Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Majd szülinapomra kérhetek egy piros elakadásjelzőt a nevem mellé?
Persze. Topi olyat is tud adni, ami a következő szülinapodig is kitart
Tomikém, káromkodj, vagy kötözködj az egyik modival (De ne Frankye-vel, mert ő erősebb is, valószínűleg magasabb is nálad), jutalmad egy kis háromszög! Esetleg használd még az ékezetmentes írásmódot és az msn-szlenget! :whistle: :hide:
Azért olyanra szerintem nem lesz szükség.
Nem lehetne esetleg kék színbe? szerk.: MatyiKém, én nem akarok itt semmi szabályzat sértést elkövetni!
Természetesen arról nem esett szó, melyik szülinapodra gondoltál és az mikor lesz
Csak annyit kérdeztél, Idézet: „Majd szülinapomra kérhetek egy...?” Szóval majd, a jövőben szólj, ha aktuális lesz a Tma.
A mostanira gondoltam... töltöm a 18-at
Idézet: „töltöm a 18-at” Májas-tüdős is lesz?
Óh én is úgy kötözködnék már valakivel. Nem igaz, h. nem lehet leírni azt, h. m_űkszik.. Nagy poén, hogy a fórum üzemeltetői javascripttel akarják nevelni a hozzászólást író júzereket. Mintha lenne értelme... Aki akar, és akinek vannak gondolatai, az fórumos szlenggel is tud értelmes hozzászlást írni, akinél meg hiányzik a tartalom, az irodalmi nyelven is csak baromságonat tud pötyögni...
Mit nem értesz ezen?
Idézet: „Töltöm a szülinapom” A hurkát szokták tölteni, és abból csinálnak pl. májas-tüdőset is. A "18"-at BEtöltik.
Lehet úgy is értelmezni, hogy már törvényesen is károsíthatod magad . Alkohol - máj, bagó - tüdő. De ez egy rossz perspektíva ne hallgass rám! .
Zenetom! Ha már warn-t kapsz remélem az fog benne állni, hogy
Idézet: „CSAJOZOTT A FÓRUMON EZ NEM JÁTSZÓTÉR!” Jó lessz mert kiszolgálnak a boltba alkohol stb. A multkor meglepődtem, hogy a benzinkúton elkérték a személyimet, a csaj leállt számolni, majd a Bvel kezdődő csúnya szót mondta és azt tette hozzá, hogy egy ideje elmúltál 18, jót röhögtem. Mától nem dohányzok :smoke:
Tőlem is kérték már el a személyit. 24 vagyok, bevonulok borostásan (ti. utálok borotválkozni, hetente csak egyszer teszem), erősen kopaszodva - név nélkül mondom - Spar üzletbe, viszek egy üveg vodkát a cimboráknak - engem küldtek el. Az eladó rám nézett: "Ugye elmúlt már sok éves?" Én meg majd' ott fulladtam meg a röhögéstől, és átnyújtottam a személyit a néninek...
A multkor velem is kötöszködött a zöld fenyőfás boltban az eladó, mondtam h milyen cigit akarok és visszakérdez, hogy kiadhatom e neked, ránézek, annyit mondtam én azt nem tudhatom amugy igen. Erre azzal jön, hogy nem. Mondom, de odaadtam a személyimet, erre az eladó elpirul. Én meg csak mosolygok.
Haver a T betűs (uskó) ban, járt igy elkérték a személyit és a képet mutatta a pénztáros azt mondta nem a képedre vagyok kiváncsi. 6an voltunk egymást fogtuk annyira röhögtünk (csak azért irom, hogy majd, ha Zenetom letöltötte a 18at Idézet: a www.tomika18lessz.hu-ról (nem link a modikat ne zavarja meg) addig még lejön van egy kis idő, és meg tudja tanulni, hogy a boltos néni előtt, hogy nem szabad beégni) „Töltöm a szülinapom”
Illetve a "visszanyal a fagyi" jegyében hogyan kell szívatni őket
Az igazi szivatás az amikor (megtörtént eset) bemész a boltba 10ezressel rágót venni, nagy a tömeg, majd az eladó megkérdezi, hogy:
Idézet: , a válasz: „nincs kissebb?” Idézet: és oda adod a gazdálkodj okosanból a kis 10est Ez már szivatás „De van!”
Ez annyira sirály, hogy már HÖ... Viszont, miután a biztonságiak lebeszélnek Téged a vásárlási szándékodról, többet már nem kell, hogy ügyfele légy ama elárusító helynek.
Nekem egy pénztáros se magyarázza meg mi a kissebb (anyám is pénztáros, már őt is kiakasztottam ezzel a poénnal) a 10 ezreshez képest az 5000-es vagy a gazdálkodj okosan 10es Ha kissebbet kér hát kissebbet kap!
Jaj, értem, gondoltam hogy valami ilyesmi huncutság lesz
Idézet: „a benzinkúton elkérték a személyimet,” Na! Már benzit sem lehet venni 18 éves kor alatt? Idézet: „ha Zenetom letöltötte a 18at” Tudtommal betölti, és nem LEtölti. De szóljatok, ha lemaradtam valamiről!
[quote]Tudtommal betölti, és nem LEtölti.[quote]
És azt honnan tudod hogy netán nem-e börtönben lakik? 18-éves kora után engedik ki Ezt aztán nem komolyan venni... Idézet: „nem-e börtönben lakik” Bizony, én egy gonosz bankrabló vagyok! |
Bejelentkezés
Hirdetés |