Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   72 / 441
(#) petya100 hozzászólása Feb 17, 2009 /

köszi szépen a segítséget meg is van
(#) Attila86 hozzászólása Feb 19, 2009 /

Üdv.!

Na, majdnem megkérdeztem hogy hol lehet kapni 0,1%-os ellenállásokat. De mire megírtam a hozzászólást addigra megtudtam hogy a VE-MIX kft-nél a Dagály utcában. Mindegy, most már leírom hogy esetleg másoknak is segítsek. (ha hozzám hasonlóan eddig nem tudták.)
10Ohm-tól 1MOhm-ig 480 érték, 0,1% tűréssel és 25ppm-el(!) 0,6W-os tokban. Ráadásul még a kiszolgálás is kiemelkedő.
Tök jó hogy lehet ilyen ellenállásokat kapni. Most már nyugodtan lehet mérőhidakat, referenciaforrásokat, hitelesítő eszközöket és műszereket építgetni.
(Eddig is lehetett építeni ilyeneket csak nem tudtam hogy hol lehet kapni precíziós ellenállatokat.)
(#) beton cipő hozzászólása Feb 19, 2009 /

ÜDV!

Remélem jó topicba írok
Azt szeretném megtudni, hogy hol lehet rendelni viszonylag olcsón neten elektronikai alkatrészeket, illetve azt, hogy Debrecenben hol lehet viszonylag olcsón alkatrészeket venni?
(#) oregtamas0202 válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 19, 2009 /

Üdv. Kérdés hogy mit keresel ?
(#) beton cipő válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Feb 19, 2009 /

Próbapanel, NYÁK, marató, stb. VAlószínüleg mindenhol egységesek az árak ilyen alkatrészeknél, de gondoltam megkérdezem...
(#) oregtamas0202 válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 19, 2009 /

Csak alkatrészekbe tudok segíteni. Öreg T
(#) Norberto válasza Attila86 hozzászólására (») Feb 19, 2009 /

Én tudtam róluk már korábban is, de még sosem vásároltam náluk. Nagyságrendileg mennyire drágán osztogatják ezeket a spéci ellenállásokat?
(#) nagy hoho válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 19, 2009 /

Helló ! Remélem nem számít reklámnak de én a RET.Hu és Lomex.hu -ról rendelek.Az árakat össze lehet hasonlítani ha megnézed az alkatrész listákat. Általában 24 óra alatt kiküldik.A szállítási költséget érdemes megnézni mert ott vannak eltérések. Akár 500.-Ft is.Ma kaptam 2 db 162 forintos dc táp dugót közel 1500 forintos posta költséggel 1864 -Ft-ért. Januárban rendeltem a RET -től 10000.-Ft értékben Ők csak 900.-FT postát számoltak. Nem mindegy ki a szállító. A Posta a legolcsóbb. Debrecenről nincs tudomásom.
(#) nagy hoho válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 19, 2009 /

A maratásról : évtizedeken keresztül vaskloridot használtam. Most kipróbáltam a 20 % -os háztartási sóssav és a hidrogén peroxid keverékét . Vaskloridot nem veszek többet. A sóssav 1 liter 250.- FT a h.peroxid ha van fodrász ismerősöd akkor az is néhány száz forint. Patikában arany árban megy !
(#) beton cipő válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 20, 2009 /

Köszönöm a válaszokat!
(#) oregtamas0202 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 20, 2009 /

Üdv.Bocsánat hogy hallgatóztam. A VE-MIX-nek a választéka és ára milyen? A posta az durva árat számol.A napokba adtam fel kb 25dkg katalógust közel 500Ft ért.A nagy cégeknek külön szállítási szerződésük van és azért tudnak olcsóbban csomagot küldeni. Egy érték felett vagy az egéssz összeget vagy egy részét magukra vállalják. Öreg T
(#) Vygis147 hozzászólása Feb 20, 2009 /

Hali, van nekem egy 3 ledes xboxom, megcsinálnám, de nem találok olyan helyet, ahol lehet venni golyozo sablont.. pesten tudna veleki mondani nekem ilyen üzletet? köszi elöre is.
(#) Lozsa hozzászólása Feb 21, 2009 /

Sziasztok

Ilyen Lítiumos akkuból vennék 4 vagy esetleg 6 darabot. A kérdésem annyi, hogy tud-e valaki ajánlani olyan beszerzési forrást (bárhol a világban) ahol szállítással is jó áron kapható hasonló.

Mivel a linkelt akku 7,4V/2,2Ah =30 EUR = kb 9000 HUF így nem mindegy hogy van-e olcsóbb ennél. Sajnos én még nem találtam.
(#) p_istvan válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 21, 2009 /

Debrecenben nincs olcsó bolt, ha nem sok minden kell és gyorsan akkor a sámsoni úton a vasúti átjáró után 100-150 m-re vagy esetleg a Szent Anna Kandia u sarok.

