Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
dehogy írok! beleolvastam, tényleg kenik a sz.. egymásra.
[off] Ebből még :banplz: lesz.
Fényforrás és lámpatest gyűjtők.
Lámpáéknál.
Na jó! Elfekvő keszletből talán lehet de már nem gyártanak.
[OFF]Na mi van Laci?
Egyébként Orion fadobozos színestévében van 1 darab 100 ohmos remix huzaltrimmer a nagyfeszpanelon. Bocsi az OFF-ért.
Lehet hogy én kezelem hanyagúl ezt az OFF témát, de ez mitől OFF?
Csöves erősítő fűtés kiközepeléséhez szükséges alkatrész lelőhelye..., szerintem ez nagyon is ON :yes:
Perszeeee. Válaszolt valamire, ami a csőfűtéssel kapcsolatos, hogy honnan lehet olyat keríteni. Én örülök a fadobozos TV-nek, mert másik dobozt lehet belőle építeni.
De a kutya is remekül elalszik benne ha a hátulját befeded
Na ez OFF
A kérdésem csak vicc volt, és "hol kell bunyózni" -t jelentett. (Akik jobban ismernek, szerintem már tudták.)
Majd a börzén. :violent:
Barna: Nekünk a kutyának külön "lakosztály" van a terasz alatt.
[OFF]Márk, Te is jössz a májusi börzére?
Bősárkányból? Á... JZoli esetleg ha menne.
Ha Győrben lenne. talán.
Tetszik, hogy mindenhez fillérekért juttok hozzá.
Pedig a májusira Müszit is nagyon várjuk. Valahogy próbálj mégis eljönni.
Na Imi amíg itt vagy elkaplak egy kérdésre:
A PL500-hoz a 127V-os tekercset azt ne kössem sehova ugye? (egy kicsit viszább kérdeztem már csak átsiklott rajta a nagy 1000. oldalazás alatt mindenki)
Ne, azt hagyd üresen. Valahol felvázoltam Móricka-rajzzal, hogy kell bekötni. A lényeg az, hogy a két anódon a lehető legnagyobb feszt kell mérni. Nagyságrendileg - ha 12V-ra kötöd a párhuzamos szekundereket - 24x-esét kéne az anódok között mérni, azaz kb 280V-ot. Ha így van, akkor jó.
A rajz az megvan, és a leírást is vágom csak azért biztos ami biztos alapon..., úgysem lesz még öszetéve jövőhétig mert a 2db trafóból amit adtak az egyiknek a fél primerje szakadt.
Fillérekért Azért az 5db potiért, 23db 20 ohm/40W huzalellenállásért plusz egy 50mA-es közép nullás ruszki műszerért postával együt 3500Ft-ot fizettem. Az ellenállásokból multiohmos műterhelés lesz, a potik mennel a PCL86 PP katódellenállásainak, a mőszerből meg... valamilyen műszer lesz.
A legutóbbi börzén az ingyen elvihető cuccok között talált Matyi 2 Junoszty Trafót, amit a magáévá tett rögvest.
Oylan is van hogy ingyen elvihető részleg? nahát még sose láttam de mindegy mert megegyeztem a gyerekkel hogy ha nemjó akkor cseréli.
Idézet: Legutóbb én is válogattam az ingyen elvihető cuccokból 20-30 csövecskét ! „Oylan is van hogy ingyen elvihető részleg”
A PL500 PP kimenő rajzát találtam, ezzel megegyező a tekercselrendezése, csak a menetszámok kevesebbek, a vas meg nagyobb. Az Raa 2000 Ohm , az Rt pedig 6 Ohm .
Láttam itt többen is megjegyezték hogy megy az ,, öldöklés" a lámpás topicban! valóban megy a szitkozódás,mert van EGY BIZONYOS ember,akit egyszer már kitiltottak bizonyos dolgok miatt,és most megint felbukkant,más néven,és megint keveri azt a barna nem sárnak nevezett dolgot! elhihetitek hogy ha az a bizonyos pióca nem lenne annyira pofátlan hogy egy kitiltás után még újra visszaregisztrál,és keveri a dolgokat,akkor nem lenne semmi baj! miután ki lett tiltva,nyugalom volt!(egészen pár nappal ez előttig,mikor ismét felbukkant az illető! szóval sajnos valóban mennek a dolgok,de remélhetőleg hamarosan VÉGLEG kitiltják azt a bizonyos illetőt! és akkor nem lesz ez a probléma!
[OFF]Csak azért tűnt fel a dolog, mert egyszer-kétszer beleolvastam a topikjukba, és akkor is pont ugyanilyen "fagyos" volt ott a hangulat. Mivel nem követem napi rendszerességgel a hozzászólásaikat, nem is tudtam, hogy a két dolog összefügg. Sajnálatos, hogy ilyen is van, remélem, hamarosan megszűnnek a problémák náluk is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |