Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Négy éves volt a nagyobbik, amikor akkus kisautót kapott, - szintén nyuszi tojta. Előtte, - biztos, ami biztos! - írtunk is a nyuszinak, hogy jó lenne valami ilyesmi. Nagyon komolyan ült bele, és kezdett száguldozni vele a kertben. Egyszer aztán jött egy kis srác, - olyan vele egykorú. Nagyon tetszett neki is a kis jármű. Fiam erre azt mondta neki:
- Hát írjál a nyuszinak, ő hoz!
Hát igen. Tudnék még felsorolni pár tenyérbe mászóan pofátlan hazugságot és csúsztatást az úgymond fősordatú és a nem fősodratú médiából is.
Csak azt nem értem, hogy kétszáz ezer embert szemrebbenés nélkül hülyének néznek. Hiszen akik ott voltak azok jól tudják hogy mi volt ott. A többi, tévé előtt legelésző és mély altatásban lévő meg persze elhiszi. Mert "bemondta a tévé".
...meg gyűjt az Isaurának!
No, de NE politizáljunk, mert ez, nam az a fórum!
Oké, azért nem akartam több példát felhozni. De a média kritizálása szerintem még nem politika.
Gyakorlatilag minden politika. A közélet maga a politika.
Ha minden politika lenne, akkor semmiről sem beszélhetnénk, például itt.
A politika a jelenkori történelem.
Ha már húsvét és nyúl: HEStore: Nyúl 101B
Zenetomot is összehozták Zsezsával! Akkor neked minimum Isaura jár! :whistle:
A HEStorenek tegnap este írt levelemre hétfőn várhatok-e választ? Vagy csak kedden?
Mivel hétfő szünnap, így gondolom kedden. Szinte kizárt hogy valamelyik ügyfélszolgálatos szünnapon hestore-os levelekre vágyna.
Idézet: „Csomag tartalma: Nyúl, szőr” Ez jó.. Szó szerint elnevettem magam
El ne vessed magad, mert esetleg ki fogsz keni magadból!
ne csináld
Ha így fojtatjátok nem bírok majd beszélni
És mi van a nyúl, meg a szőr alatt? Az a meglepi?
Nyúl meg a szőr alatt? Egy HEStore-os kicsomagolós doboz.
Alatta meg polc, alatta meg parketta.
Rájöttem mit is ábrázol a HE lógójában a nyúl. Ő valójában az elektronika Istene. Hathor egyiptomi istennő után szabadon.
Jaj bocsi a LY miatt
Anyámnak el kellett mennie itthonról kb fél órára de a sütőben hagyott egy adag pogácsát, amire nekem kellett vigyázni Szaladgáltam mint a mérgezett egér De már vége.. Üdv!
Várjátok meg az éjfélt! Akkor vált a logó, és akkor lesz jobb... Ez most csak olyan beköszönő.
Topi, ezt még egyszer nem játsszuk el! Múltkor tövig lerágtam a körmöm a visszaszámlálásnál. Mindenki izgatottan várta, mi lesz! aztán nekem sem ötletem, sem kamerám. Most már inkább holnap reggel nézem meg...
még nem
Csak kivettem a sütőből, anyám már itthon van és még van 2 tepsi pogácsa sütni Azt hiszem meglátogatom azt amit én vettem ki..
Kár, hogy nem palacsinta... Igaz, azért nem vagyok oda, de legalább azt lehet küldeni faxon.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |