Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Most látom, hogy bősárkányi vagy.Nem lakunk messze egymástól.
![]() üdv
Sajnos, nem, pedig ez egy gyönyörű cső.
Csere-bere? ![]() egszer majd ha valamikor posta felé járok feldobom, avagy ha egyszer balassagyarmat felé jársz beugrasz érte ![]() mellesleg azt hiszem még jó, ha teszel mellé mégegyet, akkor jó kis erőlködőt csinálhatsz belőle, akár 100W-osat is ![]()
Így is OK lenne ha Zolinak odaadnád, és Ő meg továbbküldi nekem
![]() hát, ha gyarmat felé jársz, azaz inkább nyírjes felé, akkor beugorhatsz a tanyámra, itt van a cső, bestokizom müszinek nehogy baja legyen ![]()
Müszi , én is elvigyem a csöveket a köbzolinak majd ő föladja neked a postára ? Közel lakik hozzám is !
![]()
Akkor már csak a Köbükivel kell beszélnem, hogy megváltozott a Müszi címe!
![]()
Zoli ez is OFF a müszinek 200 csövet kéne föladni ?
![]()
Küldjed Zolikám, majd megszámolom!
(200... el se tudtok odáig... ![]()
Tőlem teljesen jó, csak ne kelljen a meghozatalkor fizetni, mert anya letépi a fejemet
![]()
elektroncso.hu-n nincs ?
Most cseréltem egy vadi újat. Engem a ballonhőmérséklet riasztott vissza. Zárt térben tartottam a tűzveszélytől. Nyitott az persze más, de az zenekari soundnak nem való. Volt olyan aki közel rakta a TV-hez, annak pedig megfolyt az oldala. ![]()
Hangszererősítő az viszont tényleg hangszer, olyannyira, hogy mikrofonozzák.
PP erősítőnek ?
Biztosan szuper lehet. Csak az a 3KV. És az alkatrészek.
Vadnarancs ! Kirrály. Csak lagozni kell.
Lions audio laboratory fenntartva ! Nem lenyúlni.
Sikerült végre berajzolni az erőlködőt, a tápja is hamarosan meglesz.
Jó volt a mai börze? Kár hogy nem tudtam elmenni. ![]() Egyébként ha kell valakinek valamilyen cső, szóljatok, van egy csomó.. (De szép lenne egy EL6 PP ![]()
Helyszíni szemle, konzultáció egy jó nevű lakberendezővel pl. Palotás p.-vel.
![]() ![]() ![]() Csináltam két képet...szépen világít.(5V,14A,de a képen csak 4,1V-ot kap) Ja,az hogy lehet,hogy ilyen világos színűen világít a fűtés(még 4,1V-ról is)?Néztem a neten GU81-es képeket,az is így világít.És a PCL86,PL500,GU50 stb.meg narancssárgán.És ha a PCL-re ráadnék nagyobb feszt,hogy ilyen világos sárgán világítson,akkor seperc alatt elégne a fűtőszála.Van valami különbség a PCL,GU,PL stb. és -e nagy cső fűtése között...na hogy ís írjam...szóval ennek a csőnek az izzószála miért világít ennyire,hogyhogy nem ég el?
Az A-osztály mindig minden esetben arról szól, hogy vezérlés (tehát bemeneti jel) nélkül is folyamatos áramot kapnak az alapelemek, jelen esetben a csövek.
Sziasztok! Találtam egy rajzot az előbbihez hasonló (382055). Nézzétek meg!
"Csak" 900V kell neki.
Idézet: „Nem igazán értem még ezt az A-osztályos dolgot,ezért lehet,hogy hülyeséget írok,de nekem űgy tűnik,hogy a zene nyitja a csövet.Csak max hangerőn szól,” Nincs a csövednek nyugalmi árama!, és a bejövő jel nyitja ki! Vegyél el a minuszból, mert nincs nyitva a cső, mértél anódáramot, alapállapotban? Bár tudom, hogy csak próbából dugtad bele, de szerintem nyugodtan eltekergetheted a GU50 beállításait...
Előfok építésre készen állok
![]()
sziasztok!
Valaki tudja hogy az EL6-osnak börzén menyi az ára csak úgy sac/kb?
Abba fogod beépíteni? Nem is rossz. Az elejére tedd egy másik lemezre a csöveket, aztán a gépbe is beépítheted.
Action2K: Láttam, hogy ezekkel a csövekkel foglalkoztak, azért tettem fel újra, amúgy nem hiszem, hogy egy 30KB-ot kép miatt telik be a szerver, mert nem 500mb környéke lehet. Amit ide teszek fel, meg biztosan itt is marad.
Nade sok kicsi sokra megy és ha 6x felteszed a pcl86se rajzát (mert már legalább anyiszor fent van) akkor az már egy tekintélyes méret, ha meg viszalinkelsz a fórumba az is ugyan úgy megteszi. Amúgy a CD lejátszóba való beépítés már az én fejembe is megfordult de ott meg is akadt hogy nem tudnám hova tenni a trafókat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |