Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Kíváncsiságból megnéztem egy Magyar kullancstérképet, mert hogy ma eddig 3 cicámból 15db kullacsot vettem ki! A térkép szerint Csongrád megyében elenyésző a paraziták száma.(a többihez képest) Akkor északon, és Balaton környékén milyen lehet... Ti használtok valamilyen bevált szert a paraziták ellen?(kutyára, cicára)
Macskára bolhaírtószert szoktunk tenni, mást nem.
A kutyára szoktam néha pórázt tenni, - ha vendég jön. A macska veszélytelen. (...de csak az emberre nézve!)
Bolhaírtószert ipari ( 5 kilós) kiszerelésben vásárolva, és rátéve a macska farkára, garantált, hogy nem mozdul! Pistike ne húzd a macska farkát! - én csak fogom. Ő húzza! :whistle:
Próbáltam hasonló módszert, de nem vált be. Nagyon jó védekező eszköze a macsnak a nyávogás. Sem azt nem viselem, sem a füldugót.
Azt látnotok kellene, hogy mikor a macs nyávog, a kutya milyen bambán tud ránézni...
Hát ilyen sincs.
Vettem még decemberben egy fülest egy boltban (nem neten, rendes boltban) ilyet: Bővebben: Link Kaptam rá 1 év garanciát. Viszont utóbbi időkben lejött a jobb oldalnak a hátulja, amit visszaragasztottam pillanatragasztóval. Most meg nem szól a bal oldal, hát szét szedtem, kiderítettem hogy valszónínűleg a vezeték tört el benne. Így ki fogják cserélni hogy már kicsit megvan kókányolva?
:rinya: Akkor meg se próbáljam visszavinni, még ha rendesek, akkor sem?
Okkal lehetne mondani hogy minek kókányoltam meg... Hát persze a megbontás után jutott eszembe hogy van neki garanciája (vagyis volt ).
1700 Ft-os kütyüre még egyáltalán csoda, hogy garanciát adtak. :eek2:
Törvény szerint minden 1000 Ft feletti berendezésre kötelesek garanciát adni!
Nem vagyok milliomos, szóval ha lehet ne kelljen már újat venni, de ha így már elvesztette a gariját, akkor megpróbálom kicserélni azt a szálat benne...
Ááá, akkor már tudom, hogy egy liter tejért miért nem kérnek el még 1000 Ft-ot! Még nem érte el azt a minőségi szintet, hogy garanciával jogosan védhessék a minőségét
Ez valóban igaz.. Már akkor vissza kelet volna vinni mikor ragasztani akartál..
Na, de már utólag könnyű okosnak lenni.. Írok valamit hogy, hátha job kedved lesz.. (max azért mert kinevetsz) Szóval: 2 éve találtam egy árokban 3Philips fejhallgatót és 2 valami No name-t.. A legjobban tetsző Philipset kipofoztam és azt használom ő róla van szó. Ennyit tud: System Eigenschaften Kopfhörerart: Kabelkopfhörer Membrangröße: 40 Millimeter integrierter Lautstärkeregler: vorhanden System 1 Zusatzinformation: Lautstärkeregelung: pro Kanal direkt an der Ohrmuschel Kopfhörer Bauart: Geschlossen Übertragungsbereich von bis: 15 - 22000 Hz (Hertz) Kopfhörertyp: Bügelhörer Impedanz: 32 Ohm Schalldruck: 100 dB (Dezibel) Úgy gondolom ezért megérte lehajolni És a legjobb az benne hogy van hozzá 4 db cserehangszóró.. Mindennek már 2 éve hogy találtam.. Azóta szinte minden nap 2-4 órát szólni kell neki. Mit mondjak? Egész jól bírja! De nagyon szép hangja van, nem hiányzik belőle sem a magas, sem a mély hang.. Ha odatekerem neki rendesen (amit sohasem szoktam kímélés céljából) remeg a fejemen szó szerint.. Nem tudom ki lehetett az az elmeháborodott aki egy szatyorban kitette de nagyon jó.. én mindig nyitott szemmel járok, ezért van hogy sok minden van ingyen Üdv!
Én is jártam már hasonlóképpen....
De visszatérve a fülesre, ha mozgatom a kábelt akkor visszajön" a hang, ill. elmegy, szóval biztos eltört benne a kábel. Szavazzunk Szerintetek meg birom csinálni? (Hamár elvesztette a gariját, nincs mit veszteni).
ha az a gond akkor 100% hogy ki tudod javítani, így azt mondom, HAJRÁ!
most nézem hogy "lekéstem" a He szülinapomat :no:
2007 Április 8.-án reggeltem
Kábelcsere, de a végére valami minőségesebb dugót vegyél, mert eddig én a dugót cseréltem már sokszor. Kábelt lehet találni, kicsit vastagabb lesz, de egy ideig nem lesz gondod.
Közbe én is erre a megállapodásra jutottam
Pihenő pákások témája - Jön a NYÚL!
