Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igaz csak 16 vagyok, de egy biztos, rá se fogok szokni :yes:
Sose tudtam többfélét szívni. Ha nem a piros hosszút szívtam, nem is esett jól. Ami a pultodon van, azt soha még csak nem is kóstoltam.
Anno én is ezt mondtam
![]() ![]() ![]()
Ez nem ígéret, és társadalom kérdése. (Pedig körülöttem jópáran rászoktak a cigire a szakközép idejében [ugye-ugye, a rengeteg "stressz" az undoríttttó, nyálkás, gusztustalan tanulás miatt], sőt, faterom is dohányzik már 3x éve...)
Az egész az egyén elveinek (már ha a rászokás idején egyáltalán voltak-e elvei... ez a mai társadalomban még 20 éves korban is erősen megkérdőjelezhető tud lenni!!!) és gondolkodásának kérdése. Én is pont ezért nem gyújtok rá sose... és igazából nem is tervezem, az életemet 100%, hogy nem fogja szebbé tenni. Ilyen elven akkor hempereghetnék minden nap a trutyiban is (és rá is szokhatnék akár), de azt sem teszem, mert az agyam tudja, hogy tökéletesen fölösleges dolog lenne megtennem...
Hááát, mondjuk Éva se mondhatta, hogy a társadalom miatt nyult a tiltott gyümölcshöz... Szóval valahogy bennem is megvolt a kiváncsiság. De már késő
![]()
Igaz is!
A cigi nemcsak felesleges, hanem mellékesen büdös is és nagyon DRÁGA! A mai világba minden forintot meg kell fogni. üdv
Nem tudom miért, de nekem valamiért a napi első cigi nagyon megadja a feelinget. Főleg nyáron korareggel felkelek, kiülök az erkélyre egy kávéval és lazulok. Meló előtt ugyan ez, viszont a többinél ugy érzem, mint ha kényszer lenne. Egyszóval nállam megoszlik a vélemény, tudom hogy káros, de manapság mi nem az. A másik meg ha kiülök rágyujtani, akkor van időm végig gondolni a napomat.
Idézet: „tudom hogy káros, de manapság mi nem az. A másik meg ha kiülök rágyujtani, akkor van időm végig gondolni a napomat.” Hidd el, lehetne olyanokat sorolni, amik nem károsak, sőt ![]() Az igaz, hogy amire én gondolok, amiatt viszont nem biztos, hogy koncentrálni tudnék az aznapi teendőimre ![]()
Norberto most Te arra gondolsz amire Én???
![]()
Ne járjon ott az eszetek, ahol a ...toknak kellene!
...= pákátok lenne?
![]()
De hogy kerül most meg ide a birkabőr???
Jó estét! Voltam ma állás interjún és azt hiszem felvettek (mérnök állásba), kértem még egy hét gondolkodási időt, mert a jelenlegi cégemnél még ezt be kell vallanom, meg azért merőben új életet kell így kezdenem, egy másik városban.
Jelenleg betegszabin vagyok, mert belém költözött a Tüdő Gyula (gyengébbek kedvéért: tüdő gyulladás), tegnap. Csak reggel ezt elfelejtettem nagy izgalmamban a cégemnél közölni, de talán ez mindegy is. A lényeg, hogy amíg én az interjún "szenvedtem", addig a kikapcsolt céges telcsimen az ügyvezető igazgató bácsi keresett. Visszahívtam, és azt mondta, holnap menjek be... Hű-ha! Ebből mi lesz vajon? Le leszek cseszve, ki leszek rúgva, elő leszek léptetve...??? Jó mi?
Rég voltál itt! Jobbulást! Az állásinterjúhoz sok sikert!
Most nézem a naptárat :d Neked nem ma van a névnapod???
![]()
Az egyik naptár szerint ma, a másik szerint holnap
![]() ![]()
Köszönöm szépen! Tényleg jólesik a figyelmesség! Ritka a mai világban az ilyen! Laci, igazad volt, az "elektrósok", és a "rádiósok" egy külön kaszt... Kezdem a mi szubkultúránkat a felső tízezernek tekinteni, mert itt van emberség, és nincs taposás! Azt hogy milyen jó köztetek lenni, többször leírtam, így elegendő utalni rá!
Kajak ronda ez a Body Sylvi, még szerencse, hogy ilyen jól lehet retusálni a mai eszközökkel... A Fókuszban mutogatták :wilting:
Sose nem is lesz belőle "ember"... hiába igyekszik bárhova is, már késő...
BOCSÁNAT! A MILYENK
![]()
Zacskót a fejére, meg sötétben nem mindegy?
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...