Fórum témák
» Több friss téma |
szeretnék többet megtudni erről a chipről!!erre a chipre csatlakozik egy motorola telefon kamerája és kettő kijelzője!! Lécci írjatok róla nekem!!!!!!köszi jocy!!!!
Tehát csatlakozik rá a motorola telefon kamerája, és kettő kijelzője.
A motorola telefon kamerája, - azt tudom, hogy mi. De mi a kettő, ami még szintén oda csatlakozik? (...és miért magadnak köszönöd???)
A chip- re megy a 2 kijelző, meg a kamera! Ez a telefon videókártyája.
Amúgy minek akarsz tudni róla sokat, elromlott? Vagy csak úgy? Az a lényeg, hogy ott van, és a telefon működésében "segít" a többi alkatrésznek .
tehát akkor ez a chip a kijelzők és a fényképező meghajtója??ennek az ic-nek valaki megtudja szerezni nekem a lábkiosztását!!!(a telefon része nem érdekel)
Mi a típusa a telónak?
Nem tudom, minek neked a lábkiosztás, de szerintem nem sok hasznát vennéd...
Motorola V235!De engem a telefon nem érdekel csak ez az ATI 215W2240BPB12NG nevezetű chip!
Azt nem mond hogy felakarod használni vmire
Mert az felejsd el.
Itt a telefon kapcsolási rajza!
Amúgy ez a chip az egész processzora a telefonnak. Ez vezérel minden alkatrészt. Az RF részt, a kamerát, a töltő áramkört és a kijelzőt. Esélytelen hogy valamit tudj vele kezdeni De azért Sok sikert
Na azért kíváncsi lennék rá, hogy mit akarsz kezdeni ezzel a 264 lábú chip-el...?
Ja, tuningolni akartad a telót, de közben elhalt?
(Használd a "válasz" gombot, a modik szeretik...)
Nem hiszem.
Szerintem rájött hogy esélytelen.
Azt nem hinném, hogy közbe jött rá.
Ha szétszedte, és megnézte a típusát, akkor nyílván azt is látta, hogy elég sűrűn vannak a lábai, de ő ennek ellenére mégis úgy látta, hogy meg tudja oldani, különben nem kérdezett volna. Biztos át akarta alakítani a telót... csak aztán nem jött össze, és lehet, a füst is kijött belőle, márpedig nélküle nem megy.
Szia! A kamerát a pc-re rákötheted.
Bővebben: Link Bővebben: Link A kijelzőt meg LPT portra, itt az oldalon nézz szét.
Esetleg, ha jó a telefon, és az akkuja 5V-os, akkor meg lehet csinálni! Ha jó a telefon, kiszeded az akkut, és ha USB-s csati is van rajta, akkor Az akksi +,- -hoz bekötöd egy vékony vezetékkel. Rádugod az USB-re, így be tudod kapcsolni, és meg lehet csinálni. Ha gép nélkül akarod, akkor beteszed az akksit, és működik, vagy a töltőről meneted. Szépen bennt is van egy "dobozban", nem kell azzal is szórakozni.
Ez az átalakítás tulajdonképpen mire jó?
(Légyszíves ne írkálj már hülységeket...pl: Ez a telefon videókártyája... azt se tudod, miről beszélsz...láttál már telefont belülről?)
Miért ne láttam volna?! Azt írja, hogy rámegy a kamera meg a kijelző, tudtommal ez a videókártya, méghozzá azért, mert videós cuccokkal dolgozik! A számítógépen is a monitort a videókártyába dugod, attól függetlenül, hogy integrálva van-e az alaplapra, vagy külön veszed. USB-re meg van egy milliárd program, van olyan is, hogy a telefon kamerájával meg kijelzőjével tudsz valamit csinálni. Ez az átalakítás arra jó, hogy ne kelljen állandóan töltögetni a telefont. Mi közben PM-ben beszélgettünk, ezért raktam ide a rajzot.
1. Számítógépnél a kamerát nem a videókártyára kötöd. (itt a kamera is erre az IC-re csatlakozik)
2. Azért mert egy processzor közvetlenül hajt egy kijelzőt, még ne nevezzük már videókártyának. 3. Ha mégis videókártyának neveznénk, akkor mit nevezünk benne processzornak? 4. A videókártya nem azért vidókártya, Idézet: „mert videós cuccokkal dolgozik” 5. A számítógépnél az alaplapra integrált videókártya és a processzor két külön dolog, itt viszont a processzor vezérli a kijelzőt is, de ettől még nem nevezzük vidókártyának.
1.
2. MONDOM, hogy azt írta, hogy rámegy a kijelző. Hát egy típusszámból honnan tudnám, hogy mik mennek még rá (nem nagyon foglalkozok telefonnal, de ez még nem jelenti azt, hogy hülye vagyok hozzá, mármint beleértem az elektronikát is)! 3. ^^ 4. Akkor mi? Talán hangot ad? Milyen minőségben? Ha jó, adsz rajzot? Esetleg megköszönném, ha gépre való(VGA vagy DVI)! 5. ^^(2.-3.) [OFF]Ha a telefonban (elektron)csövek lennének, biztos érdekelne! De ezen ne veszekedjünk! Elég, ha a lámpatest gyűjtők néha ölik egymást :violent: !
Nem is veszekedni akarok veled!
De egy telefonba nincs vidókártya. Van benne Base-band, Processzor, Memória, RF-IC, PA, energiaelosztó IC, töltésvezérlő IC, lehet benne kamerameghajtó IC, stb. de videókártya az nincs. (Napnta javítok telefonokat.)
Tévedtem! Emberi dolog! Térjünk vissza a témához, aztán kezdjünk valamit azzal a telefonnal! Nekem azt írta PM-ben, hogy a kamera képét kéne a kijelzőn mutatni.
Idézet: „a kamera képét kéne a kijelzőn mutatni.” Ez egy telefonnál alap dolog, ha a menüben a kamerát bekapcsolja... ...szóval szerintem elég kevés itt az infó, hogy mit is szeretne, de szerintem Ő maga se tudja... (legalábbis az eddigi HSz-eiből nem derült ki, hogy mit akar)
Én is írtam Neki, hogy akkor minek szétszedni? Ha egyszer egy gombnyomás, aztán ott is van a kamera képe, és akkor még a dobozolással sem kell kínlódni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |