Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Az előzmény: Van egy V525-ösöm, meg egy Bluetooth-om. Képeket és csengőhangokat tudok pakolgatni pc és mobil között, de mást nem. A probléma: Szeretném aktiválni a java alkalmazások fogadását a telefonon, de sajna eddig nem sikerült. A Motorola Service Software nevű progival próbálkoztam, de bluetooth-szal nem akar működni. Sajna adatkábelem nincs! A kérdés: Nem tudna nekem valaki egy adatkábel rajzot küldeni? Vagy esetleg valami olyan progit mondani, amivel bluetooth-on keresztül is bele lehet piszkálni a telóba? Sajna kifogytam az ötletekből, a neten sem találtam semmit és így lassan már megőrülök! Akinek van valamilyen ötlete, az légyszíves ossza meg velem/velünk, hátha másnak is jól jön. Előre is köszönöm a segítségeket! Üdvözlettel: DJerry!
Helló!
Ha nincs alkalmazástelepítő programod, akkor szerintem felejtős a dolog. nekem nokiam van, azt is így csinálták meg. Szóval ha küldessz neki egy jart akkor le tudod menteni, de felrakni már nem. Bezzeg a Sony Ericssonok azok tudják. Na tudom a kérdésedre válaszoljak: http://pinouts.ru/CellularPhones-A-N/motorola_v60_pinout.shtml Közben találtam valamit a googleval: Idézet: „Ez talán segít: JÁTÉKFELTÖLTÉS (BLUETOOTH) Következzen a FÓRUMból egy részlet, ahol választ kaphattatok már arra a gyakran feltett kérdésre, hogy hogyan is kell játékokat feltölteni a telefonra. Ebből is látszik, hogy a Fórumot is mindig érdemes végigolvasni, ha itt jártok. A megoldásért köszönet érte Selnek. J Még ennél is sokkal egyszerűbb.Nem kell semmilyen program: My Bluetooth places-view devices in range-motorola phone dupla katt-a *.jar-t kell ráhúzni az OBEX Object push on motorola phone-ra, és ennyi. jad se kell. telón:fogadom-e az adatokat? naná! telepít? naná! Indít? naná!”
Hali!
Köszi a gyors segítséget! Igazad van, egy kicsit jobban oda kellene figyelni a fórumban leírtakra! Szégyellem magam! Persze azért jár a pont! Mégegyszer köszi. Üdv! DJerry!
Sziasztok!
Nem találtam még erről semmit... Vettem a kislányomnak egy motorola v545 használt telefont. Sehol sem találok magyar nyelvű leírást, hol keressek ilyet? tagyi |
Bejelentkezés
Hirdetés |