Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
A TAXI állomást!
Valaki, aki ismeri az Árpád híd / Váci úti aluljárót, segítsen Zolinak! Hol kell felmenni a József Attila Színházhoz? Mi van kiírva? (Talán Róbert K. krt. felé...?)
Menjen fel egyenesen a buszpályaudvarra és onnan már látja a színházat a túloldalon, ha balra fordul. Ezután visszamegy és a jobboldali első feljárón feljön. Arra nem emlékszem, hogy fent van-e zebra a Váci úton, de mintha valami rémlene, mert a felüljáró alatti parkolóba is oda lehet menni valahogy. Vagy kérdezze meg a járókelőket, hogy merre a színház. A Róbert K. krt. több feljáró is van.
De feljöhetne pont ott, ahol a TAXI állomás van, (mert ott tudok megállni a legegyszerűbben!) ha tudnám, mi van kiírva lent az aluljáróban. És akkor nincs más dolga, mint ott feljön, és megáll.
Volt már egyszer arra fele dolgom. Ami eddig beugrik, az az, hogy M3-ról Forgách utcánál feljöttem, elmentem az Árpád híd alatt, majd felszálltam talán a 32-es buszra. Akkor már félig megvan, hova kell mennem. Csatolok egy rajzot, ezen be tudjátok jelölni, hol kell lennem?
![]()
Berajzoltam a feljárót, és Te vagy a piros kör! (ott kell lenned!)
Akkor tiszta minden! De nem piros kör ruhában leszek ott!
![]() Amúgy mennyi költőpénzt érdemes vinni? Mert úgy volt, hogy csak nézelődni megyek, de kaptam otthonról egy kis anyagi támogatást és attól félek, hogy valamit muszáj lesz vennem! ![]() ![]()
1 millió régi román lej?
![]() ![]() Szerk.: egy rugóra jár az eszünk, zolee ![]() ![]()
Na és miből egymillió? Szerintem az sem hanyagolható!
![]()
De csak mert már nagyon fáradt vagyok!
![]() ![]() ![]() Sziasztok!
4 piros kör van :eek2: ! Lehetne inkább lila háromszög?
![]()
Nagyon fáradt lehettem tegnap, és nagyon kinagyítottam a képet, - nyilván így nem vettem észre, hogy van már 3 db Zoli rajta. Magamban még Norbertot is meg gyanúsítottam, hogy moderátori lehetőségeivel élve telerakta a képet piros karikákkal. Aztán megnézve az eredetit be kellett látnom, én voltam a (na ezt azért nem írom ki...). Szerencsére Zolinál is meg van az eredeti, így csak azt kell kiderítenie, hogy a négyből melyiket tettem én oda.
![]()
Jó reggelt!
Megkértem a barátomat a NASA-nal, hogy csináljon egy fotót a kérdéses találkapontról, hátha vizuálisabban jobban sikerül a helyet megtalálni. Fel is kommenteztem a közeli nevezetes épületeket. És természetesen van egy Zoli nevű kör is. ![]()
Ohh, köszönöm, kicsit úgy érzem magam, mintha én játszanék a GTA-ban!
![]() ![]()
Én tudtam, melyik kör az, ugyanis a "többi" na de melyik?
![]() ![]() Lehet, hogy az adatlapomon lévő képet le kellene cserélnem egy piros körre! Akkor többen megismernének az utcán! ![]()
A műholdas képről ítélve, ahogy lekaptam a taxikat, azon az úton kell egy kicsit továbbmennem! :yes: De majd Laci megmondja!
Az adatlapodon szereplő kép alapján tudlak azonosítani, (feltéve, ha Te vagy a fiú!
![]() Ott kellene állnod a TAXI megállóban! NE menj tovább!
Oké, értettem! Csak a műholdas kép alapján mintha messzebb lett volna a pont a valóságban, mint a taxiállomás... De akkor ott leszek! Milyen kocsival jöttök? Nehogy már egy kamionos vigyen el magával... :action:
![]()
U.a. a rendszám, mint a nick nevem. (fekete trabant)
A rendszám csak 6 karaktert tartalmazhat, a tied pedig 7 karakter!
![]()
Ááá, hajnali 9 az még a matinéhoz is korán van, szinte alig lesz ott ember :crazya:
Idézet: „A fiúk annyira belelkesültek,hogy a holnapi nap,felér egy kisebb találkozóval.” Mivel ezt többes szám/3. személyben írtad, te nem is vagy belelkesülve? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |