negyed órát elmászkáltam!
Én tudtam, melyik kör az, ugyanis a "többi" na de melyik? piros kör a metrómegállókat jelöli! Szóval érthető volt, hogy hova kell mennem, csak azt nem tudtam, mit találok ott!
Lehet, hogy az adatlapomon lévő képet le kellene cserélnem egy piros körre! Akkor többen megismernének az utcán!
A műholdas képről ítélve, ahogy lekaptam a taxikat, azon az úton kell egy kicsit továbbmennem! :yes: De majd Laci megmondja!
Az adatlapodon szereplő kép alapján tudlak azonosítani, (feltéve, ha Te vagy a fiú! ) de mit érek vele, ha nem vagy ott, ahol megbeszéltük?!
Ott kellene állnod a TAXI megállóban! NE menj tovább!
Oké, értettem! Csak a műholdas kép alapján mintha messzebb lett volna a pont a valóságban, mint a taxiállomás... De akkor ott leszek! Milyen kocsival jöttök? Nehogy már egy kamionos vigyen el magával... :action:
U.a. a rendszám, mint a nick nevem. (fekete trabant)
A rendszám csak 6 karaktert tartalmazhat, a tied pedig 7 karakter!
Ááá, hajnali 9 az még a matinéhoz is korán van, szinte alig lesz ott ember :crazya:
Idézet: „A fiúk annyira belelkesültek,hogy a holnapi nap,felér egy kisebb találkozóval.” Mivel ezt többes szám/3. személyben írtad, te nem is vagy belelkesülve? |
Bejelentkezés
Hirdetés |