Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Manapság? Mondják, rám, hogy nem haladok a korral, de nem vagyok ennyire elvetemült! Ami jó az igenis kell! Pendrive! Nekem a gépemben van kisfloppy (külön kellett kérni-már 2005-ben!) vannak nagyfloppyk itthon. Lemez, meghajtó. Tervezek egy muzeális gépet, amiben minden ilyne vacak benne lesz
És annak nem árt?
Nekem minden gépemben van floppy disk drive.
Egy kis file átviteléhez jól jön ha nincs usb.Meg amit nem lehet cd ről boot olni arra csak floppy ról (és utána cd ről) lehet feltelepíteni az oprendszert.
Annak nagyon is árt!
Nekem meg nincsen, hála istennek.Így legalább beletehettem a helyére a kártyaolvasót.
De abban nincs valami eltérítőmágnes?
Ha a HDD-ben levő lineáris motorra gondolsz-ez mozgatja a fejet: baromi erős. DE: homogén erőtér, és CSAK a pólusok között!
De egy hangszórómágnes a ház oldalára ragasztva, ott ahol a videokárya, meg a hangkártya van, az nem baj?
Az nem baj. Mivel a mágneses és elektromos erőtér a távolsággal négyzetesen csökken, az a pár centi távolság már a "messze" kategória. Emellett a gagyi kínai hangszórók mágnese gyenge. Továbbá láttam olyan házat, ahol közvetlen a HDD felerősítő vas alá volt rögzítve a "beep" hangszóró.
Az nem baj csak a hdd től tartsd távol és lehet hogy ott is leárnyékolja a tok de azért ne kockáztass.
Akkor jó.A Usb hub mindíg leesik, ha beledugok egy kábelt.Egészen véletlenül ez is egy 0,5w-os beep hangszóró mágnese.
A winchester Al háza mágnesesen nem árnyékol, mivel nem ferromágneses. A gépház esetleg!
Nem tudjátok, hogy hova raktam a palmatexet?
Idézet: „Köszönöm, hogy fiatalítasz ma ez nagyon jól esett!” Nálam még „rosszabb” a helyzet. Nem voltam már akkor sem tini, amikor a számítógépről csak az Orion űrhajó fantasztikus kalandjaiban hallottunk. Nem hogy láttunk volna.
Ha a székre, és ráültél, akkor jaj neked! Legrosszabb esetben hat lábad lesz! A jó oldala: zsúfolt buszon is lesz ülőhelyed!
Helló Sport társak!
Mi az infótok, mekkora a legnagyobb kapacitású és feszültség tűrésű egy tokban levő konndenzátor, amit in Hungary be lehet szerezni?
Érdekes. Állítólag az Orient Express szerelvényt is eltüntette valamikor. Az az elve, hogy a show-elemek elterelik a figyelmed, és ráadásul még sokszor nem tudsz figyelni, annyi csatornán jön az infó egyszerre. (A kognitív észlelési csatornáid telítésbe kerünek). Ez a két módszer egyszerre hatásos. Példának okáért egy csoport azt a feladatot kapta, hogy számolja, a piros mezes illetők hány kosarat dobnak. Az észlelésüket ez annyira telítette, hogy észre se vették, hogy a képernyő előtt, a meccs közben átsétált egy gorillajelmezbe bújt illető, többször is. Ha nem kaptak volna feladatot, akkor simán észlelték volna.
Nem tudom hová rejtette a csajokat, de badarság lenne azt hinni, hogy elvarázsolta őket. Valahova eldugta. Ennyi. Emellett lenyűgöző az, amit ez az ürge kitalál és megvalósít.
Szia!
Valahol ott van az Orient Express-es móka is. Beradan
És mellesleg nem is egészen jó topikban érdeklődtél, itt helyben nem elektronizálunk...
Nem fogsz kutyákat kergetni!
Ajjaj, ismernek itt, mint a rossz pénzt! :hide:
Nem tudja valaki, hogy mi a fene az az SM buszvezérlő? hetente kb egyszer csak úgy kiírja semmi előjel nélkül, hogy új hardver SM buszvezérlő, majd feljön az új hardver varázsló. Egy újraindítás után már nem rinyál és utána az eszközkezelőben sem jelez hibát.
Új sofőrt vettek fel a Sopron-Miskolc járatra.
Épp 1-2 napja raktam Vistát haverom notijára, ugyan ez volt.
Neki az Alaplap/Chipset driver segített... próbáldd meg... Töltsd le az Inteltől a legújabb drivert. |
Bejelentkezés
Hirdetés |