Hidrogénperoxidot pedig a Csapó utcán a Kölcsei u. sarkonál a fodrászkellékes boltban lehet olcsón kapni.

Üdv: P István
(#) arti válasza Lozsa hozzászólására (») Feb 21, 2009 /

Hi!

Én eddig a legjobb árakar az Akkuházban láttam. Minta alapján a nem túl spéci akkukat össze is állítják.
Az alábbi linken találod őket: Akkuház

arti
(#) Lozsa válasza arti hozzászólására (») Feb 21, 2009 /

Nekik nincsen, de találtam jót: www.all-battery.com
Ugyan drága a Fedex szállítás, de még így is ez a legolcsóbb amit találtam...
(#) erobi82 válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 21, 2009 /

De ha esetleg a Szent Annai elektronikai üzletbe jársz, megvenni az alkatrészeket, akkor kb. 15-20 méterrel fentebb a megtalálsz egy fodászkellékest is ahonnan a peroxidot beszerezheted. Ha nemtudod merre van kérdezd a boltos Csabit Ő tudja merre van, én is odajárok ( ott vettem acetont én is a P20 letakarítására )
(#) beton cipő válasza erobi82 hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Köszönöm a tippet, már csak azt nem tudom, hogy hol van a Szent Annán elektronikai bolt? (Csak a Kossuth, meg a Sámsoni utcairól tudok)
(#) erobi82 válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Ha a Szent Anna-Burgundia saroktól mész felfelé( nem a Piac utca felé hanem a másik irányba) akkor bal kéz felől lesz.Van mellette egy szolárium, előtte meg egy telefonfülke.
kb.itt
(#) nagy hoho válasza Lozsa hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Helló !
Valamiben beépítve használod. Mert tudok olyan céget aki
3000.- ért árul Li-ion 7,4 V 3600 mA akkut processzoros töltővel egybe építve. De szét lehet az dobozt nyitni és az akkut kilehet venni. Így egyben az a jó ,hogy a töltő elektronika figyeli az akku állapotát és nem engedi,hogy a megengedettnél jobban lemerüljön használat közben. Én digit. kamerához és fényképezőhöz használom és kiválóan működik.
(#) kanoc86 hozzászólása Feb 22, 2009 /

Helló mindenkinek!

Én egy olyan online üzletet keresek ami nemzetközi szállitást is vállal (nem gond ha nem magyar), Én már találtam, egyet itt de náluk csak nagytételben lehet vásárolni, én meg ugye nem akarok pl. egy ellenállásból 100 db-ot rendelni.

A segitséget előre is köszönöm!
(#) icserny válasza beton cipő hozzászólására (») Feb 23, 2009 /

Idézet:
„Debrecenben hol lehet viszonylag olcsón alkatrészeket venni?”

Itt is érdemes szétnézni:
Elektronikai Alkatrész Szaküzlet ''Modul Bolt''
4028 Debrecen, Sámsoni út 19
(#) icserny válasza kanoc86 hozzászólására (») Feb 23, 2009 /

Idézet:
„Helló mindenkinek! Én egy olyan online üzletet keresek ami nemzetközi szállitást is vállal (nem gond ha nem magyar),”

DigiKey (www.digikey.com)
Farnell (www.farnell.com)
(#) kanoc86 válasza icserny hozzászólására (») Feb 23, 2009 /

Köszönöm szépen, megnézem őket!
(#) shadowsteve hozzászólása Feb 23, 2009 /

Sziasztok,
tudna mondani nekem valaki egy elektronikai boltot Nyíregyháza közelében?
gúgli nem segített ezügyben sajnos...
előre is köszönöm
(#) tibiiii00 hozzászólása Feb 24, 2009 /

Helló midneki!

Budapesten lehet valahol 12V-os amorf 12W-os napelemet kapni? Más városban találtam de Budapesten nem igazán. Ha valaki tud akkor irja meg.
Előre is köszi.

üdv.: tibiiii00
(#) szamóca hozzászólása Feb 25, 2009 /

Üdv. mindenkinek!
Tudja valaki hol lehet IDC5 csatlakozót beszerezni?
(#) shadowsteve hozzászólása Feb 25, 2009 /

Sziasztok!
tudnátok nekem mondani valami elektronikai boltot Nyíregyháza közelében ?
(#) szamóca válasza shadowsteve hozzászólására (») Feb 25, 2009 / 4

Nyíregyen a kelet áruházzal szembeni tömbház aljában.
(#) shadowsteve válasza szamóca hozzászólására (») Feb 25, 2009 /

Kösz!
Holnap szemre is vételezem a kínálatukat, van egy-két projektem készülőben
Következő: »»   72 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem