Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha megnézed ez egész jó arány.
Eddig 400000 hozzászólást írtak és ebből a fórumban jelenleg 383709 található. Ez összesen 16 291 törölt hozzászólás. Ez összesen 4%-a a teljes hozzászólás számnak, még ilyen drákói szigor mellett is ![]() Az nem mondható, hogy minden huszonötödik törlődik, mert van mikor egy nap 800 hozzászólásból egy sem, aztán másnak mondjuk egy egész téma. Átlagban 800 hozzászólás születik / nap.
Valakinek nincs bármiféle rossz érzésű asszociációja, ha ezt a szópárt alkalmazom: NYELVŐR SZAKKÖR?!
Én kérek elnézést már minden érintettől!
Sziasztok!
Kepzeljetek mi tortent velem. ![]() ![]() ![]()
Egész sajátos módja a nyákmaratásnak, amikor az egész folír leválik
![]()
Ne idegesíts, éppen most készülök erre a technikára. Egyébként szerintem megsemmisítetted a 8 perces vasalással a ragasztóanyagot.
nekem régen csak olyan volt, hogy a közepe felpúposodott.
![]() ![]()
Próbálj a cinhez egy kis folyatót! Lehet, hogy húzni sem kell!
Azt hiszem többet nem fogok írni a kezdők topicjába!
Ha gondoljátok nézzétek meg egy kérdezőnek javasoltam egy kapcsolást ami jó is lett volna csak azt elfelejtette közölni, hogy nála a LED az = izzó és hát a 9V-os elem helyett ő a 220-ra kötné. AVR-es kapcsolás!
Világít az... 0,1 másodpercig! Aztán az egész ház sötétbe borul!
![]()
Este van, este van, ki ki nyugalomban...
Kiki nyugalomban: Foto. :hide:
Szép jó reggelt mindenkinek!
Csak halkan mondom, nehogy felébredjenek a hétalvók ![]() Egyébként, nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem a postásokat. Mindig hoznak valami jó kis dolgot nekem, s teljesen ingyen adják. Biztos azért van, mert valamilyen sztárnak hihetnek. Ezt abból gondolom, hogy mindig kérnek tőlem egy autogrammot. :worship: A kutyák biztos azért nem szeretik a postásokat, mert ők sosem kapnak tőlük semmit. ![]()
Főleg a csekkek imádnivalók nem? :guluszem1:
Nem mondod!
![]() ![]()
Na tessék! Erről beszélek (írok): Ő is kapott valamit! Bővebben: Link
![]()
Ha ilyeneket nekem ingyen hoz a postás, az azt jelenti, hogy előre utalással rendeztem a számlát. (...vagy nálunk rossz postás van?)
Akkor most utálsz ? Én is postás vagyok...
A postásokat csak akkor nem szeretik,ha reklámot meg csekket,felszólítást hoz.Meg a kutyák sem szeretik őket, szegényeket.
Srácok, ki van képbe a mobilinternettel?
Melyik a legolcsóbb, legjobb, legjobban megéri? stb ![]() Fontos lenne, ![]() ![]()
Semelyikkel nem lehet torrentezni. Mindegyik egyforma körülbelül lefedettséget nézve. A "pannoffosnak" a Balaton északi partján jó a lefedettsége. Ennyit tudok. Mindegyik 5eFt körül van, korlátlan a "pannoffnál" létezik.
Hogy ne lehetne?! A rózsaszínű az elég jó. Budapest-Fehérvár vonalon tesztelve
![]()
Nekem pannon van a dunántúl, baranya megye és a pécsi IC vonalán nagyon jó. Mindenhol minimum Edge lefedettség, de a környező városokban 3G.
Torrentezni meg.... Azt nem szoktam, de másra kiváló. Az indexen volt egy nagyobb cikksorozat ahol bejárták a fél országot tesztelni azt érdemes megnézni. Vodafone-t nem ajánlom, de lehet, hogy csak a környékünkön olyan rossz a lefedettsége. Index felmérés
Köszi az infókat!
A rózsaszínű valóban jóáras ![]()
Sztorim van. Egy nyamvadt macska "rájelölt" a küszöbömre és az egész lakásomban pézsma szag volt mire hazajöttem.
Szellőztettem meg minden, de nem segített. Előkaptam két mécsest, meg a karácsonyi illatozó cseppeket, vagy miket. Készítettem egy kis párologtatót. A gyertya fölé raktam fejjel lefelé egy másik mécses alumínium tartóját, a gyertyát meggyújtottam, a másikra olajat csepegtettem, és láss csodát párolgott. Szépen füstölgött, minden ilyen odvas-narancs szagú lett hirtelen. Aztán BUMMM úgy belobbant az olaj, hogy egy méter magas lángja lett. Kb. 5mp-ig így égett, aztán huss, el is aludt. Nagyon tetszett. Nem ismétlem meg ![]()
Most mondjam azt, hogy alig várom a memóriát, hogy egy mozgás érzékelős macskariasztót csináljak ami "ráugat" a macskára?
Csak azért mert nálunk folyamatosan az ajtót tisztelik meg és az egész házban érezni? Már a párom is aki imádja a macskákat seprűvel zavarja őket......
Nem tudtok valami robotos kiállításról itt kis hazánkban?
Kislányom azzal nyaggat, hogy "igazi" robotokat akar látni. (Most néztem meg a WallE-t.....). Bevallom én is kíváncsi lennék egy normális kiállításra.
Párom üzeni, hogy csak és kizárólag a Domestos-os lemosás használ ilyen esetekben, minden mást kipróbált.....
Egyet tudok, de ez durva kiállításnak. ITT Gyertek el közönséget csinálni, jut még nektek is sör
![]() Idézet: „Kislányom azzal nyaggat, hogy "igazi" robotokat akar látni.” Gyertek el hozzánk, 10 perc a SU*UKI gyárban, és egy életre elmegy a kedve az "igazi" robotoktól. ![]() tiggersoft: Mint mondtam: Idézet: , csak nem gondoltam volna, hogy az, akit szeretek, képes csekket is hozni nekem.„én szeretem a postásokat.” ![]() De hozzánk nyugodtan jöhetsz, nincs kutya. Csak cica: kép.
Én is csináltm macskariasztót az ajtóra, amin volt egy sűrű rácsos külső ajtó volt.A falra felszereltem egy vellanypásztort,a villanyt meg belevezettem a vasajtóba.Azóta nincs ilyesmi bajunk.Nem volt akkor még háziállatunk úgy hogy a bakmacskák így jártak.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |