Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak mert névnapod volt/van/lesz, ezért tettem el ideiglenesen a távcsövet..
Isten éltessen sokáig! (Egyébként nincs csúnya nő, csak kevés pia...)
Nem tudtok valami olyan progit amivel fel lehet venni zenét line in-ről? Line in-re megy rá a keverő rec out-ja és onnan szeretnék felvenni csak nem tudom milyen progival lenne jó. Előre is köszi a segítséget.
Szia! Innen válogass: Link. A "teljes verzió"-sak ingyenesek, nem járnak le...
Én azért láttam olyat, hogy nincs az a pia a Földön...
Sound Forge 9 :: Professionalis programocska, szinte mindent meg lehet oldani vele ami hang...
Olyan szép napom van ma, minden összejön, amit bevonzottam! :kalap:
Hát nem egy leányállom az ára... De megkell hagyni megy 30 napig...
(és aki keres talál szavakat használja, letöltheti nemcsak a hivatalos weboldalról is)
A windows-nak van hangfelvevője, vagy a hangkártyához is szoktak adni felvevő szoftvert.(SB-hez)
Üdv.
Srácok! Ajánlom figyelmetekbe a "LED-del kapcsolatos dolgok" című topikot!
Olvastam, meg írtam is bele, de azt nem értem, hogy a ledeknek Te miért vágtad le a lábait ahhoz a projectedhez?
És milyen elnéző volt ma szamóca felügyelő! :hide:
Valóban, minimum az üzenőfüzetünket bekérhette volna...
Topi nem volt ennyire kegyes csatika társunkhoz, az "erősítő help me" topic-ja miatt!
Figyelmeztette: Topi Oka: Because of the "erősítő help me" topic! This is a Hungarian forum, so the english, msn style, wretched "help me" not needed! If you can write only in this abject "cool" style, please leave this forum for ever! Thanks for your understanding. Yes, this is the english warning, 'cause one single, correct hungarian sentence wasn't in your first post. This warning, may more understandable. Lejár: 2009-02-26 18:30
Ami itt nagyon ütős volt, az a "help me". Ezért kapott angol warn-t.
Milánka egyszerűen kapott egy hasznos kis segítőt társat az oldalhoz. :hehe:
Na, a Sebestyén Márta hangjához tényleg megéri egy kiváló csöves erősítőt készíteni!
(Hopp! Ez nem az a topik...)
Ha most kezde(né)k a PDA-m dugasztápjának javításába, akkor az a kezdő kérdésekbe tartozik?
(Mert megadta magát a ***** )
Ne már, szigorúak vagytok! Ő az erősítőt akarta megkérni, segítsen neki! Hisz azt írta,
Idézet: Jólvan, tudom hova menjek, magamtól is! A mai nap termése: Marketing és management. Holnap ezek mellé a minőségbiztosítás is csatlakozik! „Erősítő help me!”
Most akartam lemenni bulizni a város uj plázájába, ami a lakásunktól 75 méterre van, lemegyek a rendőrök lezárták az utat bombariadó. De szeretem az ilyen otthon unatkozó, hagy ne irjam le milyen embereket!
Van ez így...
Viszont itt meg azért vagyunk egy páran... szerk.: az mégcsak hagyján' hogy szamóca kolléga megelőzött, de hogy nagyobb számot szkrinsátolt le
Én is néztem, kb egy fél órája 518-an voltunk.
Legközelebb Te győzöl! :yes:
Azért ezek már nem semmi számok! meghaladtuk a félezer főt! :kalap:
Najó, ez nekem sok(k).
Megyek aludni (helyi idő szerint) 2 perc múlva. Jóéjt mindenkinek! Szamóca: miért, verseny volt?
Hátha azt írtad hogy
Idézet: ... „megelőzött” Idézet: ...„2 perc múlva” úgy látom, egyformán lassú az óránk...nálam is ilyen lassan szokott telni... ...de akkor lehet, hogy mégse az órám romlott el?...ha másnak is ugyanígy jár... |
Bejelentkezés
Hirdetés |