Ma egész nap nyulat játszom. Nem könnyű úgy összerakni két gépet, hogy a srácok ne vegyék észre. Bár a kisebbik azt mondta, hogy szerinte új gépet hoz nekik a nyuszi. Micsoda megérzés...!?
Sikerült is az operáció, persze elsőnek felcseréltem a két oldalt, de már kijavitottam és most hibátlanul működik
Csak be ne offold ide, hogy meg is forrasztottad!
Igen.. egy HE-snek még szép, hogy sikerül.
Mondjuk hatalmas munka volt 8 (+-) forrasztást megcsinálni Ja és fehér szinű kábel volt csak
Néhány idézet.
Idejétmúlt idézetek "Elképzelhető, hogy a számítógépek a jövőben csupán másfél tonna súlyúak lesznek" A Popular Mechanics (Nepszeru Technika) így jósolta meg a komputertechnika jövőjét - 1949 Mindannyian ismerjük a Kennedy-klánnak az amerikai politikai és közelétben betöltött szerepet, őket tekinthetjük szinte az egyesült államok királyi családjának. Ennek fényében meg mosolyogtató a következő idézet: "Sem önmagam, sem gyermekeim szamara nem táplálok magamban politikai ambíciókat" Joseph P. Kennedy - 1936 " Ki a fennek kell az, hogy a színészek beszeljenek a film vásznon?" Harry M. Warner, Warner Brothers - 1927 "A részvények árfolyama tetőzött, s ez a tető most mar állandónak látszik." Irving Fisher, közgazdasági-professzor, Yale egyetem - 1929 "Higgye el nekem, hogy Nemetorszag egyszerűen képtelen háborút viselni." David Lloyd George, angol miniszterelnök - 1934 "A repülőgépek érdekes játékszerek, de katonai szempontból értéktelenek." Ferdinand Foch marsall, stratéga, később hadvezér az első világháborúban - 1911 "A televízió fél évig sem lesz képes eltartani a piacot, amelyet meghódít magának. Az emberek egykettőre ráunnak arra, hogy estéről-estére egy frunérlemezből készült ládát bámuljanak." Darryl F. Zanuck, a 20th Century-Fox igazgatója - 1946 "Ma már senki sem tart attól, hogy a japán flotta váratlan csapást merhet csendes-óceáni külbirtokainkra. A rádió kizárja a meglepetést." Josephus Daniels, amerikai haditengerészeti miniszter - 1922
Ha valóban nyulat játszol, legyél szíves kis szilárd bogyókat üríteni, majd ezeket éjszaka elfogyasztani! Emellett naphosszat rágcsáld a szobában levő fenyőbútorok sarkát, mert nő a két metszőfogad, és koptatni kell. Hátsó lábad és két kezed (illetve mellső lábad - mivel nyulat szimulálsz) segítségével végezz haladó mozgást! Emellett folyamatosan fintorogj, hogy a bajszod és a szád úgy mozogjon, mint egy valódi nyúlé! Ha mindezzel megvagy, füleidet plasztikáztasd szép hegyesre! Varrass egy személyre szabott fehér műszőrme bundát. (Szigorúan nyúltársaid védelme érdekében NEM valódi nyúlszőrből!) Ha mindezekkel megvagy, már csak piros tojást kell tojnod az ünnepek alkalmából (és nem a fent említett bogyókat hétköznapi megszokásból, mivel a húsvét egy nyúl számára sem mindennapi alkalom!). így van némi sanszod rá, hogy elhiszik rólad nyúl mivoltodat - elvégre ki hinné el rólad, hogy az a 2 PC-t te tojtad? Légy méltó baknyúl címre! Azt hiszem ezt az eszmefuttatást kár tönkretenni egyetlen smiley-val is, mivel magáért beszél...
Érdekes ez a cenzúra... Ha azt hallja az ember hogy "több ezer" vagy hogy "több mint ezer" akkor mekkora számra gondol? Mert hogy a sajtóban rendre ilyen megfogalmazásban írnak arról hogy 5.-én a Hősök terén hány ember volt.
Most már van jó kis fényképezőgépem, legközelebb már viszem magammal és csinálok panorámaképeket. Az a "több mint ezer" ugyanis simán megvolt 200000! Ennyi erővel azt is írhatnák hogy "több mint egy ember". Végülis nem hazudnának. Csak hát az erős cenzúra, a pofátlan csúsztatások és az elhallgatások...
2006-ban (ama hosszabban tartó Kossuth téri események kapcsán,) az index-re tévedtem. Azt írta, hogy az említett téren 43 fő tartózkodik jelenleg.
Felhívtam egy barátomat, akiről tudtam, hogy épp kint van. Kértem, saccolja meg, hogy hány ember van ott. Azt mondta: - Nem tudom megsaccolni. - De mégis mennyi? Tizen.., százon..., ezren...? - Ezren biztosan felül, de pontosabbat nem tudok mondani. Már akkor sem értrettem, hogy hogy lehet ekkora eltérés a becslésekben. |
Bejelentkezés
Hirdetés |