Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Nem, de néha úgy érzem... Van egy beadandó feladatom a fősulin és szerettem volna leegyszerűsíteni (mert csak ugatom a gépi forgácsolás csínját-bínját). „Esztergályosnak tanulsz?”
Peti (_ampervadasz_) mindenkit üdvözöl, sajnos még mindig nincs internetje. Alig várja, hogy megint köztünk lehessen, hiányzunk neki! Most kaptam tőle egy sms-t...
Sziasztok!
Szegény ampi! Mire végigolvassa majd a felgyülemlett irományokat, az még egy hét neki.
Aztán azt az egy hetet is vissza kell olvasnia, utána azt, amíg az 1 hetet olvasta, mi írtunk...
Én egy rádiót. Úgy kellett halnak a bicikli...
Sajnos nem csak a húsvéti italozás a probléma az utakon mindíg van 1-2 menő emberke.. én kb 5éve leadtam a kocsit, de úgy látom azóta csak romlott a közlekedési "kultúra"
Keressünk vidámabb témát: Kinek hogy telt az ünnep?
Sziasztok
Nem tudom,hogy még merre szokás,de tegnap Cegléden sétálgattunk,és láttam,hogy idén is(mint tesóm mondta,hogy nem ez az 1.) hűek maradtak az emberkék a húsvéti szokásokhoz A forgalmas városi utca szélén felsorakozott mindenki szódával(aki be akart szálni a játékba xD) és mindenki várta az ellenfelet! Hogy kik voltak az ellenfelek? Azok az autósok,akik lehúzott ablakoknál az anyósülésről tüzeltek Szóval út szélén szódával felsorakozott emberek,és várták az autókat,ahonnan az anyósülésről locsolták egymást... Az se volt semmi,mikor egy robogós srác menet közben hozzávág egy vizibombát az út szélén álló csajszi hátához Komoly volt Volt még valahol ehhez hasonló jelenség Húsvét Hétfőn?
Nekem jól, nagyon jól Kis kertimunka, locsolás - ezt is, azt is.
Erre a kérdésedre válaszolva, nekem a nyuszi sok sok régi szép dolgot hozott. Nevezetesen, 13kg kis üvegcsövecskét, persze az elektronos kivitelből. A postás majd meg szakadt mikor becipelte a kocsiból
Szép, régi népszokás. A nagyapám mesélte, hogy ők is ilyet játszottak 1894 -ben, - neki akkor Trabantja volt.
Idézet: „A nagyapám mesélte, hogy ők is ilyet játszottak 1894 -ben, - neki akkor Trabantja volt.” Tudom, hogy nem pontosan így akartad írni - de ha tévedek, az a Trabant ma milliókat érne
Akkor a nagyapád jó nagy időutazó lehetett! Az első Trabant 1957. november 7-én gurult le a futószalagról. Bővebben: Link
Talán 1984-ben. Mi figyelülk ám, mem lehet minket becsapni.
Bocs de mélyen tisztelt Nagyapáknak az említett időpontban legfeljebb Trabant nevű lova lehetett.
Esetleg nem tudja valaki, hogyan lehet a szavazásra most feltett összes témát bejelölni?
Nagyon jó ezeket még sosem láttam. Remélem nem sértődős llaci56, hogy egy fránya elírása miatt jókat derülünk!
Apámnak a forgalmiban csináltak ilyen elgépelést. No abból még sokminden kisülhetett volna.
Idézet: „nekem a nyuszi sok sok régi szép dolgot hozott. Nevezetesen, 13kg kis üvegcsövecskét, persze az elektronos kivitelből. A postás majd meg szakadt mikor becipelte a kocsiból” Szegény nyúl akarom mondani szegény postás! Nem nézett rád "furcsán"? Mire készülsz (mit építesz ennyi csőből)? Újjak vagy használtak? Én csak egy lámpát kaptam hozzá akarok Góliát akkut + építeni töltőt... Idézet: Nem. Sejtése se lehetett mi a fenét kell cipelnie.„szegény postás! Nem nézett rád "furcsán"?” Nagy többségük használt. Elleszek velül jövő húsvétig mire egyenként szépen megtisztogatom, s kimérem őket s bekatalogizálom. Persze csak a használhatókat. Idézet: Esztétikus, ulramodern, antikolt villanykájhát. De csak ha nem sikerül belőlük erősítöt kihozni. Aminek viszont már egyre kisebb az esélye. „Mire készülsz (mit építesz ennyi csőből)?” Idézet: A villanykályhának vagy az erősítőnek? „Aminek viszont már egyre kisebb az esélye.”
Most nézem a szavazás eredményét elég erősen vezet a processzoros témakör.
(Hál' istennek végre digitalizáljuk a világot).
Hát komolyan mondom ti már tudtok valamit
Olyan furcsa érzésem van ahogy a trabantos históriát olvasom
Olvasgattam és találtam egy ilyen cikket Bővebben: Link
Ebben az az érdekes hogy Idézet: „Mi a legvonzóbb tulajdonságod?- Elemed megmutatja” Honnan tudjuk, hogy kibe milyen elem van? (Ceruza, Mikro, Bébi, 9V-os stb)
Én is tápegységről megyek. Dugasztápról, mint minden férfi
MatyiKÉM, ez állati jó beszólás volt.
Te inkább akkuról mész, és a csaj megy dugasztápról. Hát, Istenem, Őt is tölteni kell valahogy.... Mert ha nem töltögeted, akkor nem főz vacsorát
Hozzáteszem: A két potméterrel állítsd be a nőn a töltőáramot, és feszültséget! Ha jól állítottad be, azt hanggal jelzi.
üdv
Nem tudtam erre jobb poént. Végül is nekünk van dugasztápunk. Az aljzat a másik oldalon van. (18-as karika smiley) :hide:
Te, nem vagyok benne biztos, hogy a kétutasan egyenirányított szinusz tetején levő gombokkal a töltőáramot és feszültséget lehet állítani. Valamiért gyárilag rögzítve van. Nem állítható kezelőszerv. Beállítási lehetőségként mást kell keresni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |