Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Köszi a válaszokat. A krisó az kristálylézer? Magyarán akkor ami nagy hoho-nak 10mWos vagy nekem van 5mW os, az ugyanolyan és jobbesetben 5mWot ad le (produkál). G,
Krisó=kristály. Nem lehet tudni, mennyi ad a kimeneten, eszméletlen nagy a szórásuk (főleg negatív irányban).
Elmélet kedvéért.
Be lehet mérni őket valahogy? TVben egyszer láttam talán a fókuszban, hogy X egyetemen bemérték a kulcstartóslézert és többet adott le mint szabadott volna. Helyiérték(ek)kel többet. Egy napelemmel lehetne valami ilyen mérést elvégezni, vagy már a kalibráláskor elvérezne a dolog!? Valahol hallottam hogy a DVDírók lézere 350mW-osak. Ennyit vehetnek fel/ennyit adhatnak le? Folyamatosban vagy impulzusban? Köszi, G,
változott a státusz akínain
Packaging csak megjön végre..
Az, hogy x lézer x mW-os nem jelent semmit sem az ég világon. Ez olyan, mintha venni akarsz egy autót, és azt mondják rá, hogy nagy és zöld.
Nekem meg már shipping 7-10 munkanapon belül meg fog érkezni remélem
sziasztok!
25mw-al mit lehet kezdeni? mármint éget? és mennyire elképzelhető, hogy a dvd íróban impulzuslézer van? és hogyan lehet azt vezérelni?
nekem is
Shipment Date 2/13/2009 4:40:13 AM
Üdv!
A 25 Mw-al nem nagyon tudsz mit kezdeni kissebb othoni lézershowba használhatod. Az égetéshez nagyon messze van. A dvd íróban meg nem inpulzus lézer van hanem sima nagyteljesítményű vörös lézerdióda amit inpulzus üzemben hajtanak hogy a maximális teljesítmányt ki tudják belőle hozni. Na viszont jól fókuszálva a dvd író dióda mármint a 16x-osé vagy feljebb azok már égetnek körülbelül. Pl egy gyufát meggyujt vagy kidurrant egy lufit ha fekete pontot raksz rá és arra irányítod.
25 Mw al tömegpuszító fegyvert tudsz építeni
jé akkor a piaci pointerrel lehet gyilkolni ?
a.) ha sikeül Mw-s (megawatt) lézert venni mW (milliwatt) helyett
b.) bármelyikkel tudsz gyilkolni csak erősen kell a páciens halántékába nyomni
Nem mindegy hogy M (Mega) vagy m (mili) Watt
Persze tudjuk, hogy mW-ról van szó) Szerk.: Megelőztél NeoCorteX
jól kell érteni amugy először a MW-vel én is tömegpusztító lézerre gondoltam
Ugyan már, 9 nagyságrend tévedés mit számít? Láthatóan világít, vagy ionizálja a levegőt is.. egyre megy
25MW-s club lézer, aztán csak nézel hogy mindenki darabokban Na jó abba hagyom a poénkodást, emberek vagyunk tévedhetünk!!!!
következőkön agyaltam :
a pointerben most az IR dióda után egyből a kristály azután az optika, és a fókuszlencse van. mennyiben változna a teljesítmény ha a dióda után egy kis fókusztávú lencsével, gyújtópontba tenném a kristályt?? Vélemányek?
A kristályra eleve rá van fókuszálva az infra
hát én atomjaira szedtem de a kettő közt nem van semmi...
Pointertől ne remélj csodát. 100 forintnak megfelelő összegért állítanak elő egyet, minden létező dolgot lespórolva.
Megkaptam a zöld lézer kínából, 50mW, nagyon jó fénye van, ajánlani tudom mindenkinek! És most már egyre olcsóbb...
Innen vásároltam.
Szimpla kíváncsiságból... csinálsz majd pár képet a lézeredről?
Megoldható. Nem tudom mikorra, de ha lesz kép, rakok fel. Most csak teló van, és nagyon kevés időm. Üdv!
A kép paramétereit is közöld majd, ha tudod (érzékenység, blende, záridő)
Hali!
Nekem is ilyenem van csak 240mWosba de sztem videón meg képen nem lehet felfogni a teljesítményét, hát kb 5kmétert simán kipróbáltuk este, itt a térképen bejelöltem(ha esetleg ne m jó a link megpróbálom ujra) http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&msid=10104871667...2&z=12 Én világítottam, haverom nézte egy magas fehér házon, és hívott telón hogy látja a pár méter széles kört a házon... térkép
Digitgépem nincsen, úgyhogy összehasonlítási alapként nem tud majd szolgálni a kép, ha rakok fel. A sugár elég jól látszik este köd nélkül is, ha simán felvilágítok az égre. Egyik spanom a falu egyik pontjából nézett az égre, én meg világítottam felfelé, és mondta, hogy nagyon jól látszódott (kb. 1-2km lehet köztünk) Nekem ennyi elég És főleg ennyi pénzért :O
De már túl sokat reklámozok...
Szomszédok meg frászt kapnak hogy ufót látnak mikor bevilágítok az ablakon hajnalba buliból hazafelé jövet
Én inkább kifelé világítok Azt is gondolom néhányan megcsodálják jó dolog ez a lézer
|
Bejelentkezés
Hirdetés |