Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Motorola V525

Témaindító: DJerry, idő: Aug 23, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) DJerry hozzászólása Aug 23, 2006 /

Sziasztok!

Az előzmény: Van egy V525-ösöm, meg egy Bluetooth-om. Képeket és csengőhangokat tudok pakolgatni pc és mobil között, de mást nem.
A probléma: Szeretném aktiválni a java alkalmazások fogadását a telefonon, de sajna eddig nem sikerült. A Motorola Service Software nevű progival próbálkoztam, de bluetooth-szal nem akar működni. Sajna adatkábelem nincs!
A kérdés: Nem tudna nekem valaki egy adatkábel rajzot küldeni? Vagy esetleg valami olyan progit mondani, amivel bluetooth-on keresztül is bele lehet piszkálni a telóba? Sajna kifogytam az ötletekből, a neten sem találtam semmit és így lassan már megőrülök!
Akinek van valamilyen ötlete, az légyszíves ossza meg velem/velünk, hátha másnak is jól jön.

Előre is köszönöm a segítségeket!

Üdvözlettel: DJerry!
(#) Lucifer válasza DJerry hozzászólására (») Aug 23, 2006 / 4

Helló!
Ha nincs alkalmazástelepítő programod, akkor szerintem felejtős a dolog. nekem nokiam van, azt is így csinálták meg.
Szóval ha küldessz neki egy jart akkor le tudod menteni, de felrakni már nem. Bezzeg a Sony Ericssonok azok tudják.
Na tudom a kérdésedre válaszoljak:
http://pinouts.ru/CellularPhones-A-N/motorola_v60_pinout.shtml

Közben találtam valamit a googleval:
Idézet:
„Ez talán segít:

JÁTÉKFELTÖLTÉS (BLUETOOTH)

Következzen a FÓRUMból egy részlet, ahol választ kaphattatok már arra a gyakran feltett kérdésre, hogy hogyan is kell játékokat feltölteni a telefonra. Ebből is látszik, hogy a Fórumot is mindig érdemes végigolvasni, ha itt jártok. A megoldásért köszönet érte Selnek. J

Még ennél is sokkal egyszerűbb.Nem kell semmilyen program: My Bluetooth places-view devices in range-motorola phone dupla katt-a *.jar-t kell ráhúzni az OBEX Object push on motorola phone-ra, és ennyi. jad se kell. telón:fogadom-e az adatokat? naná! telepít? naná! Indít? naná!”
(#) DJerry válasza Lucifer hozzászólására (») Aug 23, 2006 /

Hali!
Köszi a gyors segítséget! Igazad van, egy kicsit jobban oda kellene figyelni a fórumban leírtakra! Szégyellem magam! Persze azért jár a pont! Mégegyszer köszi.
Üdv!
DJerry!
(#) Tagyi Zsolt hozzászólása Dec 2, 2009 /

Sziasztok!
Nem találtam még erről semmit...
Vettem a kislányomnak egy motorola v545 használt telefont. Sehol sem találok magyar nyelvű leírást, hol keressek ilyet?
tagyi
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem