Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   491 / 3610
(#) Attila86 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

(#) DuMatyi válasza Topi hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Az jó! Mindig szerettem az apró meglepetéseket!
(#) Action2K válasza deguss hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

És tudjátok mitől ólommentes? Mert még nem került a vadász puskája elé.
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Tévedsz! A leveles tészta gyorsabban odaér e-mailban! Elvégre mi van, ha az asszony telefonon beszél? hogy faxolok? Azt, hogy a faxommal mit csinálok, miután a vonal felszabadult, az a nőre és rám tartozik! :whistle:
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Figyelitek? OLVASNAK!
Idézet:
„...aki nem vitázik a nejével, csak azt mondja: lapozz...”
Tanult kollégám után szabadon!

Na jó, kiiratkozok könyvtár szakról, és megyek szexológusnak!
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Te mindig csak erre tudsz gondolni? Bár amikor én említettem zenetom pákáját zsezsával kapcsolatban... :whistle:
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Nem emlékszem! :rinya: Mi van a pákával?
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Bővebben: Link E körül olvasgass!
(#) szedavid hozzászólása Ápr 11, 2009 /

(#) zolee1209 válasza szedavid hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Még hányszor linkelitek be a nyuszit? Topi így is megszegett egy fórumszabályt! Nehogy komolyan vegyetek!
(#) zoly15 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Tegnap reggel volt még palacsinta is Kellemes húsvétot :yes:
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Bocsi, tegnap ekkor már "véget ért" számomra a nap
Ma még küldhetek
Kellemes húsvétot!
(#) zoly15 hozzászólása Ápr 12, 2009 /

Úgy emlékszem hogy
Idézet:
„Matthew”
kolega régebben Eötvöspm-en futott, nem?
Vagy én emlékszek rosszul?
Lehetséges a Nick csere?
(#) hodbond hozzászólása Ápr 12, 2009 /

üdvözlet!

Nemrég regeltem és úgy gondoltam ennél jobb helyen nem köszönhetnék be( bár lehet, hogy nem), azt hiszem így elsőre kellemes nyuszit kéne kívánni, de ebben sem vagyok biztos.
Hát egyenlőre ennyi (többet nem tudok )
Üdv:Hódbond
(#) zolee1209 válasza hodbond hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Üdvözlünk az oldalon!
Warn, Némítás és Kitiltás mentes hosszú életet kívánok sok nyuszival meg- megforrasztva itt az oldalon! :photo:
(#) hodbond válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Köszi. Esetleg nem tud valaki valami öcsiriasztót ajánlani?
Mostanában nagyon nem bír magával és én vagyok a célpont
(#) Istike88 hozzászólása Ápr 12, 2009 /

Sziasztok!

Van egy nokia E50- esem ami szoftveresen meghibásodott!
Olyan furcsaságokat csinál, mint például: a hívás befejező piros gombot törlésnek veszi, minden menüből kilép a kilép gombbal, kivéve a főmenüből alaphelyzetbe. menü gombot megnyomva először csak egy csillagot rajzol, másodszorra is, és harmadszorra hajlandó belépni a menübe.
Számoknál az 1-est is törlésnek veszi. 2-5-ig jó. 6,7,8-ast 5ösnek veszi, 9-es jó. #-t csillagnak veszi.
Próbáltam már rengeteg módszert pl.:
- 3 gombos reset: nem működik
- Hard reset, soft reset kódok se mennek mert nem lehet beírni őket, próbáltam sms-ben küldeni de onnan se ment, de ha menne akkor se tudnám kivitelezni mert ahhoz kéri a biztonsági kódot amit szintén nem tudok beírni.
- gyártó honlapján találtam egy ingyenes szoftver frissítő progit. Ezzel meg az volt a baj hogy hiába sikerült telepíteni a kábelt (mert először ezzel is voltak gondok) a gép se találta a telefont, a telefon se reagált a csatlakoztatásra...

Ha tud valaki, kérem segítsen, mert már kezdem feladni!

Előre is köszönöm!
(#) DuMatyi válasza Istike88 hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Én szoftvergondot gyanítok. Ha garanciás, irány a szerviz! Egyék meg Nokiáék, amit főztek!
(#) Istike88 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Nem garanciás, csere tárgya volt, úgy szereztem. Jó sokáig (hónapokig) ment rendesen aztán csak hipp-hopp és ez van
(#) Ricsi89 válasza Istike88 hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Elviszed egy jobb gsm boltba, ahol egy pár ezresért újrahúzzák a szoftot. Már ha ez a hiba.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

De ha van ismerőse ingyen megcsinálják
Nekem is egy Nokiámat 2x frissítették

(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Nekem egy egyszerű és fapados 4 éves Nokia 3510i-m van. SOHA nem volt vele gondom. Sem hardveres, sem szoftveres :duhos2:
(#) DuMatyi válasza hodbond hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Van egy kolléga, aki egyszerűen megoldotta a problémát. Íme az optimális megoldás Nekem csak fogadott öcsikéim vannak az idősebb korosztályból, (több is) de ők többnyire jól viselik magukat, és hallgatnak rám (Tegnap nem, mert nem fogadta meg a tanácsomat, és egy 400 uA-es műszert egy merülőfélben levő 1,5 voltos elemre kötött mindenféle védőellenállás nélkül... ). Ha vendégség volt, mindig rám passzolták a 4-10 éves kiskölköket. Na ez az a korosztály, akikhez nincs türelmem! Elvileg gyerekekkel fogok foglalkozni, de már most tudom, végzés után NEM ezt fogom csinálni.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

De ha lenne olyan ismerőse, aki meg tudja csinálni ,akkor miért kérdezte volna itt?
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 12, 2009 /

Szép húsvétot mindenkinek!
Zökkenőmentes volt a gépcsere. (a gép cserék...)
(#) wg_kezdo hozzászólása Ápr 12, 2009 /

Kicsit duzzogok.
Elegem van a forrasztásból nincs olyan e világon, hogy bérforrasztás?
Megtervezem a nyákot, megveszem az alkatrészeket elküldöm és kapok X Ft munkadíjért egy jól beültetett kütyüt?
Úgy látszik a forrasztgatás és építgetés nem az én világom sajnos. Inkább tervezni és programozni szeretek azt is modulokból.
Ha valaki úgy gondolja vessen meg emiatt, de nekem az elektronika nem azt jelenti, hogy begörnyedve próbálok egy alkatrészt a helyére tuszkolni
(valakinek viszont ez a szép és mostantól részemről nagy tiszteletet érzek irántuk. )
(#) DuMatyi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Nekem példának okáért pont az az öröm, ha egy analóg kört izzadság árán működésre bírok. Működik az izzólámpás limiter, nem lesz brummos a Wien híd, megszólal a csöves rádió, és a többi.
(#) wg_kezdo válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Nekem pedig, hogy jó algoritmust dolgozok ki egy kütyünek ami mondjuk folyamatosan összetakarít az előszobába, megtalálja a töltőjét esetleg, ha jó idő van kiáll a napfényre és feltölti magát.
Az sem árt, ha beszél, és megérti amit mondok neki.
Ezen kívül fejben tud összeadni-kivonni és számlát nyomtatni bluetúszon keresztül. (na nem a takarítási díjról)
(#) DuMatyi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Ápr 12, 2009 /

Én azt szeretném, ha Krisztinának hívnák, és ágyba hozná a reggelit! Ja és ne beszéljen túl engem Aztán hetente 2-szer eltöltenék szép estét egy étteremben, vagy színházban. Ő kedden menne, én péntekenként!
Következő: »»   491 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem